reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja zaraz do lekarza wybywam, krew do badań zostawić, kontrolny test na poziom TSH.

AniaHaven, wybrałam opcję z tą lepszą dzielnicą.

Mam pytanie/prośbę do Mam z Hagi i okolic...Jak natraficie na jakiś kontakt, ogłoszenie nauczyciela udzielającego prywatnych korepetycji z angielskiego to proszę prześlijcie mi namiary...Najlepiej native speaker (British lub American).

reklama
Aniu pytalas ktory raz juz ide z Kuba : 4 i tez mi sie nie usmiecha tam chodzic bo oni w niczym nie pomagaja dietetyk u ktorego bylismy byl do dupy:-D

Iguana ja mam tak samo jak chodze do CB ze wydaje mi sie ze wszyscy mysla ze dziecko ma dziecko a juz nie wspomne co ja czuje w szkole odbierajac Kube, ale ja sie tym wogole nie przejmuje.

Ja spadam dalej sie przeprowadzac....:-(

dzien dobry :)

Aniahaven jestem pod wrazeniem Twojego planu dnia :) perfekcyjna mama :)

anetka888 gratuluje odebrania kluczy i nie zazdroszcze mandatu, wiem cos o tym :)

Iguana tez gratuluje wyboru mieszkania chodz nie doczytalam w koncu gdzie :) tyle piszecie ze nie jestem w stanie nadrobic z 2 dni ;)

w PL upał, wygrzeje sie i wracam do NL :)

aaa carinio miło Cię widzieć :)

hejka
moje dzieci pojechały na wycieczkę szkolną do zoo do Rotterdamu a ja....popłakałam się z emocji Musze się zająć sprzataniem bo nie usiedzę do 16

Witam Panie:-)

ANETKO a to sie wam przytrafilo.Pamietam jaka my ledwo wsiedlismy do auta ,a moj D ma w zwyczaju zapinac pasy dopiero w czasie jazdy.No i ujechalismy 50 m a tu policja i 90 e do zaplaty za brak pasow.No ja tylko 90 ale i tak zla jestem bo maz tak robi do dzisiaj chyba mi na zlosc.

ANIAHAVEN :szok:nie dla mnie taki plan zestresowalbym sie ale dla mojego D to warunki idealne.On wtedy czuje ze zyje:-D No ale jak jestesmy w pl to niestety kazdy dzien taki napiety.

ROBALE jak sie masz:-)chyba do pracy polecialas:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,u mnie wlasnie byla kolezanka na kawie i ciasteczkach,karmie mala i wyruszamy zlapac troche slonka...Ania,co za plan dnia!jestem z Toba,dasz rade!wszystko w spokoju zdazysz,znajac Ciebie :)

Dzien dobry.
Pogoda jak marzenie, szkoda że nie mogę się opalać...... W ogóle nie daję rady na słoncu....
Mam tak pieknie na ogrodku (przestrzeń i słońca cały dzień), że moj mąż sie śmieje, że jak sie mała urodzi to nie bede musiala chodzic na spacery tylko wózek na slonku postawię:-D
Ja dziś długo spałam. Wczorajsze sprzatanie troche mnie wymęczylo i padlam jak zabita. Rano wyslalam domownikow do pracy/szkoly i znow zasnelam - wstalam niedawno.
Muszę nadgonic trochę z praniem i posegregować te dokumenty, bo sie tam nazbieralo roznego śmiecia...
Ale to za chwilkę - mam czas do 15.00.:-D

Dzień dobryg
Pogoda super i wieczorkiem odpalamy grilla.

Iguana
przykro mi z powodu Twojej. Niestety taka kolej rzeczy.
carinio bardzo ładna sukienka a maluszek słodziak
aniahaven plan wypchany na maxa
anetka880 wstaw fotkę buldożka. Ja mam mopsika i mieszańca. Z tym mandatem to przesadzili.

Bry

Aniuhaven
matko jedyna ile Ty żeś zapłaciła!:szok:, strasznie dużo.

Anetko
buldogi są takie zabawne:tak:

aOla
daj znać jakie dzieci mają wrażenia po wycieczce:-)

Nana
a skąd wiedziałaś że do pracy poszłam ;-), rano dobrze się cuzłam więc myślę pójdę im pomóc, ale co ty przed ósmą wymioty, później już się taka zmęczona czułam że o 10 poszłam do domu i tka przespałam 2 godzinki

Sencilla fajnie zacząć dzień od ploteczek :)

iskierka
a termina właściwie na kiedy masz

megawatek
miłego grillowania wieczorem

Ostatnia edycja:
reklama
Robaczku, termina mam na 11 lipca, ale moje oboje dzieci urodziły sie dwa tyg przed wyznaczonym terminem, więc wszystko możliwe.
Szczerzew powiedziawszy to sama wolałabym by dzidiza urodzila sie w czerwcu - tak w polowie, bo w lipcu to juz moja starsza ma urodziny i chrześniak itp...

A co do twoich wymiotów - na bank jesteś w ciaży:-D

Do góry