Robale
Fanka BB :)
Iskierka Ty szalona kobieto, zwolnij tempo . Co za kobieta ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przecież ja nie napisalam ze robie to w szalenczym tempie - sama widzisz, ze mam pogdlad na forum, co chwilka przysiadam, zmywarka ma program na 30 minut wiec ja wtedy odpoczywamIskierka Ty szalona kobieto, zwolnij tempo . Co za kobieta ;-)
Ja place tyle ile mi wyznaczyly firmy dostarcxzajace prad, gaz, wodę i raz w roku musze podawac liczniki - wtedy mam rozliczenie i albo doplacam (najczęsciej), albo mi zwracająAaa zapomnialam zapytac tych ktore maja mieszkania socjalne. Moglby mi ktos doradzic/ powiedziec jak to jest z oplatami za wode, gaz, prad? Bo moja kolezanka ma rczalt i placi po 100 euro ale 2 razy w roku ma wyrownanie. Mozna placic za tyle ile sie wykorzysta czy musze okreslic sie ile chce placic? Dzisiaj musilabym to zaltwic a nie wiem jak sie za to zabrac
Ok, ok zwalniam jeszcze bardziejIskierka zwolnij, bo urodzisz szybciej ode mnie . Łaaa całą ciążę miałam ładną buzię i teraz mnie tak wysypało, że wyglądam jak dziecko z gimnazjum. A ostatnio wkurzył mnie na dodatek temat gdzieś w necie, że kobiety w ciąży się nie malują. Po 1. maluję się, jak gdzieś mam iść do ludu, po 2. siedząc w domu, po co mam się malować, po 3. jak mam taki wysyp, to makijaż jeszcze pogarsza sprawę.