reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
ROBALE a no bo ciebie dzidzia rozpiera:-) Tak mnie tez bolal brzusio dziwne uczucie niby jak na @ ale cos jeszcze innego_Oszczedzaj sie i dbaj o potomka:-)

Mnie na początku ciąży też bolało, jak na okres i w ogóle bałam się, że coś jest nie tak...potem przeczytałam, że to norma.
Mam kremik z filtrem, więc ramiona, dekolt, plecki, nóżki i buźka były zabezpieczone. Z resztą w taką pogodę śmigam w jednej maxi kiecce, która jest lekka i zwiewna, bo w inne się nie mieszczę, no i inne nie mają cienkich ramiączek. Jeden chłopak powiedział mi, że wyglądam uroczo :-D, to mu podziękowałam.
Oczywiście po powrocie z parku, kiecka do pralki, żeby odświeżyć, poza tym akurat mi się prania nazbierało. Ja pod prysznic. No i łażę sobie teraz w szarawarach i luźnej bluzce bez rękawów.

Dziękuje troszkę się bałam, ale to podbrzusze Cię bolało czy cały brzuch, bo czasami zwłaszcza po jedzeniu mam takie wzdęcia że aż boli, ale po chwili puszcza i tylko w podbrzuszu boli jak się schylam

Dziękuje troszkę się bałam, ale to podbrzusze Cię bolało czy cały brzuch, bo czasami zwłaszcza po jedzeniu mam takie wzdęcia że aż boli, ale po chwili puszcza i tylko w podbrzuszu boli jak się schylam

Tylko podbrzusze. A jeść to nie mogłam prawie przez 3 miesiące, potem tak trochę trochę, no i do dziś zdarzy mi się pośpiewa do kibelka. W ogóle się rozczarowałam, bo myślałam, że wymioty ma się tylko rano, a ja miałam głównie pod wieczór i w nocy :baffled:. Z tego względu chodziłam jak zombie i spałam na potęgę.

ROBALE nie pamietam dokladnie chyba caly brzusio i jeden jajnik bardzo mni klol az sie balam ze moze to ciaza pozamaciczna:-D.Ja tez sie ciagle balam ze to cos zlego .Czasem to mnie tak brzuch ciagnal ze ciezko bylo sie wyprostowac bo wtedy gorzej bolalo.A zoladek to mialam w gardle :-D

ASTRID to ja dokladnie tak samo mialam mdlosci po polodniu wieczorem a w nocy to nad miska siedzialam .Maz czuwal czasem ze mna bo ja to taka akrobataka jestem ,ze czasem jaka wymiotuje to potrafie zemdlec.

Ostatnia edycja:
Raz zasłabłam w Albercie przy kasie. To jakaś babcia zaczęła mi robić okłady z mrożonek i mnie do domu odwiozła. Na nic były przekonywania, że to tylko 300m :rofl2:. Jeszcze była przerażona, jak jej powiedziałam, że sama jestem w domu.

reklama
Mysle ze wiekszosc kobitek tak ma a jak juz przeszlas cos zlego to boisz sie bardziej.

ASTRID no mi tez zawsze sie slabo przy kasie robilo :-)

MEGAWATKU co tam u ciebie :-) jak grill pomyslnie?

Ostatnia edycja:
Do góry