reklama
Ale ja w dalszym ciagu nie rozumiem, dlaczego sie zbulwersowalas CARINIO, jak napisalam zeby sie wybrac do lekarza z kims kto umie dobrze jezyk??? ja jak nie umiem czegos to prosze kogos o pomoc, zeby nie byc zle zrozumianym przez co pozniej sa problemy. nie powiesz mi chyba ze jak porozumiewalas sie na migi z lekarzami to bylo Ci latwo? tymbardziej jak chodzi o zdrowie dziecka to nie ryzykowalabym gadka na migi i zaplacilabym wszystkie pieniadze tlumaczowi (nawet najdrozszemu) byleby tylko wyciagnac jak najwiecej info od lekarzy. no coz, ale to moja opinia.
Olinkaa, fajnie, ze bedziecie w okolicy
MOge spytac, do jakiego biura idzie Twoj maz? ja moge WAm polecic biuro, w ktorym my wynajmujemy mieszkanie. Jak chcesz namiary to Ci wysle.
A Twoj maz ma staly kontrakt? bo z takim latwiej cos wynajac.
MOge spytac, do jakiego biura idzie Twoj maz? ja moge WAm polecic biuro, w ktorym my wynajmujemy mieszkanie. Jak chcesz namiary to Ci wysle.
A Twoj maz ma staly kontrakt? bo z takim latwiej cos wynajac.
nana19
Fanka BB :)
THE HAGUE masz nas za glupich kazdy wie o co ci chodzilo>Obsmiewalas mnie rowniez na watku porod w holandii.To nie byla rada tym bardziej ze ci juz raz napisalam ze nei bylo u mnie problemu z jezykiem.Z twojej wypowiedzi wynika ze sama sobie winna jestem ,ze mnie olewaja bo jezyka nie znam.No a na jakiej podstawie tak twierdzisz ,To zwykle dranstwo z twojej strony i chec dowalenia mi napewno nie rada .wszyscy to zauwazyli ,myslisz ze dziewczyny glupie sa i ze teraz obrucisz kota ogonem.sama matka jestes gdzie ty masz serce .Wiez jak ja cierpie i jak cierpialam i tak mi dowalac to cios ponizej pasa i dobrze wiedzials co robisz.
The Hague, mysle ze tutaj nie warto drazyc, bo to chyba ciazowe hormony, podejrzewam , ze moze nawet zaczela sie produkcja testosteronu, jak wiadomo, jest odpowiedzialny rowniez za agresje A jak widzisz, panuja reakcje wybiorcze, dla kazdego uzytkownika inny ton wypowiedzi.
Nana czesc, czolem, jak sie macie ? Ja mialam wlasnie identyczna sytuacje, ze M mial mnie dodac do polisy a ja nadal czekalam na przemeldowanie i powiedzieli mi w VGZ , ze skoro nie pracuje, to musze wykazac uitreksel z gminy , ze jestem zameldowana, nie wiem czy pamietasz, ale przez to opoznila mi sie pierwsza wizyta u poloznej i bylam wsciekla.
Olinka, zycze powodzenia z mieszkaniem, mam nadzieje, ze szybko znajdziecie cos fajnego, Sencilla ostatnio wspominala, ze w jej okolicy sa fajne mieszkania o przystepnej cenie. Mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac, my tutaj lubimy nowych
Nana czesc, czolem, jak sie macie ? Ja mialam wlasnie identyczna sytuacje, ze M mial mnie dodac do polisy a ja nadal czekalam na przemeldowanie i powiedzieli mi w VGZ , ze skoro nie pracuje, to musze wykazac uitreksel z gminy , ze jestem zameldowana, nie wiem czy pamietasz, ale przez to opoznila mi sie pierwsza wizyta u poloznej i bylam wsciekla.
Olinka, zycze powodzenia z mieszkaniem, mam nadzieje, ze szybko znajdziecie cos fajnego, Sencilla ostatnio wspominala, ze w jej okolicy sa fajne mieszkania o przystepnej cenie. Mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac, my tutaj lubimy nowych
A jak widzisz, panuja reakcje wybiorcze, dla kazdego uzytkownika inny ton wypowiedzi.
masz jeszcze cos do dodania?
Iskierka71
Fanka BB :)
Pozostawię to bez komentarza...o jezuuu... no zlinczuj mnie jeszcze... i troche pododawaj na temat mojego poziomu, inteligencji etc, itd...
Reszte pyskówki radze przenieść na priv....
Ayni, szarlotka pyszna, choć wirtualna;-)
Ostatnia edycja:
reklama