reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Jak co bedziemy trzymac kciuki...:-)

A my dzisiaj pomimo niezbyt slonecznej pogody popoludnie spedzilismy na plazy:tak: - dziaciaki oczywiscie w wodzie, a potem posprzatalismy nowe miejsce na hustawke/ praca zbiorowa - mama +3dzieci/ i ... hustawka zamontowana...:laugh2:
Dostawa z PL dojechala - jutro na sniadanie beda paroweczki, obiad zapowiedzialam makaron z serem bialym :rofl2:a na kolacje kielbaski tym razem wydanie spartanskie:laugh2: zamierzam zrobic im ognisko i piec kiebaski na patykach:-D:-D:-D

reklama
Anula jakbym mieszkala blizej to bym sie na kielbaski wprosila :-D:tak:
ps. musze kiedys u Ciebie zamowic ta kielbaske domowej roboty..:sorry:

no ma sie rozumiec... ja mam caly czas nadzieje ze kiedys dojdzie do tego spotkania forumowego na moim ogrodzie i ze wlasnie pogrilujemy razem moze co?
:rofl2:

ja juz mowie wam DOBRANOC bo dzis mialam ciezki dzien,,,, wiec zmykam spac,pa.:tak::-D

Ja sobie wlasnie obejrzalam kolejny dzis dokument, tym razem juz porzadny :p o Polsce , Euro, polityce swietnego polskiego dziennikarza, w wiekszosci materialu mowia po polsku, plus ang komentarz oraz niderlandzkie napisy, byl wyswietlany w niderlandzkiej telewizji, jesli ktos ma ochote ; Tegenlicht: ma 7 mei 2012, 21:00 - Uitzending Gemist
Czekam na M az wroci z pracy i tez sie poturlam niebawem spac . znow mnie glod na noc zbiera a tu jeszcze temat o polskim jedzonku... wrrr... :p

Dobranoc !

wrrrrrrrrrr kot sąsiadów znów nam nasrał na podwórku Przysypaliśmy ziemię korą a jemu nic nie przeszkadza Co ja mam z tym gównem robić.........najchętniej bym im przez płot przerzuciła Nic mi nie da że im powiem przeciez kota nie zamkną w domu Mąż chce proce kupić Ale potem problemy będa jak mu coś zrobi........kurna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam.

W PL pyszne truskawki są!!!Muszę się najeść na zapas...

aOla widziałam w sklepach na dziale ogrodniczym preparaty do odstraszania kotów...nie wiemczy skutkują boo my wymyślilismy inny sposób.Kupiliśmy karmę i dokarmiamy jednego z kotów a reszta już nie sika bo ten szarak u nas rządzi i uważa to za swoje terytorium.

kupiliśmy na koty ale jak widac nie działa...........Wkurzające są te koty(dwa)Na noc musze stoliki i krzesełka składać lub przewracac bo rano całe w kłakach Sama nie mam zwierząt(oprócz chomika) zeby nie męczyć się z kłakami

Dzien dobry

u nas dzis pieknie no polu:tak::tak:kolo 13 pojdziemy nad morze:tak: hura

Sencilla gratuluje podjetej decyzji:tak: dasz rade...
Mamo M sto lat dla córeczki!

Aola na kota to nie ma rady,on przez plot do was przelazi?
Robalku odpoczywaj duzo:tak: Ja bylam u poloznej w 7 tyg ale to byl tylko wywyiad. Echo kolo 11 tyg robia:tak:
Musze sie kiedyz zabrac za lózeczko i wyprawke ,bo mam ale wszystko porozstawiane i nie wiem ile czego jest:cool::eek:polozna mi powiedziala ,ze moge wczesnie urodzic tak jak Michalka:tak: Wiec to moze juz byc kolo 20 lipca:szok::tak:Wczoraj przy badaniu wyczulam glowke malej rekoma i polozna mi tak mocno przycisnela moje rece ,ze az sie wystraszylam ze jej krzywde zrobie:-D

reklama
Dzień dobry :-), ale sobie pospałam. Słońce ładnie świeci, ale mój termometr mówi, że ciepło nie jest. W ogóle M. mi już zakazał łażenia na długie spacery... to co ja mam robić?

aOla współczuję, też bym była wściekła na Waszym miejscu.

Do góry