reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Robale to bodyguardy tez ida do fryzjera ? Allleee masz obstawe jak Paris Hilton! hihi moge ja tez ? Bo przydalo by sie jakies strzyzenie , a zepsuly sie elektryczne nozyce do strzyzenia owiec :-D
Ojej jak ja nie cierpie holenderskich fryzjereczek, jeszcze te ich mlode praktykantki , ktore sie ruszaja jak mucha w smole.

nie, oni czekają w samochodzie :-D, lub idą na piwko :tak:. Ja mam polską fryzjerkę na szczęście, ale bodyguardów mogę Ci pożyczyć :-p

Iskierka i co oglądałaś mieszkanie?

Nana a Ty gdzie się podziewasz

reklama
Iskierko, to super, daj znac pozniej jak poszlo.

Dziewczyny a co do belastingu, te ktore sie rozliczaly przed 1 kwietnia, przyszla wam juz decyzja listem ? Bo w sumie, pamietam , ze tam bylo napisane, ze decyzja ma przyjsc przed 1 czerwca, a tu juz 30.05 a listu ni ma... Dostalyscie juz ? Kurcze jeszcze w tym roku tak to ulatwili , ze myslalam , ze tez szybko pojdzie , a tu lipton. Niby nie potrzebuje na gwalt, ale lepiej jakby juz byl , bo sie psychicznie nastawilam
:-)

Uhh witam Was! Dzień mi zleciał mega szybko. Zwlekłyśmy się z łóżka dopiero o 9.. później o 12 zamiast robić obiad przez przypadek usnęłam z Miśką.... i kiedy się obudziłam byłam w szoku, że to już ta godzina a na obiad miałam robić naleśniki ze szpinakiem i naleśniki z pieczarkami, serem i cebulą...... i zrobiłam ale za to na polu nie byłyśmy.... i właśnie czekam aż Miśka się obudzi i spadamy na pole. Mój Kuba mi suprajsa dziś zrobił. Powiedział, że będzie 15 min później bo ma więcej roboty. Wrócił z torbą i mówi, że to dla mnie zaległe na dzień kobiet i dzień matki od Misi - otwieram a tu żakiet i bluzka do której się śliniłam od miesiąca... ale z racji ceny mogłam tylko pomarzyć. I oczywiście zamiast się rzucić podziękować, pierwsze moje słowa były "Ty Ośle nie masz na co kasy wydawać?" hehehe... Ale oczywiście wszystko w żartach :) Zaczęliśmy się śmiać. Bardzo miły prezent. Do tej pory jestem w szoku.

Iskierka - super z tym mieszkaniem. Ja ciągle czekam.... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA TWOJEGO MĘŻA!!!!!!!!!! :)

Iskierka i co oglądałaś mieszkanie?
Idę ogladać dziś o 19.30
Iskierko, to super, daj znac pozniej jak poszlo.

Dziewczyny a co do belastingu, te ktore sie rozliczaly przed 1 kwietnia, przyszla wam juz decyzja listem ? Bo w sumie, pamietam , ze tam bylo napisane, ze decyzja ma przyjsc przed 1 czerwca, a tu juz 30.05 a listu ni ma... Dostalyscie juz ? Kurcze jeszcze w tym roku tak to ulatwili , ze myslalam , ze tez szybko pojdzie , a tu lipton. Niby nie potrzebuje na gwalt, ale lepiej jakby juz byl , bo sie psychicznie nastawilam
:-)
Napiszę jeszcze dziś wieczorem.
Ayni - decyzja przyjdzie przed 1 lipca - z tego co ja wiem. Belasting ma 3 miesiące na zrobienie rozliczenia od daty 1 kwietnia czyli do 1 lipca
Iskierka - super z tym mieszkaniem. Ja ciągle czekam.... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA TWOJEGO MĘŻA!!!!!!!!!! :)
Dziękuje, dziękuję, dziękuje:-D:-D:-D

Iskierka, ach, czyli oczywiscie Pani madralinska pokielbasila terminy, masz racje, 1 lipca to 3 miesiace jak w morde strzelil :-D jakos wytrzymam jeszcze :D

axe no no ale super niespodzianka!!! Bardzo milo sie czyta takie rzeczy , fajnie z jego strony, ze Cie tak zaskoczyl, ach te chlopcy, mozna ponarzekac , ale zycie bez nich nie to samo :D

moja ekipa poszła na rower

kota nie dokarmiam nawet nie głaskam Baaaardzo dużo zostawia włosów więc nie chce go dotykać bo potem pełno sierści na ubraniach Zesrał się chyba na złośc bo mu wszystkie krzesełka pochowałam(spal na nich wrrrrrrrrr)

No i d**a blada...
Właśnie lokatorzy z tamtego mieszkania odwołali aafsprak na dziś... Kazali dzwonić do GroenWest, tamci znowu powiedzieli ze to nasza sprawa, a lokatorzy nie odbierają telefonu:wściekła/y:
A chcialam męzowi zrobic niespodziankę:no:
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Musze dzwonic do skutku i umawiać się na inny termin
Popsuli mi humor:-:)-:)-:)-:)-(

moja ekipa poszła na rower

kota nie dokarmiam nawet nie głaskam Baaaardzo dużo zostawia włosów więc nie chce go dotykać bo potem pełno sierści na ubraniach Zesrał się chyba na złośc bo mu wszystkie krzesełka pochowałam(spal na nich wrrrrrrrrr)
całkiem możliwe koty jak psy potrafią po złości narobić :sorry:

Axe takie niespodzianki to są bardzo miłe, tym bardziej że ci się wcześniej podobała

Iskierka nie smuć się, fakt ładny prezent dałabyś mężowi, a lokatorzy nie ładnie się zachowali. Ale nie wszystko jeszcze stracone

reklama
The Hague a moge Cie nieladnie wypytac kiedy sie rozliczalas, tzn jakos wczesnie w styczniu czy pozniej? Bo ja chyba w marcu :p Sie ociagaja :D

aOla jestem w takim razie niemalze pewna , ze Ci narobil ze zlosci
:-D moze wystaw spowrotem laweczke to przestanie sie mscic :D

Robale moja owczarzyca z PL jak dostala raz ochrzan to potrafila przez caly dzien nie przychodzic do nas, a jak sie do niej mowilo, to ignorowala
:-D

nie wiem kto tutaj jeszcze ma siersciuchy kochane , ale jak wspominalam juz na porodzie w holandzi na stronie Welkom bij WHISKAS®. Lees alles over katten en kattenvoeding! jest konkurs i kazdy glosujacy dostaje paczuszke z roznymi zarelkami dla kotka bez rejestracji :p moze ktos skorzysta :p
:-D

Do góry