reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzień dobry :)

my też wczoraj zabalowaliśmy na grilliku , ubaw po pachy, wszyscy pijani i tylko ja trzeźwa, uśmiałam sie za wsze czasy ...

carinio masz moc:) niedojż że w ciazy, wesele do 4 i jeszcze na 9 do pracy, padłabym i by mnie chyba zbierać musieli ;)

Ayni a wczytywaliscie od nowa programy w tym cyfrowym polsacie??? u nas nie działało raz na nowym mieszkaniu bo trzeba bylo w ustawieniach cos tam porobic, przyszedł pan cyknał pilotem 2 razy i wszystko chula:)

Iskierka to robota widze pełną gębą u was :) ale fajnie, zrobi sie i na jakis czas zas spokoj :) czysto miło i przyjemnie:)

Astrid nie jesteś sama, ja tez nie potrafie sie przełamać do picia wody z kranu:)

a co do forum, to ja też tak mam, jak np. rozmawiam z Ł. i mowie :" no a dziewczyny z forum mówiły..." albo " no kolezanka z forum opowiadała...." :)

reklama
Witam

Ja tylko melduje ,ze wczoraj wieczorkiem dotarlismy :tak:Droga mam minela dobrze:tak: Drugie pranie sie pierze a i mieszkanko trza ogarnac:-) Jak to dobrze byc w swoim domku i lózku:tak:
juz chyba was nie doczytam ,bo duuuuuuuuuuuuuuuzo tego:sorry2::-D

Aniu tylko nie strasz ,ze znów bedzie ochlodzenie...:sorry2:

Bry bry, piękny dzionek się znów zapowiada. My wczoraj w pracy byliśmy :zawstydzona/y:, także nie odpoczęliśmy za bardzo, tu niby siedź w domu odpoczywaj, ale zaraz przyjedziesz nam pomóc, siedź na krzesełku na szklarni gdzie ponad 30 stopni ( po 2 godzinach tak mnie zaczęło trzepać od środka, ręce mi tak latały ). Pewnie wczoraj chyba przesadziłam w pracy bo wieczorem myślałam że umrę z bólu tak mnie brzuch bolał, aż promieniowało do krzyża. w dodatku tak mnie wydęło, że ruszać się nie mogłam. Ale co przeszło i trzeba było w gary, z psami bo mój m zmęczony.

iskierka cieszę się że jesteś bo się martwiłam

Carinio a jak samopoczucie u Ciebie?. zupka fasolowa tak mnie rozbawiła och jak ja bym tak chciała :-D

Aniuhaven miłej pracy.

Madziula super że grill Wam się udał

Karola witamy z powrotem :tak:

Nana a ty co ładna pogoda i już się tak nie udzielasz, ożesz TY nie dobra ;-)

Robale tak przypadkiem zobaczylam:sorry2::tak:
Gratuluje ci kochana i tak strasnie sie ciesze!!:tak:Trzymam kciuki ,nie denerwuj sie za bardzo i tak jak Ayni pisala nie czytaj za duzo! Sciskam cie mocno ,ale teraz mam swietny humor:tak:

Dziękuję :tak:. Czekamy tylko na potwierdzenie, ale kiedy to nie wiem bo stwierdziłam że to co mam dać na podróż to wolę tu wydać. Tyle że coś m nie chce iść, ja bym mogła już pójść

Witajcie! Karola fajnie ze juz jestes spowrotem :)

Ja dzisiaj wyruszam rowerkiem na Scheveningen, co by sie opalic troche :-D mam nadzieje, ze sie nie zjaram na raczka :)

Robale mowilysmy Ci, zebys na siebie uwazala. Co jest dla Ciebie wazniejsze? Praca, czy dzidzius? :-) Wiadomo, ze male baby:tak: takze nie pracuj tyle, odpoczywaj duzo i nie doprowadzaj do sytuacji w ktorych boli Cie brzuszek i jestes przemeczona. Nie warto!!!!! Zdrowie i zycie fasolki najwazniejsze!! :tak:;-) :**

Hej Karola milo cie widziec z powrotem..:tak: - urlop udany pewnie co? az ci zazdroszcze tych dni w tamtych rejonach:sorry2:... U nas tez pralka sie juz wyprala i obiad podrobilam na popolunie, pije kawke i zmykam juz naprawde do teh pracy:-D
The Hague pieknie to napisalas....

TheHague mój powiedziałby tak sam :-)
Madziula gratuluje ci związku małżeńskiego bo widzę że to juz 2 dni.
Carino mój mnie też tak wkurza że Nie Gadamy.

Pisze z telefonu bo właśnie wstalam po pierwszej nocy na nowym. Mój kuba wstał 5 min temu aż Nie wierze bo zawsze spał do góra 7.

TheHague, dla mnie to ja się nie przemęczam może mi się tak wydaje tylko, wiadomo ciąża ważniejsza, ale może ja jestem przewrażliwiona ale nie czuję aby M wierzył że jestem, mimo iż 2 testy pozytywne. I chyba udziela mi się jego nastrój, przez co może i fakt zapominam dbać o siebie. dziś siedzę w domku, nigdzie się nie wybieram, a wieczorem to się dopiero nasłucham, zrób mi to, podaj mi tamto, teksty pomyśl o mnie i o dziecku nie działają, ale może to się zmieni.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry