reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Iskierka nie smuć się, fakt ładny prezent dałabyś mężowi, a lokatorzy nie ładnie się zachowali. Ale nie wszystko jeszcze stracone
Prawdopodobnie ci ludzie muszą w piątek do godziny 14.00 oddać klucze i dopiero wtedy ja będę mogła zobaczyć mieszkanie...
Problem w tym, że będę miala niewiele czasu, bo zazwyczaj w tym samym dniu do godziny 17.00 trzeba klucze oddać, a z tego co wiem to GroenWest pracuje w piątki do.... 12.30 :no:

Iskierka fajny prezent by byl :tak:sto lat dla meza:tak:
Niunia senk w tym ze jeszcze nie zaczelam nic przygotowywac,a na sierpniówkach juz ubranka piora:sorry::szok::tak:
7axe7 widzisz maz tez umie pozytywnie zaskoczyc:tak:
Robale obstawa ja dla gwiazdy filmowej:tak:

MIchas juz padl ,pobiegal nad morzem a mi stopy opalilo:eek::-D:cool:

milego wieczorku

Laseczki ale upal:) lece do tlumaczki odebrac dokumenty... jezdze dzis caly dzien na tym rowerze, jak zas pojade tam i wroce to bede miala +11 kilometrow zrobionych, czyli dzis razem.. 30 :szok: :-D:cool2:

my dzis zamiast kielbasek na patyku zjedlismy makaron z koktailem truskawowym:-D bo sprzedawali przed intratuin i takie slodziutkiie mniam mniam... poza tym zakupilam tyle kwiatow ze wlasnie skonczylam je sadzic,...:tak:padam z nog - taki dzien mialam... najpierw w pracy potem Erni pojechal na urodzinki,zakupy zakupy zakupy i tak nam zeszlo do 17.30:szok:
My tez juz mamy kase na koncie z rozliczen..:blink:
Robale odstawa mi sie najbardziej dzis podobala...:cool2: super.. ja tez zakupilam farbe bede sie farbowac jutro hihi,..

co do Esentu w koncu sie odezwali i mam nadzieje ze teraz juz kase bedzie..:tak:

Odnosnie mojego niewyparzonego jezora to ja nie musze sie martwi ze moj M bedzie mial do mnie zal bo zawsze jest po mojej stronie a pozatym za dlugo juz zna sowja matke zeby nie wiedzial jaka jest:-p:zawstydzona/y::-D wiec luz.... ja nie milcze ale tez sie nie panosze po PROSTU JESTEM...:tak:SOBA!

Karola ja starsznie lubilam te uczucie zlapania dziecka a to za glowke a to za stopke - fajne nie?:cool2:

Iskierka trzymam kciuki:tak:za to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!
biggrin.gif

A ja wsadzilam wszystkich do wyrek i pije porto- uwielbiam...milego wieczorku!

Astrid ja wam sie dziwie ze w ogole obejrzeliscie sie za podrobka.... Przeciez takie foteliki to w ogole crash testow nie przechodza..
a to nie jest tak, że każdy fotelik dopuszczony sprzedaży musi przejść crash testy? A jedyną różnicą, są certyfikaty, jakie posiadają... tak mnie się chciało to napisać jak Was nadrabiałam :)

Astrid, bidulo, ktoś Cię w uja zrobił po prostu... ja raczej takie rzeczy chyba nówki bym kupiła... popatrz na polskich stronach kochana, na nowe, nie musi być przecież maxi cosi. Ja mam BerBer od 0-18kg chyba, model Hektor. Z wkładką dla niemowląt i jestem nim zachwycona! Fotelik samochodowy dostałam w komplecie z wózkiem i nie miałam większych problemów. Teraz czeka spokojnie na drugie :D

a to my <3 i moje 7 tygodniowe jednak szczescie ;) czy jest tam ich wiecej- ciezko powiedziec :D

Iskierka fajny prezent by byl :tak:sto lat dla meza:tak:
No fajny byłby, bo chcialam niespodzianke zrobić. A tak kobieta zadzwoniła że na dziś aafsprak nieaktualny i lipa - musialam męzowi powiedzieć o co chodzi...
Iskierka trzymam kciuki:tak:za to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!:biggrin2:
Trzymaj mocnko kochana i nie popuszczaj:-)

Dziekuje wam wszystkim za życzenia dla męża - wszystkie przekazalam i mąż też wam dziekuje.
Było ciacho i kawa, teraz skonczyliśmy konferencje z moimi i jego rodzicami na skype i moj mąż... podsypia na sofie :-D
A ja dziś chyba z emocji spać nie będę
Jutro z rańca musze do tego GroenWestu jechać i wypytać dokładnie o te klucze. Już mnie nooooooooosiiiiiiiiiii:-D

reklama
Iskierka ale Ci zazdroszcze, ja w tej zapyzialej Hadze czekam juz tyle lat... moja siostra mieszkanie po 4 latach dostala...:eek: nie mowie o mieszkaniach ktore sa powyzej huurtoeslagu bo takie mozna dostac prawie ze od reki.. ja reaguje na mieszkania do 650e i masakra, czasami mam miejsce 200 z hakiem.. predzej chyba do Polski wrocimy niz nam mieszkanie przydziela hahaha :cool:

Do góry