reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
witam.
Ale dziś piękna pogoda....;)))
Jak wychodziliśmy z domku to Tymka w body z dl.rękawem ubralam a póxniej w galerii go przebieralam i skarpetki też zdjełam... Niektóre z Was piszą że w taki upal to wystarczy bodziak i skarpetki...a po co te skarpety:rofl2:???

Mój dzieciaczek na razie wcina wszystko ale przewiduję ze w wieku okolo lat 3 przestanie...gdyż w tym wieku i mamusia i tatuś zaczeli glodować i stali się chuderlakami...

Melduje sie ze dotarlam... ostatniego punktu nie zrealizowalam :zawstydzona/y:/ nie chcialo mi sie dzieci w ten upal ciagnac na serwis/:sorry2:
Reszta obleciala jakos a raczej splynela mi po plecach takie tempo...nam Anetko w GGD w koncu dali spokoj:tak:niewiem czemu bo Karina nie przytyla nadal 29kg za to urosla 132,5cm:szok::-D ale pani powiedziala ze w porzadku wiec sie pytam czemu...:nerd:
Ufff cieplo nie milosiernie ... ALE LEPSZE TO NIZ DESZCZ I WIATR...
Przyjecie wodne sie udalo - fotki bede potem...:tak:
Iguana my myslimy dzieciakom kupic basen taki duzy:-) i ... male namioty z tunelami na ogrod... beda lody i inne atrakcje bo reszte juz maja ...:sorry2:

Robale niestety takie sa koszty wymiany wetylka w serwisie - oni maja inne kompresory i musza mi to kolo pod komputer podpiac... inny wentyl nie bedzie zauwazany przez kompa i bedzie mi auto ciagle pikalo:baffled: ale to juz jutr po dentyscie:-D

czekamy na wynik wieczornego testu kochana...;-)

Ja dzis zupke warzywna lekka i smaczna zapodalam i mam spokoj..Maz na delegacji plawi sie na rusztaniu...:-p

Dolanczam sie do SENCILLI plisss.ale z drugiej strony jak jest przed terminem M to najlepiej rano ,pierwszy mocz . no nie wiem>

reklama
Do góry