reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ja wlasnie od rana na spacerze, haha, nogi mi z d.. wylaza.. przyszlam juz, ze wszystkimi + kolezanka Marysi do zabawy. Wesoly autobus :) Mala w samych bodzia\kach byla, ale cudnie, ze tak cieplo.

reklama
Anetka, to trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę.

My nadal pakujemy pudła, w piątek w nowym mieszkaniu położą podłogę i prywiozą lodówkę, bo tez musieliśmy kupić...a 29 maja (wtorek) transport rzeczy.

Spacerek już zaliczony na dzisiaj. Jaki upał, jak fajnie:-D Mi wysokie temperatury nie przeszkadzają, ja to bym mogła żyć w jakimś tropikalnym kraju;-) Niestety w necie zapowiadają brzydki weekend.

Drogie Mamy, macie już prezenty dla swoich pociech na Dzień Dziecka??????;-):-)

Iskierka co będziesz jadła?. Ja skończyłam jeść makaron z sosem czosnkowym ale coś mi jeszcze chodzi, tyle że lodówka pusta.

Astrid przesadzili ubierając tak malutką. Hm, ale oni taki dziwny zwyczaj tu mają co, czasami jak idę na miasto, to poubierani w kozaki, nie którzy to nawet w szaliki gdzie ja już w klapkach i krótkich spodenkach latam. A za to zimą czasem widać dzieciaki w japonkach idących do sklepu:szok:

Sencilka korzystajcie póki piękna pogoda.

Swoją drogą ciekawe jakie lato będzie.
Thehague a y gdzie się podziałaś ;-)

Ostatnia edycja:
O MY GOD! Ale gorać! Usmaże się na tym poddaszu ;/ Musimy zmienić mieszkanie i to jak najszybciej!!!!!!!!!!! Moja Miśka w samym pampersie łazi a na polu w bluzce bez rękawka i pampers.

Aniahaven jakbyś słyszała o jakimś mieszkaniu w Bredzie dawaj znać!

Dzisiaj do położnej przyszło małżeństwo z malusią córką w wózku. Nie znam się, ale przy takiej temperaturze, to trochę przegięli: mała była w bodziakach długich (chyba miała dwie warstwy tych bodziaków), bucikach, niedrapkach (ok to rozumiem), na to gruby kocyk do owinięcia i jeszcze na maxi cosi gruby kocyk, z materiału, który skojarzył mi się z moim puchatym szlafrokiem, w którym się można ugotować, jak jest ciepło :szok:.
A ci rodzice też tak ciepło byli poubierani????
Ja to bym dziecku zalozyla tylko body+cienuitkie skarpeteczki+cieniutka czapeczka na głowkę....
Iskierka co będziesz jadła?. Ja skończyłam jeść makaron z sosem czosnkowym ale coś mi jeszcze chodzi, tyle że lodówka pusta.
Wiesz, u mnie lodówka nie jest pusta, ale.... stwierdzilam ze nie ma w niej nic co by mi pasowało do zjedzenia i zżarłam batona + jablko:-D
Zaraz zaczną się schodzić domownicy to będzie pizza - wytrzymam do tego czasu

Mnie to ich ten ubior dziwi ,zima to porozbierani ,kiedys widzialm chlopaka na roweze w krotkim rekawie i szaliczku a na nogach klapki :-D a z kolei latem na plazy to leza w kozakach po kolana ,dzinsach ubrani jak na zime.Nie kumam tego zupelnie.

ROBALKU jak my podejzewalismy ciaze to ja tak samo jak ty mowilam do meza ze to czy tamto jeszcze nie swiadczy o ciazy a on mi na to jestes jestes :-) widze po tobie ,zrob test i wyszlo na jego:-D

Ostatnia edycja:
Oni też ubrani, jak na Syberię, a ja się rozpływałam tam :baffled:. Nie rozumiem niektórych ludzi. Dzisiaj np. widziałam jeszcze kobitkę w takich zimowych botkach z futerkiem, a o niektórych czarnych w puchówkach, to nie wspominam.

Robale, ja tez mam takie przeswiadczenie o Twoim brzuszku, zreszta juz mowilam wczesniej :tak:
my wlasnie plawimy sie na tarasie w sloncu, dzieciaki starsze bawia sie watertafel, a malutka spi. Cudnie.

a propos jedzenia, wlasnie zjadlysmy tagliatelle zielone (ze szpinakiem) z lososiem i bialymi szparagami. pychota :tak:

reklama
Do góry