reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

i dobrze Olinkaa, mając sofi wiele spraw pójdzie duzo latwiej, ale dopytaj się o szczegóły w jakiejś ubezpieczalni, może się pozmieniało, a moge o tym nie wiedzieć.

reklama
Ale ja w dalszym ciagu nie rozumiem, dlaczego sie zbulwersowalas CARINIO, jak napisalam zeby sie wybrac do lekarza z kims kto umie dobrze jezyk??? ja jak nie umiem czegos to prosze kogos o pomoc, zeby nie byc zle zrozumianym przez co pozniej sa problemy. nie powiesz mi chyba ze jak porozumiewalas sie na migi z lekarzami to bylo Ci latwo? tymbardziej jak chodzi o zdrowie dziecka to nie ryzykowalabym gadka na migi i zaplacilabym wszystkie pieniadze tlumaczowi (nawet najdrozszemu) byleby tylko wyciagnac jak najwiecej info od lekarzy. no coz, ale to moja opinia.

Olinkaa, fajnie, ze bedziecie w okolicy :)
MOge spytac, do jakiego biura idzie Twoj maz? ja moge WAm polecic biuro, w ktorym my wynajmujemy mieszkanie. Jak chcesz namiary to Ci wysle.
A Twoj maz ma staly kontrakt? bo z takim latwiej cos wynajac.

THE HAGUE masz nas za glupich kazdy wie o co ci chodzilo>Obsmiewalas mnie rowniez na watku porod w holandii.To nie byla rada tym bardziej ze ci juz raz napisalam ze nei bylo u mnie problemu z jezykiem.Z twojej wypowiedzi wynika ze sama sobie winna jestem ,ze mnie olewaja bo jezyka nie znam.No a na jakiej podstawie tak twierdzisz ,To zwykle dranstwo z twojej strony i chec dowalenia mi napewno nie rada .wszyscy to zauwazyli ,myslisz ze dziewczyny glupie sa i ze teraz obrucisz kota ogonem.sama matka jestes gdzie ty masz serce .Wiez jak ja cierpie i jak cierpialam i tak mi dowalac to cios ponizej pasa i dobrze wiedzials co robisz.

The Hague, mysle ze tutaj nie warto drazyc, bo to chyba ciazowe hormony, podejrzewam , ze moze nawet zaczela sie produkcja testosteronu, jak wiadomo, jest odpowiedzialny rowniez za agresje :D A jak widzisz, panuja reakcje wybiorcze, dla kazdego uzytkownika inny ton wypowiedzi.

Nana czesc, czolem, jak sie macie ? Ja mialam wlasnie identyczna sytuacje, ze M mial mnie dodac do polisy a ja nadal czekalam na przemeldowanie i powiedzieli mi w VGZ , ze skoro nie pracuje, to musze wykazac uitreksel z gminy , ze jestem zameldowana, nie wiem czy pamietasz, ale przez to opoznila mi sie pierwsza wizyta u poloznej i bylam wsciekla.

Olinka, zycze powodzenia z mieszkaniem, mam nadzieje, ze szybko znajdziecie cos fajnego, Sencilla ostatnio wspominala, ze w jej okolicy sa fajne mieszkania o przystepnej cenie. Mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac, my tutaj lubimy nowych :)

reklama
Carino tak, jesli piszesz posta jednego za drugim, to prosze uzyj funkcji edytuj post :) zeby jakis porzadek tutaj byl. Dziekuje w imieniu swoim oraz innych uzytkownikow.

Do góry