reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Prawdopodobnie ci ludzie muszą w piątek do godziny 14.00 oddać klucze i dopiero wtedy ja będę mogła zobaczyć mieszkanie...Iskierka nie smuć się, fakt ładny prezent dałabyś mężowi, a lokatorzy nie ładnie się zachowali. Ale nie wszystko jeszcze stracone
Problem w tym, że będę miala niewiele czasu, bo zazwyczaj w tym samym dniu do godziny 17.00 trzeba klucze oddać, a z tego co wiem to GroenWest pracuje w piątki do.... 12.30
karola82_82
mama slicznego Michałka
Iskierka fajny prezent by byl sto lat dla meza
Niunia senk w tym ze jeszcze nie zaczelam nic przygotowywac,a na sierpniówkach juz ubranka piora
7axe7 widzisz maz tez umie pozytywnie zaskoczyc
Robale obstawa ja dla gwiazdy filmowej
MIchas juz padl ,pobiegal nad morzem a mi stopy opalilo
milego wieczorku
Niunia senk w tym ze jeszcze nie zaczelam nic przygotowywac,a na sierpniówkach juz ubranka piora
7axe7 widzisz maz tez umie pozytywnie zaskoczyc
Robale obstawa ja dla gwiazdy filmowej
MIchas juz padl ,pobiegal nad morzem a mi stopy opalilo
milego wieczorku
my dzis zamiast kielbasek na patyku zjedlismy makaron z koktailem truskawowym bo sprzedawali przed intratuin i takie slodziutkiie mniam mniam... poza tym zakupilam tyle kwiatow ze wlasnie skonczylam je sadzic,...padam z nog - taki dzien mialam... najpierw w pracy potem Erni pojechal na urodzinki,zakupy zakupy zakupy i tak nam zeszlo do 17.30
My tez juz mamy kase na koncie z rozliczen..
Robale odstawa mi sie najbardziej dzis podobala... super.. ja tez zakupilam farbe bede sie farbowac jutro hihi,..
co do Esentu w koncu sie odezwali i mam nadzieje ze teraz juz kase bedzie..
Odnosnie mojego niewyparzonego jezora to ja nie musze sie martwi ze moj M bedzie mial do mnie zal bo zawsze jest po mojej stronie a pozatym za dlugo juz zna sowja matke zeby nie wiedzial jaka jest wiec luz.... ja nie milcze ale tez sie nie panosze po PROSTU JESTEM...SOBA!
Karola ja starsznie lubilam te uczucie zlapania dziecka a to za glowke a to za stopke - fajne nie?
Iskierka trzymam kciukiza to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!
A ja wsadzilam wszystkich do wyrek i pije porto- uwielbiam...milego wieczorku!
My tez juz mamy kase na koncie z rozliczen..
Robale odstawa mi sie najbardziej dzis podobala... super.. ja tez zakupilam farbe bede sie farbowac jutro hihi,..
co do Esentu w koncu sie odezwali i mam nadzieje ze teraz juz kase bedzie..
Odnosnie mojego niewyparzonego jezora to ja nie musze sie martwi ze moj M bedzie mial do mnie zal bo zawsze jest po mojej stronie a pozatym za dlugo juz zna sowja matke zeby nie wiedzial jaka jest wiec luz.... ja nie milcze ale tez sie nie panosze po PROSTU JESTEM...SOBA!
Karola ja starsznie lubilam te uczucie zlapania dziecka a to za glowke a to za stopke - fajne nie?
Iskierka trzymam kciukiza to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!
A ja wsadzilam wszystkich do wyrek i pije porto- uwielbiam...milego wieczorku!
a to nie jest tak, że każdy fotelik dopuszczony sprzedaży musi przejść crash testy? A jedyną różnicą, są certyfikaty, jakie posiadają... tak mnie się chciało to napisać jak Was nadrabiałamAstrid ja wam sie dziwie ze w ogole obejrzeliscie sie za podrobka.... Przeciez takie foteliki to w ogole crash testow nie przechodza..
Astrid, bidulo, ktoś Cię w uja zrobił po prostu... ja raczej takie rzeczy chyba nówki bym kupiła... popatrz na polskich stronach kochana, na nowe, nie musi być przecież maxi cosi. Ja mam BerBer od 0-18kg chyba, model Hektor. Z wkładką dla niemowląt i jestem nim zachwycona! Fotelik samochodowy dostałam w komplecie z wózkiem i nie miałam większych problemów. Teraz czeka spokojnie na drugie
a to my <3 i moje 7 tygodniowe jednak szczescie czy jest tam ich wiecej- ciezko powiedziec
Iskierka71
No fajny byłby, bo chcialam niespodzianke zrobić. A tak kobieta zadzwoniła że na dziś aafsprak nieaktualny i lipa - musialam męzowi powiedzieć o co chodzi...Iskierka fajny prezent by byl sto lat dla meza
Trzymaj mocnko kochana i nie popuszczaj:-)Iskierka trzymam kciukiza to mieszkanko - jupi na pewno sie uda...Sto lat dla meza!!!
Dziekuje wam wszystkim za życzenia dla męża - wszystkie przekazalam i mąż też wam dziekuje.
Było ciacho i kawa, teraz skonczyliśmy konferencje z moimi i jego rodzicami na skype i moj mąż... podsypia na sofie
A ja dziś chyba z emocji spać nie będę
Jutro z rańca musze do tego GroenWestu jechać i wypytać dokładnie o te klucze. Już mnie nooooooooosiiiiiiiiiii
Robale
Carinio aaaaaaaaaaaaaaaa jakie cudne zjęcie aż miło popatrzyć
reklama
Iskierka ale Ci zazdroszcze, ja w tej zapyzialej Hadze czekam juz tyle lat... moja siostra mieszkanie po 4 latach dostala... nie mowie o mieszkaniach ktore sa powyzej huurtoeslagu bo takie mozna dostac prawie ze od reki.. ja reaguje na mieszkania do 650e i masakra, czasami mam miejsce 200 z hakiem.. predzej chyba do Polski wrocimy niz nam mieszkanie przydziela hahaha