reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

witam!
my caly dzien na plazy nad jeziorem, jejku, cudnie, moje male pluskaly sie w wodzie i piachu, a my obok w cieniu na kocyku z Liljanka. Wszystkie bardzo grzeczne :)
Pozniej przyjechalam, szybko wrzucilam dzieci do wanny, malej dalam cyca, tatus przejal paleczke, a ja na basen pojechalam :) uwielbiam takie aktywne dni :)

reklama
Witam ponownie.
Zrobilam zakupy spozywcze na kilka dni. Odwiedzilam nawet Zeemana i zakupilam sobie fajna koszulkę nocną za całe 6.99€:-). Najważniejsze to to, ż ejest szeroka, bawełniana i ma dośc duży dekolt, więc nawet po porodzie będę mogla ją nosić - z karmieniem nie będzie problemu.
Mam wprawdzie już jedną rozpinaną, ale ona jest chyba z domieszką czegoś sztucznego bo fatalnie się w niej śpi...
Na obiadek mialam naleśniki, a potem mąż namowil mnie jeszcze na wypad do Gamy - posadził sobie wczoraj w ogródku flance pomidorów i Snoopy juz się zaczał do nich dobierać, wiec musial dziś kupić siatkę:-D
Wyobrażxie sobie, że podczas zakupow tak spuchly mi nogi ze musialam sobie w Zeemanie kupic klapeczki:baffled:
Ayni, ja też mam VGZ i też nie narzekam - wprawdzie mam tylko basis, ale jestem bardzo zadowolona:-)

postawilismy na panele a zwlaszcza dletgo ze moja Kolcia ma cieczke co 4 miesiace i nie bede biegala za nia ze scierka i wycierala dywanow.
Ja mam teraz taki problem ze szczeniakiem - na górze wszędzie mam wykładziny dywanowe a malemu zdarza się jeszcze nasiusiać w domu, więc musimy chodzić i wycierać zeby plam nie bylo i nieprzyjem nego zapachu...

Robale - jak samopoczucie? Mnie brzuch bolal jak przed okresem jeszcze do niedawna, a czasem w prawym boku tak mnie kłuło, jakby mi ktoś trzewia rozrywał. lekarz powiedział, ż emacica jewst ciężka i dlatego boli...

Pozdrowionka

Jak ja dzisiaj mam wolne i moge popisac z wami to na forum cisza ale jak jestem w pracy to pozniej mam min 10 stron:-Djakas zmowa?
Ja juz zmykam do lozka bo jutro znowu straszny dzien.... i raczej nie bede zagladac czesto
Dobranoc

hejka :) witam z wieczora :D my dzisiaj w madurodamie bylismy cala familiada, bo moj M. dostal wejsciowki za free dla 4 osob. takze mamiczka moja sie z nami zabrala :) ogolnie to nuda w tym madurodamie, dla dzieci fajnie bo jest troche atrakcji typu gaszenie palacego sie statku itd ;) porobilam troche fot zameczkow, w niektore miejsca zdecydowalismy ze pojedziemy zeby zobaczyc na zywo te budowle w normalnej skali :)

wczoraj kupilam rower, wiec nie musialam sie stresowac i wstawac wczas zeby isc do pracy na nogach (bo w miejsce mojej pracy nie dojezdza ani tramwaj ani autobus ;/)

Anecia wspolczuje Ci, ale pomysl ze za niedlugo bedziecie juz w nowiusko wyremontowanym mieszkanku, prawie jak na swoim :) super, zazdroszcze.!!!!!!!!!

Nana a Ty widze dalej drazysz tematy, Aniahaven pisala zeby nie wracac do tamtych postow, nic sie nie nauczylas..

My w calym domu mamy panele, nie wyobrazam sobie wykladzin.. po panelach rach ciach przelece odkurzaczem, potem mopem i podloga lsni :D a z wykladzinami podczas odkurzania czasami trzeba sie nameczyc ;/ mam dywan w salonie i sypialni i masakra jakas... te dywany dlugowlose sie strasznie ciezko odkurza :baffled:

jutro zas czeka mnie pracowity dzien :D takze lece sciagac mleko i do wyrka lekker slapen:rofl2:

bry przepraszam że was nie poczytałam, ale wczoraj miałam załamanie. Otóż m chciał powtórzyć sobie test, kupiliśmy cyfrowy z wymiennymi wkładami ( tzn 3 były i taki ala test do którego się wkładało tamte aby dał wynik ). Na tym wkładzie są 2 kreski a test pokazuje że nie jestem w ciąży zbaraniałam całkiem. Powiedziałam że żadnych testów już nie robię, nie będę się oszczędzać, że mam wszystko gdzieś.

Dzień dobry!

Robale z tego co pamiętam fotkę Twojego testu to była jedna kreska a nie powinny być dwie? Bo u mnie były za każdym razem dwie widoczne kreski.... Najlepiej idź do lekarza i zrób badanie z krwi! trzymam kciuki

Moglby mi ktos pomoc i przetlumaczyc te zdanie:

Jestem zainteresowana oferta. Chcialbym sie dowiedziec za jaka cene jest dostepna sofa i czy jest mozliwosc zobaczenia?

Cos w tym stylu. Wszedzie trzeba sie emailowo kontaktowac a nienawidze tego. Jezeli jest licytacja to moge zapytac za jakas cene moge kupic ?

reklama
Dziewczyny są tu komisy z telefonami? Moje dziecko właśnie wsadziło mój telefon do płatków z mlekiem i mam po telefonie ;/ Mam nadzieję, że odzyskam filmiki bo mnie szlag trafi ;/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry