Robale
Fanka BB :)
Carinio jaka super mamuśka z Ciebie, laska jakich mało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carinio jaka super mamuśka z Ciebie, laska jakich mało
dziekuje Robaczku paczaj jak mi brzuchola wywalilo...Carinio jaka super mamuśka z Ciebie, laska jakich mało
Brzusio cudne maszdziekuje Robaczku paczaj jak mi brzuchola wywalilo...
Co do świnek. Uh mam ogromne uczulenie na Nie! Moja buzia robi się od razu czerwona i spuchnięta.
7axe7, świnki morskie bardzo uczulają. Ja nie mam alergii, ale zawsze jak podopieszczam mojego Kluska (tak, nie Kluskę, tylko pana Kluska, bo to samczyk), to potem przez chwilę swędzi mnie skóra.
carinio, ostra szprycha z Ciebie
AnnJ, podziel się lodami:-) A jakie masz? Może waniliowe? ...bo takie lubię najbardziej
A z innej beczki......Jak tak obserwuje holenderskie mamy, to widzę że bardzo późno decydują się na dzieci. Już mi się zdarzyło kilka razy błędnie pomyśleć, że dziecko w wózeczku prowadzi młoda babcia, a nie mama;-) Czasami się nawet sama zaczynam głupio czuć jak znajdę się w gronie takich starszych mam np. w CB, na basenie. Myślę sobie, że one patrzą na mnie i myślą..."dziecko ma dziecko". Głupie uczucie, ale czasami wśród takich mam czuję się jak jakaś co najmniej nieletnia Cyganka z potomstwem Macie też tak czasami? hehe
Iguana wspolczuję...Na moją świnkę morską chyba nadchodzi pora...już ze starości, mniej je, pije:-(
Od kilku dni dokarmiam i dopajam ją sama....ale chyba to już niestety koniec:-( :-( :-(
Wszystkie moje gryzonie, które odchodziły ze starości miały podobnie, pierwszą oznaką był zawsze brak apetytu.