reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ROBALE bo ja znam ten typ,sama nie raz ledwo zywa ale do pracy mussss:-D Kobito zakombinuj cos bo ja juz nie moge wytrzymac czy ty jestes czy nie jestes:-D

.MEGAWATKU ale ci zazdroszcze tego grila ,ale moze niedlogo i my bedziemy mili miejsca to sobie zagrilujemy:-)

AYNI nudy bez ciebie:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Iskierka to jak ja liczyłam zanim przyjechaliście po psiaka że masz termin na wrzesień, coś musiałam pomieszać :zawstydzona/y:, co do wymiotów nie wiem może to po rybce którą na śniadanie zjadłam

Nana no dziś M postara się pojechać po test, wczoraj po 21 wrócił do domu. Nie wiem co wyjdzie boję się okropnie, nawet jak negatyw będzie to powtórzę 1 czerwca

Robaczek jest w ciąży, tylko się z tym kryje ;-).

kochana jak się potwierdzi drugie będziecie o tym wiedziały, dopiero szum będzie na forum haha:-D:-D, tka się będę cieszyć. M to juz plan układa na 15 lat ha ha, wariat, mówię mu żeby się nie cieszył bo wymioty jeszcze o niczym nie świadczą.

Ostatnia edycja:
Znalazłam w polskich sosikach knorra - smażony makaron po chińsku, przynajmniej nudle się zje, bo tak leżą i nie ma co z nimi zrobić. Poza tym... lenię się.

Ja też;-)
Co macie w planach, iskierki nei pytam bo ta jak zwykle sprzątanie ;-)
Hahahaha, a ja już od pól godziny siedze na 4 literach bo mam zrobione to co zaplanowalam. Inna sprawa, że mam jeszcze robotę - pranie do poskladania, ale tego tak nie cierpię.......
Zaraz ide drugie pranie na dwor wywiesic i pobuszować w lodówce bo cos mi w brzuszku burczy:tak:

reklama
leń się leń, zaraz Ci się skończy :tak:, wtedy brykę pod pachę weźmiesz i jazda na spacer :-D. Fajnie że latem urodzisz, tak przynajmniej mi się wydaje, takie bobasy w bodach samych słodko wyglądają
Dzisiaj do położnej przyszło małżeństwo z malusią córką w wózku. Nie znam się, ale przy takiej temperaturze, to trochę przegięli: mała była w bodziakach długich (chyba miała dwie warstwy tych bodziaków), bucikach, niedrapkach (ok to rozumiem), na to gruby kocyk do owinięcia i jeszcze na maxi cosi gruby kocyk, z materiału, który skojarzył mi się z moim puchatym szlafrokiem, w którym się można ugotować, jak jest ciepło :szok:.

Do góry