Robale
Fanka BB :)
Iskierka no proszę Cię, to że na chwile przysiądziesz och Ty nie dobra, zamiast odpoczywać to ta za sprzątanie się wzieła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak to co ty tu robisz???? Rozmawiasz z nami, dzielisz się swoimi troskami i radościami...czasem się zastanawiam co ja tu robię, tak na prawdę. Przecież wszystkie mają dzieci, ja nie, każda ma się czymś pochwalić ja nie.
No wlasnie to dziwne, bo wczesniej to moglam lezec calymi dnaimi a teraz mnie rozsadza....Iskierka no proszę Cię, to że na chwile przysiądziesz och Ty nie dobra, zamiast odpoczywać to ta za sprzątanie się wzieła
Nana fajnie że mnie rozumiesz i moje obawy, czasem tak patrzę na te pary co się długo starają i im się udaje, może i nam. Twój mąż dobrze że tak wierzył, w końcu i Wam się udało. Ach kiedyś i ja się będę mogła wypowiadać na temat sukcesików i porażek dziecka. nie powiem czasem się zastanawiam co ja tu robię, tak na prawdę. Przecież wszystkie mają dzieci, ja nie, każda ma się czymś pochwalić ja nie.