reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Robale, trzymam kciuki:-)

Właśnie wróciłam, bo załatwiałam pismo polecające od firmy u której teraz wynajmowaliśmy mieszkanie...jacy to jesteśmy grzeczni, płacimy o czasie itd. No i wystawili z błędnym adresem, cholercia!:baffled:...ale może przyjmą.

Robale na pewno Wam się uda. Bardzo mocno Wam tego życzę. A co do miłości to na razie moje psiaki korzystają jak mogą a raczej wykorzystują :-D:-D:-D

Ja zawsze mowilam ,ze ludzie ktorzy kochaja zwierzeta to dobrzy ludzie.nie wydaje mi sie by ktos kto krzywdzi zwierzaki mogl byc dobrym czlowiekiem i byc w kregu moich przyjaciol :-D.Rozumiem ,ze ktos moze nie palac miloscia do kotka np.ale robienie mu krzywdy to co innego.

Na moją świnkę morską chyba nadchodzi pora...już ze starości, mniej je, pije:-(

Od kilku dni dokarmiam i dopajam ją sama....ale chyba to już niestety koniec:-( :-( :-(

Wszystkie moje gryzonie, które odchodziły ze starości miały podobnie, pierwszą oznaką był zawsze brak apetytu.

Sorki że ja tak z "grubej rury" - bezduszna nie jestem:no:...ale Iguana jeszcze teraz do tej przeprowadzki "tego" ci brakowało...taka pielęgnacja świnki to troszkę czasu pochłania...Więc wytrwałości życze i bezbolesnego "odejścia" dla świnki.

A co do naszej wycieczki to były lepsze i gorsze momenty-bez płaczu się oczywiście nie obyło...w drodze powrotnej-8h.No i oczywiście śmiać mi się chce na autostradzie Amsterdam-Utrecht(kto jechał ten wie) piękna jest-5 pasów i żadnych wybojów ani nierówności ale za to ograniczenie do 100 :szok:...i wszyscy jada jak roboty!!!
Zaobserwowałam że im bliżej granicy z Belgią(Breda i okolice) to styl jazdy Holendrów(mimo iż drogi odrobinę gorsze) tez inny..tzn. szybszy:tak:
Zamki nad loarą piękne-oczywiście polecam i wrócić kiedyś będę musiała bo żeby to wszystko zobaczyć to miesiąc czasau trzeba:-D

reklama
Anna, nawet mi nie przypominaj tej autostrady.. a dla mnie: autoSTRATY :D
swojego czasu jedzilam co tydzien do pracy do Den Bosch, oczywiscie tym kawalkiem. I zawsze tak sobie myslalam: co ci holendrzy jada jak te ćwoki, tak wolno, i z satysfakcja mijalam ich lewym pasem, prujac ile wlezie.. do czasu, jak... dostalam mandat na... 207 euro :wściekła/y::-D jakos "nie widzialam", ze tam jest 100 km / h, przekroczylam predkosc i jechalam 129.

Do góry