reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Właśnie dostarczyli nam dodatkową partie pudeł do pakowania;-)...bo tego ciągle mało;-)

Zaliczyliśmy z Jankiem spacerek. U nas na obiad kuskus i warzywka, także bardzo lekko & szybko.

reklama
kurcze nana ja tak miałam z tym jajanikiem prawy mnie kul na początku. bałam się czy to jakieś zapalenie czy co ale szybko przeszło. w brzuszku też tak pobolewalo jak przed okresem ale bez tych skurczy . no i prąd mnie w cyckach przechodził to jeszcze zanim nadszedł czas spodziewanej @. ja w ogóle nie wymiotowalam tylko mnie z rana odrzucało od lodówki i też nie długo.

widzisz robale każda z nas miała inaczej ale nie martw się. stres najgorszy ze wszystkiego. Mamusiu ;))) zobaczysz teraz będziesz miała cały czas specjalne traktowanie ;)))

Ah ciąża :) mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będę w ciąży :)

Mnie też bolał brzuch w 4-5 tyg jak na okres :) i sądziłam, że przyjdzie... przyszedł po 2 laatach hahahahah!

A my wciaz na plazy...cudownie!starsze w wodzie,a my z malutka w cieniu na kocyku...wcielysmy kanapki z tunczykiem i jest git :)

Dzień dobry. A raczej już dobry wieczór :-) Jak tak późno ale rano byliśmy u lekarza. A później jakoś nie chciało mi się przed kompem siedzieć. Troszkę pogoda się zepsuła ale jest czym oddychać:-)
Robale
moje gratulacje. Trzymam kciuki bardzo mocno. Popłakałam się jak diabli.
anetka880 piesek super. Jak Twój psiak znosi upały? Bo moja mopsinka zrezygnowała z popołudniowego spacerku.
7axe7 mieszkanko super.
nana19 och grill pomyślnie, jedzonko super. Wszystko się udało. Dzisiaj byliśmy u lekarza. Wyniki są ok. Jak to pan doktor powiedział mieliśmy pecha. Mamy się starać. A jak tylko się uda to mamy od razu do niego dzwonić. W sumie się pierwszy raz spotykam z czymś takim, że jak mi test wyjdzie pozytywny to mam dzwonić do ginekologa a nie do położnej.

MEGAWATKU to swietnie ,same pozytywne wiesci oby tak dalej.Moze juz niedlugo czekaja nas emocje jak z ROBALE.troche mnie dziwi co powiedzial lekarz bo przeciez nie zrobil wam wszystkich wynikow tylko cos na poczatek>no chyba ze sie myle.No to dobrze ze kazal do siebie dzwonic widocznie chce cie miec na oku.no to do dziela :-)Ja bym ci polecila starania z testami owulacyjnymi ,mi siie udalo w pierwszym cyklu.Jak cos zainwestuj w te elektroniczne testy owulacyjne bo te zwykle to jak dla mnie nie daja jednoznacznej odpowiedzi.Trzymam kciuki :-) za silownie tez:-)

http://inzynier-blondyna.blog.onet.pl/Wszedzie-smierdzi-ale-w-domu-n,2,ID471525521,n

czytalyscie ?ja sie usmialam:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki powiedzcie mi jakie macie ubezpieczenia zdrowotne, bo ja mam ale tylko na terenie pracy, a chciałabym normalne> Możecie coś poradzić, w przyszłym tyg chciałabym pójść do położnej

Robale ja mam w OHRA i nie moge powiedziec zlego slowa na ta ubezpieczalnie i mozesz wszytsko przez internet zalatwic. Dodam ze tylko i wylacznie ubezpieczaja jak sie ma meldunek. Ja pamietam ze mnie strasznie piersi bolaly bo nawet mowilam ze okres idzie i mialam uplawy duze.
megawatek moj piesio tez od rana jeszcze nie byl na dworze lezy i sapie. Ona tak wogole jest strasznie przestraszona bo widzi ze my sie pakujemy jezdzimy gdzies a ona sama w domu i nie wie co sie dzieje.

Ja wzielam dzisiaj wolny dzien w pracy bo jak dla nas to doba powinna miec 48h. Mamy juz pomalowane sciany w kuchni salonie i kuby pokoju. Moj T kladzie panele jutro po meble i kolejne pokoje. Marzy mi sie zdarzyc do niedzieli.

Sencilla, zazdroszczę plaży. Po przeprowadzce będziemy częściej bywać nad wodą:tak:

Mnie też brzuch bolał jak na okres na początku ciąży...i 2 pierwsze tygodnie przespałam.

reklama
Do góry