reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Właśnie dostarczyli nam dodatkową partie pudeł do pakowania;-)...bo tego ciągle mało;-)

Zaliczyliśmy z Jankiem spacerek. U nas na obiad kuskus i warzywka, także bardzo lekko & szybko.

reklama
kurcze nana ja tak miałam z tym jajanikiem prawy mnie kul na początku. bałam się czy to jakieś zapalenie czy co ale szybko przeszło. w brzuszku też tak pobolewalo jak przed okresem ale bez tych skurczy . no i prąd mnie w cyckach przechodził to jeszcze zanim nadszedł czas spodziewanej @. ja w ogóle nie wymiotowalam tylko mnie z rana odrzucało od lodówki i też nie długo.

widzisz robale każda z nas miała inaczej ale nie martw się. stres najgorszy ze wszystkiego. Mamusiu ;))) zobaczysz teraz będziesz miała cały czas specjalne traktowanie ;)))

Ah ciąża :) mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będę w ciąży :)

Mnie też bolał brzuch w 4-5 tyg jak na okres :) i sądziłam, że przyjdzie... przyszedł po 2 laatach hahahahah!

A my wciaz na plazy...cudownie!starsze w wodzie,a my z malutka w cieniu na kocyku...wcielysmy kanapki z tunczykiem i jest git :)

Dzień dobry. A raczej już dobry wieczór :-) Jak tak późno ale rano byliśmy u lekarza. A później jakoś nie chciało mi się przed kompem siedzieć. Troszkę pogoda się zepsuła ale jest czym oddychać:-)
Robale
moje gratulacje. Trzymam kciuki bardzo mocno. Popłakałam się jak diabli.
anetka880 piesek super. Jak Twój psiak znosi upały? Bo moja mopsinka zrezygnowała z popołudniowego spacerku.
7axe7 mieszkanko super.
nana19 och grill pomyślnie, jedzonko super. Wszystko się udało. Dzisiaj byliśmy u lekarza. Wyniki są ok. Jak to pan doktor powiedział mieliśmy pecha. Mamy się starać. A jak tylko się uda to mamy od razu do niego dzwonić. W sumie się pierwszy raz spotykam z czymś takim, że jak mi test wyjdzie pozytywny to mam dzwonić do ginekologa a nie do położnej.

MEGAWATKU to swietnie ,same pozytywne wiesci oby tak dalej.Moze juz niedlugo czekaja nas emocje jak z ROBALE.troche mnie dziwi co powiedzial lekarz bo przeciez nie zrobil wam wszystkich wynikow tylko cos na poczatek>no chyba ze sie myle.No to dobrze ze kazal do siebie dzwonic widocznie chce cie miec na oku.no to do dziela :-)Ja bym ci polecila starania z testami owulacyjnymi ,mi siie udalo w pierwszym cyklu.Jak cos zainwestuj w te elektroniczne testy owulacyjne bo te zwykle to jak dla mnie nie daja jednoznacznej odpowiedzi.Trzymam kciuki :-) za silownie tez:-)

http://inzynier-blondyna.blog.onet.pl/Wszedzie-smierdzi-ale-w-domu-n,2,ID471525521,n

czytalyscie ?ja sie usmialam:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki powiedzcie mi jakie macie ubezpieczenia zdrowotne, bo ja mam ale tylko na terenie pracy, a chciałabym normalne> Możecie coś poradzić, w przyszłym tyg chciałabym pójść do położnej

Robale ja mam w OHRA i nie moge powiedziec zlego slowa na ta ubezpieczalnie i mozesz wszytsko przez internet zalatwic. Dodam ze tylko i wylacznie ubezpieczaja jak sie ma meldunek. Ja pamietam ze mnie strasznie piersi bolaly bo nawet mowilam ze okres idzie i mialam uplawy duze.
megawatek moj piesio tez od rana jeszcze nie byl na dworze lezy i sapie. Ona tak wogole jest strasznie przestraszona bo widzi ze my sie pakujemy jezdzimy gdzies a ona sama w domu i nie wie co sie dzieje.

Ja wzielam dzisiaj wolny dzien w pracy bo jak dla nas to doba powinna miec 48h. Mamy juz pomalowane sciany w kuchni salonie i kuby pokoju. Moj T kladzie panele jutro po meble i kolejne pokoje. Marzy mi sie zdarzyc do niedzieli.

Sencilla, zazdroszczę plaży. Po przeprowadzce będziemy częściej bywać nad wodą:tak:

Mnie też brzuch bolał jak na okres na początku ciąży...i 2 pierwsze tygodnie przespałam.

reklama
Do góry