reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja tez padnieta jestem podobnie jak IGUANA przeprowadzka. Mielismy dzisiaj juz spac na nowym ale troszke sie wszytsko opozni o jeden dzien. Jutro na dodatek moj T jedzie do Hagi na caly dzien na mecz z pracy i za duzo nie zrobie sama. W dodatku wszytsko tzn przewijka lozeko od filipa jest na nowym mieszkaniu a tu zostalo tylko moje lozko ktore jest wlasnoscia wlasciciela. Plakac mi sie chce jak widze tych ludzi idacych na plaze albo z plazy a ja ciagle kursuje z walizkami masakra ile my mamy rzeczy....
Niestety od jutro bede musila was oposcic ewenualnie z telefonu pisac bo nie mamy tam internetu...:-(

reklama
Anetko bedziemy tesknic....:((( jak juz sie ogarniesz i bedziesz miala neta to pisz odrazu!!! :*****

ps. pisalam smsa do Iskierki, nie rozpakowywuje sie, tylko panele kladzie :D :D

Ostatnia edycja:
A ja czekam na Kapsalona hehe moj T poszedl do turka mi kupic. zaczynam tesknic juz za moja wioska zabita dechami:-( Zawsze tak jest jak sie mieszka to sie narzeka ale jak juz sie wyprowadzam to tesknie... Wogole to mam tak zielono ze czuje sie jakbym byla w PL z tym ze po 6 dniach przebywania wiecej na nowym zaczyna mi przeszkadzac moja alergia...wiecej drzew tym samym wiecej pyli sie tego swinstwa.

Sencilla ty pisalas ze chodzisz na basen a tak z ciekawosci zapytam do ktorej ten basen otwarty bo pamietam ze pisalas ze chodzisz wieczorkiem. Zastanawima sie bo ja teraz mam na przeciw mojego bloku basen i moglabym tez sie wyrwac czasem.

TheHague ja tez za wami juz tesknie, moj T to juz sie smieje ze mnie a moj Kuba jak slyszy sygnal w moim telefonie to mowi "mama znowu te twoje forum pisze" moja mama to tak sie z tego smieje.

A tak poza tym to nie wiem co mojemu Kubie odbilo ale mowi do Filipka po holendersku ten to juz chyba oszaleje, ale Kuba tak sie zajmuje moim Fifikiem ze jestem w szoku.

anetka ciesz sie, ze maly sie tak zajmuje mlodszym bratem :) kochany ten Twoj Kubus jest :))))
dobrze ze chociaz mozesz przez tel pisac, to czasami zajrzysz tutaj :)

Anetka, basen tu u mnie czynny jest do 22, w weekendy do 17. Musisz sobie na necie sprawdzic swoj i godziny otwarcia.
Zapisalam moje dzieci na lekcje plywania Zwemdiploma A, przy zapisie pani mi powiedziala, ze czeka sie co najmniej rok.. A po tygodniu zadzwonili, ze maja miejsca dla obu :)
Zaczynaja 4 czerwca, super super!
Ale nad jeziorem bylo cudownie..
Anetka, moje tez uwielbiaja malutka, zero zazdrosci, non stop z nia gadaja, smieja sie do niej, podaja jej zabawki, jak placze to staraja sie utulic.. kochane sa! zycze wszystkim dobrej nocy.

Ach, kochane mamuski! Wszystkeigo pieknego, duzo milosci i satysfakcji z trudu macierzynstwa. Buziaki!

sencilla ja tez myslalam nad tym basenem dla kuby bo w jego grupie juz maja dyplomy, ale troszke duzy wydatek przynajmniej na chwile obecna. Po wakacjach go zapisze z jeszcze jednym Polskim chlopakiem. A ile kosztuje u was taki kurs? A wogole to od jakiej grupy u was maja basen w szkole bo u nas od 3?

u nas nie ma basenu w szkole, kazdy sobie sam to musi zorganizowac. Kiedys bylo, teraz juz nie.
to jest rzeczywiscie duzy wydatek, 13 tygodni (lekcja 60 min raz w tygodniu) kosztuje 108 euro, czyli to jest 3 miesiace, czyli na miesiac wychodzi ok 36 euro. W tym masz tez dowolna ilosc wejsc dla dziecka na plywanie rekreacyjne.

reklama
DZIEN DOBRY...
My tez sie na te lekcje zapisalismy - u nas to ok 225euro dla dwojki:dry: no mam nadzieje ze przez wakacje jeszcze z nimi poplywamy i ten kurs szybko zalicza:sorry2::-) Anetko wytrwalosci ci zycze - wracaj szybko:tak:
A ja ide kawke wypic niestetu sama bo moj M jeszcze spi... wrocil o 4.00:eek: na pocieszenie mam ciasto drozdzowe z kruszonka i truskawkami:tak:

Do góry