reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

7axe7
user-online.png
- przykro mi z powodu babci :-(. Ja sama mam tylko babcie, bo dziadkowie jakoś się szybko zwinęli na tamten świat. Jedna walczy z rakiem i mam nadzieję, że go pokona. Jednocześnie cieszę się, że spędziłaś dobry czas w Polsce. Szkoda, że Polska nie graniczy z Holandią, bo sama bym chciała częściej tam jeździć.

Mnie czeka mycie garów po sobotniej imprezie. Wczoraj mi się nie chciało i te gary mi rosną w oczach :baffled:. Mimo masy energii, jak widzę coś takiego, to od razu mam lenia.

reklama
Iguana 65 km ode mnie :) Mam nadzieję, że Cię tam nawiedzę kiedyś :) Mam nadzieję, że do końca tego roku będę miała samochód :)

Sencilla nie było mnie koooope czasu :) pewnie we wakacje też będę przelotem. W domu ani tv nie oglądałam ani przez kompem nie siedziałam. Szkoda mi było czasu. A teraz mam czasu a czasu więc będę tu codziennie!

Anp dziękuję!

wogóle zaczęłam brać antykoncepcje. Zaczęłam je brać dzień przed okresem i mój okres już trwa prawie 2tyg ;/ .................................... KOSMOS

AnnJ, witaj ponownie w NL:-D Jak się udała wyprawa? I udanego wylotu do PL:tak:

Ja jeszcze nie znam tak dobrze Rijswijk, ale fajnie bo będę miała rzut beretem na basen. Blisko są 2 śliczne parki, 2 mini-zoo i mam zaledwie 2-3 przystanki busem do wielkiej galerii handlowej:-D

IGUANA no to gratulacje !

7AXE7 witaj.O jak ja cie rozumiem ,tez marze o przestrzeni ,o zieleni .W pl moim rodzinnym domku mamy ogrod i lake i wogole jest gdzie pojsci do lasu na spacer.no ale juz w przyszlym tyg przeprowadzamy sie do domku z ogrodem:-)

ps.przykro mi z powodu twojej babci no i ze nei mozecie na pogrzeb jechac:-(

7axe7 ja myslalam ze tabletki zaczyna sie brac w 1 dzniej miesiaczki,,ja tak kiedys zaczynalam jak bralam,moze ty tez tak mialas zrobic,dlatego ci sie ciagnie tak okres,nie wiem nie znam.A jak Ci lekarz mowil??

hejka
nie było mnie 4dni i jak zwykle dużo do narobienia Narazie muszę wszystko rozpakowac i trochę ogarnąć Ale długa droge mieliśmy do Pl 15h! Tyle korków nie widziałam Jechaliśmy od 13 do 5rano i nic nie spałam Musiałam jechac bo mąz mi zasypiał...(on pracuje od 3rano jechaliśmy po jego pracy) Powrót juz lepszy 13h

później nadrobię

Nana no właśnie taki test ma M teraz kupić, bo ja się nie ruszam z domu, tak mnie brzuch boli:-(.

7axe7 i aOla witajcie z powrotem w domu.

Sencilla dziękuję Ci masz więcej wiary od mnie że to może być to.

Ja tak z doskoku, bo sprzątam tę nieszczęsną szafę... A że ona jest pełna szkla (talerze, szklanki, literatki, kieliszki) to i moja zmywarka przy okazji ma robotę:-D Nie wiem czy dam radę całą wysprzątać, bo dolne polki zawaone są segregatorami, papierami, rachunkami i to jest na caly dzien ukladania:-D
Upal jest nie do zniesienia, na dworze chyba jeszcze gorzej niz w domu...

Anna i 7axe7 - witam ponownie.
Iguana gratuluje decyzji odnośnie mieszkania. Mam nadzieję ze bedzie sie dobrze mieszkało:-)

Ok ide dalej szklo ukladac :)

reklama
Do góry