reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Jak co bedziemy trzymac kciuki...:-)

A my dzisiaj pomimo niezbyt slonecznej pogody popoludnie spedzilismy na plazy:tak: - dziaciaki oczywiscie w wodzie, a potem posprzatalismy nowe miejsce na hustawke/ praca zbiorowa - mama +3dzieci/ i ... hustawka zamontowana...:laugh2:
Dostawa z PL dojechala - jutro na sniadanie beda paroweczki, obiad zapowiedzialam makaron z serem bialym :rofl2:a na kolacje kielbaski tym razem wydanie spartanskie:laugh2: zamierzam zrobic im ognisko i piec kiebaski na patykach:-D:-D:-D

reklama
Anula jakbym mieszkala blizej to bym sie na kielbaski wprosila :-D:tak:
ps. musze kiedys u Ciebie zamowic ta kielbaske domowej roboty..:sorry:

no ma sie rozumiec... ja mam caly czas nadzieje ze kiedys dojdzie do tego spotkania forumowego na moim ogrodzie i ze wlasnie pogrilujemy razem moze co?
:rofl2:

ja juz mowie wam DOBRANOC bo dzis mialam ciezki dzien,,,, wiec zmykam spac,pa.:tak::-D

Ja sobie wlasnie obejrzalam kolejny dzis dokument, tym razem juz porzadny :p o Polsce , Euro, polityce swietnego polskiego dziennikarza, w wiekszosci materialu mowia po polsku, plus ang komentarz oraz niderlandzkie napisy, byl wyswietlany w niderlandzkiej telewizji, jesli ktos ma ochote ; Tegenlicht: ma 7 mei 2012, 21:00 - Uitzending Gemist
Czekam na M az wroci z pracy i tez sie poturlam niebawem spac . znow mnie glod na noc zbiera a tu jeszcze temat o polskim jedzonku... wrrr... :p

Dobranoc !

wrrrrrrrrrr kot sąsiadów znów nam nasrał na podwórku Przysypaliśmy ziemię korą a jemu nic nie przeszkadza Co ja mam z tym gównem robić.........najchętniej bym im przez płot przerzuciła Nic mi nie da że im powiem przeciez kota nie zamkną w domu Mąż chce proce kupić Ale potem problemy będa jak mu coś zrobi........kurna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam.

W PL pyszne truskawki są!!!Muszę się najeść na zapas...

aOla widziałam w sklepach na dziale ogrodniczym preparaty do odstraszania kotów...nie wiemczy skutkują boo my wymyślilismy inny sposób.Kupiliśmy karmę i dokarmiamy jednego z kotów a reszta już nie sika bo ten szarak u nas rządzi i uważa to za swoje terytorium.

kupiliśmy na koty ale jak widac nie działa...........Wkurzające są te koty(dwa)Na noc musze stoliki i krzesełka składać lub przewracac bo rano całe w kłakach Sama nie mam zwierząt(oprócz chomika) zeby nie męczyć się z kłakami

Dzien dobry

u nas dzis pieknie no polu:tak::tak:kolo 13 pojdziemy nad morze:tak: hura

Sencilla gratuluje podjetej decyzji:tak: dasz rade...
Mamo M sto lat dla córeczki!

Aola na kota to nie ma rady,on przez plot do was przelazi?
Robalku odpoczywaj duzo:tak: Ja bylam u poloznej w 7 tyg ale to byl tylko wywyiad. Echo kolo 11 tyg robia:tak:
Musze sie kiedyz zabrac za lózeczko i wyprawke ,bo mam ale wszystko porozstawiane i nie wiem ile czego jest:cool::eek:polozna mi powiedziala ,ze moge wczesnie urodzic tak jak Michalka:tak: Wiec to moze juz byc kolo 20 lipca:szok::tak:Wczoraj przy badaniu wyczulam glowke malej rekoma i polozna mi tak mocno przycisnela moje rece ,ze az sie wystraszylam ze jej krzywde zrobie:-D

reklama
Dzień dobry :-), ale sobie pospałam. Słońce ładnie świeci, ale mój termometr mówi, że ciepło nie jest. W ogóle M. mi już zakazał łażenia na długie spacery... to co ja mam robić?

aOla współczuję, też bym była wściekła na Waszym miejscu.

Do góry