reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

nana19 Już nie dostaliśmy żadnego skierowania na dalsze badania. Więc myślę, że na tym stanęło.

A mam pytanko może któraś z Was wie czy znajdę w Holandii polskiego ginekologa? Odległość nie jest problemem.

reklama
A mój m się upierał, że skoro są polskie położne to i ginekologa znajdę. Ja też szukałam no ale tak myślę może źle no i pytam.

My po spacerku. Moje dziecko tyle je, że aż w szoku jestem heheh. Na pewno więcej zjada ode mnie...

Byliśmy właśnie na polku. I Miśka dziś miała zajawkę na moje okulary. ściągać ich nawet nie chciała hahahahah ! DSC07316.jpg

Dziewczynki powiedzcie mi jakie macie ubezpieczenia zdrowotne, bo ja mam ale tylko na terenie pracy, a chciałabym normalne> Możecie coś poradzić, w przyszłym tyg chciałabym pójść do położnej
A jakie to jest na terenie pracy ? Bo ja nie slyszalam nigdy o takim ubezpieczeniu... Mimo ze pracowalam troche kiedys przez agencje itd ale zawsze mialam normalne ubezpieczenie i do lekarza moglam chodzic. A masz jakas karte czy cos? Ja Ci moge powiedziec tylko, zebys bron Boze nie brala VGZ bo maja okropny serwis obslugi klienta i wcale nie sa tani... Slyszalam ze CZ jest dobre, ale sama nie sprawdzalam na wlasnej skorze. Ja jak sie dowiedzialam o ciazy to musialam zmienic ubezpieczyciela, moje wczesniejsze ubezpieczenie bylo oplacane przez pracodawce. Sprawa z zalozeniem nowego ciagnela sie jak flaki z olejem ,przez to nie moglam isc na genetyczne usg w 11 tyg. :/ mam nadzieje, ze sie szybko z tym uwiniecie zaoszczedzi wam to wiele stresow.

Ja tez szukalam polskiego gina i niestety nie natrafilam.Mnie to troche dziwi MEGAWATKU bo skoro te badania nic nie wykazaly to powinien drazyc temat.No ale miejmy nadzieje ze wam sie uda i kolejne badania nie beda konieczne.

AXE ale ci gwiazda rosnie :-D:-D

reklama
Ja Ci moge powiedziec tylko, zebys bron Boze nie brala VGZ bo maja okropny serwis obslugi klienta i wcale nie sa tani...

Ja mam VGZ i nie narzekam teraz place ok125 ale mam rozszerzony pakiet dentystyczny:-p, moj M ma zwykly i placi cos ok 93 euro i co rok o 3%mniej... ja czesto z nimi rozmawiam i nigdy narzakalam na serwis obslugi:baffled: - dla mnie calkiem normalni:-D:tak:

Do góry