reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam wszystkie panie:-)
ISKIERKO nie weim jak u reszty ale mnie do CB zglosila pani kraamzorgowa i mialm tez odwiedziny pani z CB w domu po porodzie.Dostalam tez listownie ksiazeczke dla Tymka i termin wizyty na badanie sluchu .U mnie GGD i CB jest w tym samym budynku.

reklama
Iskierka u nas GGD i CB to w 2 roznych miejscowosciach :-) Ale tak jak napisala Nana pani z CB mnie odwiedzila w 4 dobie i ustalila wzyte na pierwsze spotkanie juz w CB wiec ona ci pewnie powie gdzie jest ich placowka :-)

Byl u was tez Lekarz domowy by powitac dzidzie? U nas byli ale my odsypialismy z Tymkiem a oni wczesniej sie nie umowili wiec ,nie otworzylam he eh .No ale wkoncu sie spotkalismy:-D

anetka, to widzisz nie wiedziałam że CB i GGD to coś innego. GGD zajmuje się starszymi dziećmi, tzn. od 4 lat w górę? U nas GGD i CB są w tym samym budynku, więc myślałam że to jedno i to samo;-)

Wklejam kilka fot z Keukenhof:-)
DSC_0018.jpgDSC_0037.jpgDSC_0038.jpgDSC_0041.jpgDSC_0044.jpgDSC_0046.jpgDSC_0047.jpgDSC_0024.jpgDSC_0030.jpgDSC_0031.jpg

Iguana piekne zdjecia z KKhofu , musze sie przyznac, ze odwiedzilam rowniez Twoj profil na flickr i piekne zdjecia robisz/robicie. Moge spytac jaki macie aparat ? A Twoj Kimi to prawie jak moj Hitklif tyle ze bardziej puszysty! :D

Ja wlasnie ogladam kocyki na allegro bo oczywiscie na polskim rynku mozna przebierac i wybierac, tutaj jednak monotematycznie i roznie z jakoscia, a taki, ktory znalalam tu ladny to ma sklep tylko w AMS i nie ma webshopa :(

No to dalej nie wiem co z tym CB. Ale wierzę, że dowiem się już w czwartek, bo kto jak kto ale kraamzorg powinna chyba wiedzieć?
Dzięki za wszelkie info- Nana, Anetka, Iguana:-)
Iguana piekne fotki, chcialabym sqama na własne oczy zobaczyć to wszystko, ale coż.... znow musze czekac cały rok...

Sencilla oczywiście szukam tylko 100 % bawełna nie tam jakis akryl rodem że sprawy Madzi z sosnowca :D znalazłam już kilka nawet.
mam wrażenie że większość tutejszych to takie cienkie i szybko się zniszczą przez wielokrotne pranie.

reklama
Iskierka, nie doczytalam wszystkich postow, co nie wiesz z CB? Chetnie pomoge. To jest Consultatiebureau dla dzieci 0-4 lat, w momencie ukonczenia 4 roku zycia dziecko przechodzi pod opieke lekarza szkolnego. W CB dzieci sa szczepione, mierzone, ważone itd,mozna uzyskac porade odnosnie spania, karmienia,itp. W czym jeszcze moge pomoc?

Ayni, my kocyk 100 %bawelna zakupilismy w tweedehands... nowiutki z metka, za 7,50.

Iguana, piekne zdjecia Ja tez postaram sie jakies wstawic. Ale pogoda byla piekna, co?

Ostatnia edycja:
Do góry