reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

My się wczoraj zasiedzieliśmy na grillu. Do domku wróciliśmy koło 1 w nocy :-D. Pewnie, jakby M. nie szedł do pracy, to byśmy dłużej gadali i gadali. Z tego wszystkiego M. sobie nie podłączył komórki do ładowania a w drugiej zapomniał włączyć budzik i kolega go dopiero budził telefonem "gdzie jesteś?" haha. Ale na szczęście zdążył. Przez niego się nie wyspałam, bo się martwiłam, żeby normalnie dojechał do pracy, a to wiadomo, jak po imprezie i dopiero co z łóżka. Wysłałam mu sms i nic... poczekałam pół godziny i wkurzyłam się, zadzwoniłam a on, że nie usłyszał :confused2:. Chyba chce podświadomie, żebym Majkę wypędziła z siebie z tego stresu.

reklama
Hej;)
wtrące sie Wa tutaj:)
czytalam, ze ktos szuka polskiego ginekologa.
Jest jeden w niemczech nie daleko granicy holenderskiej( venlo i okolice), postaram sie zdobyc adres jesli jest ktos zainteresowany.:)

SENCILLA to moze sie spotkamy nad morzem bo my tez sie wybieramy,juz raz bylismy al eparking zamkniety i nie ma gdzie zaparkowac .Wybierzemy sie jeszcze po 16 jak Tymcio sie obudzi:-)

witamy.........u nas jedno dziecko padło i spi a drugie przed tv od rana szalenstwa we wodzie....)) wszystko na podworku mokre,Aniu zadzdroszcze ci tej trawki u nas tylko male podworko z kostka i kilka kwiatów
chcce nad morze :-):szok::-D szkoda ze mamy prawie 200 km to za duzo ))

Mikolaj na basen idzie od stycznia i tez kosztuje ok 35 euro na msc /1 raz w tygodniu

wydatkow ostatio ze wyplata nie starcza ,teraz jeszcze mala do przedszkola i tez trzeba placic..ufff coraz gorzej zamiast lepiej

ide na kawke..i balony dmuchac bo we wtorek mamy 2 LATKA :-D:-D:-D:-D A MOJ SYNEK JUZ NIE MOZE SIE DOCZEKAC DEKOROWANIA DOMU ))

hejka
my dziś grillujemy Zaraz przyjada znajomi Dzieci się moczą w basenie
wczoraj własnie dowiadywaliśmy się jak jest u nas z nauką pływania i 136e za 10zajęć raz w tyg Zapisujemy ich od sierpnia jak wrócimy z Pl

Hejka :)

The Hague , gdzieś mi migneło ze w madurodam byliście ?? i jak?? fajnie ?? ciekawe czy duzo zmian wprowadzili :)

coś dzisiaj ruch mały :) no ale w niedzielke pewnie wszyscy grillują :)

Madziula bylismy ostatnio w madurodamie, ale nie wiem co sie zmienilo, a co nie, bo ja nie bylam we wczesniejszym madurodamie:-D zreszta ten madurodam to fajny dla dzieci, ale mi sie tam nudzilo, chodzic i ogladac jakies domki :confused: nic ciekawego.

reklama
Madziula a jak tam weekend w PL ? Nie jedziecie nad jakies jeziorko czy cos ? My wlasnie wrocilismy z nad morza, posiedzieli w restauracyjce nad brzegiem, potem jeszcze terrasje we wsi i wlasnie wzielam prysznic ufff goraco jak diabli dzis a woda jak zupa! Jakies chinki tam polowaly na ostrygi i nazbieraly cale wiaderko :-D ​Nie mam w planach nawet gotowania , M cos zrobi na szybko i relax ;) latooooooo!!

Do góry