reklama
Iguana_
Fanka BB :)
Anetka, to trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę.
My nadal pakujemy pudła, w piątek w nowym mieszkaniu położą podłogę i prywiozą lodówkę, bo tez musieliśmy kupić...a 29 maja (wtorek) transport rzeczy.
Spacerek już zaliczony na dzisiaj. Jaki upał, jak fajnie Mi wysokie temperatury nie przeszkadzają, ja to bym mogła żyć w jakimś tropikalnym kraju;-) Niestety w necie zapowiadają brzydki weekend.
Drogie Mamy, macie już prezenty dla swoich pociech na Dzień Dziecka??????;-):-)
My nadal pakujemy pudła, w piątek w nowym mieszkaniu położą podłogę i prywiozą lodówkę, bo tez musieliśmy kupić...a 29 maja (wtorek) transport rzeczy.
Spacerek już zaliczony na dzisiaj. Jaki upał, jak fajnie Mi wysokie temperatury nie przeszkadzają, ja to bym mogła żyć w jakimś tropikalnym kraju;-) Niestety w necie zapowiadają brzydki weekend.
Drogie Mamy, macie już prezenty dla swoich pociech na Dzień Dziecka??????;-):-)
Robale
Iskierka co będziesz jadła?. Ja skończyłam jeść makaron z sosem czosnkowym ale coś mi jeszcze chodzi, tyle że lodówka pusta.
Astrid przesadzili ubierając tak malutką. Hm, ale oni taki dziwny zwyczaj tu mają co, czasami jak idę na miasto, to poubierani w kozaki, nie którzy to nawet w szaliki gdzie ja już w klapkach i krótkich spodenkach latam. A za to zimą czasem widać dzieciaki w japonkach idących do sklepu
Sencilka korzystajcie póki piękna pogoda.
Swoją drogą ciekawe jakie lato będzie.
Thehague a y gdzie się podziałaś ;-)
Astrid przesadzili ubierając tak malutką. Hm, ale oni taki dziwny zwyczaj tu mają co, czasami jak idę na miasto, to poubierani w kozaki, nie którzy to nawet w szaliki gdzie ja już w klapkach i krótkich spodenkach latam. A za to zimą czasem widać dzieciaki w japonkach idących do sklepu
Sencilka korzystajcie póki piękna pogoda.
Swoją drogą ciekawe jakie lato będzie.
Thehague a y gdzie się podziałaś ;-)
Ostatnia edycja:
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
O MY GOD! Ale gorać! Usmaże się na tym poddaszu ;/ Musimy zmienić mieszkanie i to jak najszybciej!!!!!!!!!!! Moja Miśka w samym pampersie łazi a na polu w bluzce bez rękawka i pampers.
Aniahaven jakbyś słyszała o jakimś mieszkaniu w Bredzie dawaj znać!
Aniahaven jakbyś słyszała o jakimś mieszkaniu w Bredzie dawaj znać!
Iskierka71
A ci rodzice też tak ciepło byli poubierani????Dzisiaj do położnej przyszło małżeństwo z malusią córką w wózku. Nie znam się, ale przy takiej temperaturze, to trochę przegięli: mała była w bodziakach długich (chyba miała dwie warstwy tych bodziaków), bucikach, niedrapkach (ok to rozumiem), na to gruby kocyk do owinięcia i jeszcze na maxi cosi gruby kocyk, z materiału, który skojarzył mi się z moim puchatym szlafrokiem, w którym się można ugotować, jak jest ciepło .
Ja to bym dziecku zalozyla tylko body+cienuitkie skarpeteczki+cieniutka czapeczka na głowkę....
Wiesz, u mnie lodówka nie jest pusta, ale.... stwierdzilam ze nie ma w niej nic co by mi pasowało do zjedzenia i zżarłam batona + jablkoIskierka co będziesz jadła?. Ja skończyłam jeść makaron z sosem czosnkowym ale coś mi jeszcze chodzi, tyle że lodówka pusta.
Zaraz zaczną się schodzić domownicy to będzie pizza - wytrzymam do tego czasu
nana19
Mnie to ich ten ubior dziwi ,zima to porozbierani ,kiedys widzialm chlopaka na roweze w krotkim rekawie i szaliczku a na nogach klapki a z kolei latem na plazy to leza w kozakach po kolana ,dzinsach ubrani jak na zime.Nie kumam tego zupelnie.
ROBALKU jak my podejzewalismy ciaze to ja tak samo jak ty mowilam do meza ze to czy tamto jeszcze nie swiadczy o ciazy a on mi na to jestes jestes :-) widze po tobie ,zrob test i wyszlo na jego
ROBALKU jak my podejzewalismy ciaze to ja tak samo jak ty mowilam do meza ze to czy tamto jeszcze nie swiadczy o ciazy a on mi na to jestes jestes :-) widze po tobie ,zrob test i wyszlo na jego
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Oni też ubrani, jak na Syberię, a ja się rozpływałam tam . Nie rozumiem niektórych ludzi. Dzisiaj np. widziałam jeszcze kobitkę w takich zimowych botkach z futerkiem, a o niektórych czarnych w puchówkach, to nie wspominam.
Robale, ja tez mam takie przeswiadczenie o Twoim brzuszku, zreszta juz mowilam wczesniej
my wlasnie plawimy sie na tarasie w sloncu, dzieciaki starsze bawia sie watertafel, a malutka spi. Cudnie.
a propos jedzenia, wlasnie zjadlysmy tagliatelle zielone (ze szpinakiem) z lososiem i bialymi szparagami. pychota
my wlasnie plawimy sie na tarasie w sloncu, dzieciaki starsze bawia sie watertafel, a malutka spi. Cudnie.
a propos jedzenia, wlasnie zjadlysmy tagliatelle zielone (ze szpinakiem) z lososiem i bialymi szparagami. pychota
reklama
SENCILLA mniam mniam,u mnie tez dzis szparagi:-)
och, uwielbiam. mniam. A jak robisz szparagi? mazs biale czy zielone?
dziewczyny, czy ktoras z ciezaroweczek pisze sie na bociana na szybe? mam do sprzedania
Ostatnia edycja: