Carino juz pomijajac Twoje uwagi co do podwojnego zameldowania oraz zwiazkiem z ilorazem inteligencji do nich zrozum kobieto , ze jesli nie pracujesz i masz tylko polski meldunek, to z holenderskiego ubezpieczenia nici. I o to mi chodzi, kumasz ? wejdz sobie na strone jakiegokolwiek ubezpieczyciela i poczytaj i juz nie sap, bo dziecku zaszkodzisz... Mysle, ze przyszlas tutaj chyba sie troche wyzyc, bo tak sie niemilo odnosisz do wszystkich, myslisz, ze kiedys tutaj sobie pisalas, to co? Masz jakis paszport polsatu na forum ?
reklama
Ayni, wez sie zamknij w końcu, bo od patrzenia na Twoje posty bolą mnie oczy. Bedziesz mi ublizac?? Robic ze mnie pośmiewisko? Czujesz sie silna bo Ci Hague powtóruje? Zajmij sie swoja inteligencją, swoim paszportem polsatowskim, swoimi sprawami a bedzie sie wszystkim lepiej żyło
Carinio, spytam niesmialo cienkim glosikiem, a mnie pamietasz? Bo ja "stażem" (zawsze lepiej taki, niz zaden) jestem jeszcze dluzej... moja forumowa historia siega do 2008, a moze nawet 2007 roku.. Wtedy jeszcze nawet video nie bylo w Polsce
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja w NL nie pracowałam i póki co nie pracuję, więc musiałam się zameldować tutaj, żeby mieć ubezpieczenie. Tyle. Jak szukałam informacji na początku mieszkania tutaj, to też jedne mówiły, że trzeba mieć meldunek a inne, że nie trzeba. Pewnie co firma to wymagania i tyle. Mi się nie chce kłócić o pierdoły, w ogóle mi się nie chce kłócić.
Ayni, wez sie zamknij w końcu,
no, tego na forum jeszcze nie bylo jak dlugo moja pamiec siega...
Blagam, take it easy...
carinio chyba sobie zarty stroisz. ja nikomu nie wtoruje, chyba cos Ci sie na oczy rzucilo. z tego co widze to na forum byl juz spokoj, ale wpadlas tu jak kot z pecherzem i zaczelas larmo siac.. a my juz takie spokojne bylysmy...
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
To ja sobie pójdę pooglądać blogi modowe, bo się robi jakieś przegięcie. Nartka.