reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

my tu sobie tez pomagamy, jakbys nie zauwazyla. dziwnym zbiegiem okolicznosci Ty masz tylko 6 podziekowan, a ja az 74.. no popatrz...

reklama
Może ja mam za duży dystans do tego, co kto tu pisze, ale jakiejś przesadnej agresji jak dotąd nie zauważyłam na tym forum. Osobiście uważam, że warto dać spokój wszelkim kłótniom, szczególnie, że część z nas jest w ciąży i nerwówka dziecku raczej nie sprzyja.

hahahah miara podziekowan miara klikniec. z tym ze tobie dziekuja za zyczenia milej drogi, zdjecie... hehe pomoc fest :))

czy wy tego nie widzicie?? wbija kobieta po długiej nieobecnosci na forum, zjezdza wszystkie ze takie straszne kłotnie prowadzimy zakanczajac posta "KONIEC TEMATU" po czym pewnego pieknego wieczoru chyba nie majac nic do roboty , jezdzie tu na forum jak chce a wy dajecie sie prowokować....

carinio tak zbulwersowana bylas ze naprodukowalysmy 4 strony kótni a co sama wyczyniasz???

ubawiłam sie po pachy , naprawde

lubie to hehe :)

a serio staje w obronie slabszych na forum, a wynioslosc tepie

kto ma co do mnie, zapraszam na prv :)) ja koncze zabawe :))

No a u Ciebie miara MADROSCI jest dlugosc 'przebywania' na forum :D ciekawe.

W przeciwienstwie do Ciebie staram sie pomagac tutaj dziewczynom, no ale jestes tu teraz SWIEZACZKIEM to co Ty mozesz na ten temat wiedziec :rofl2:

reklama
Do góry