reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Zielone ,zupa szparagowa z kurczakiem i bialym winem.Lubie tez zawijane w szynce i z serem zapiekane, tak samo cykorie.Dzis to chyba winko bedzie osobno ze wzgledu na Tymusia:-)

ROBALE ja to polowy a moze nawet i wiecej rzeczy nie jadlam moja mama jakby zobaczyla jak ja wcinam teraz to czego nie nawidzilam to by sie za glowe zlapala:-D Zato moj Tymcio traci apetyt ,przedtem to sie trzasl do wszystkiego co widzial i nawet dokladke zjadal a teraz to nawet sokow nie chce.Dzis tak goraco to mu strzykawka sok dawalam bo przeciez mosi cos pic.

Nana,ja tez uwielbiam te z szynka i serem. Ta zupka by do mnie przemowila, gdyby nie ten kurczak ;)

Czemu TYmek nie chce pic?

Nana ja póki co to słyszę nie jedź śledzi, nie jedź tego czy tamtego bo to tłuste, co z tego jak mam ochotę, ale.... jak już jem to jest tak nie dobre. u nas nikt nie wie, choć coś podejrzewają, póki co nie muszą wiedzieć
Tymek może z tych upałów stracił apetyt,. ale fakt soki musi pić

:-D SENCILLA domyslam sie no ale przepis mozna zmodyfikowac:-D Mam tez przepis na zupe z ciecirzyca no ale tez z kurczakiem,niestety:-)TYMEK no to chyba juz ten wiek ze zaczynaja sie klopoty z jedzeniem ,bo to juz dluzej trwa.Mosimy sie nagimnastykowac by cos zjadl .

Mnie zawsze zmuszali do jedzenia. Do dziś mi zostało, że jak się stresuję, to nie jem :baffled:, jakaś trauma z dzieciństwa. No, ale pić musi, bo się odwodni.

wiem ASTRID smoczka juz kilka miesiecy nie uznaje .Kupilam mu taki kubeczek do picia ale mu nie podeszlo ,no to kupilam taki z rurka.Jakis czas bylo ok ale tez juz nie lubi ,sprobowalam ze zwykla slomka no i jakis czas bylo ok ale teraz jak widzi ze chce dac mu pic to ucieka.Wiec daje mu strzykawka .Pewnie bedzie niejadek po mamusi

reklama
Nana, ja tez uwielbiam zupe z ciecierzycy. mniam. na szczescie jest bez kurczaka :)
wspolczuje Ci przepraw z jedzeniem, ja tez swoje sie nagimnastykowalam :)
ide troche odpoczac, milego popoludnia!

oto fota bociana, a cene Ci wysle Iskierka na priv:

to jest pierwsze zdjecie jego, jeszcze nogi mu mozna "rozczapierzyc", teraz jest w pelnym rozczapierzeniu u na na oknie :)

Do góry