reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
SENCILLA zdziwila bym sie gdybys nie zabrala glosu.
Nana, widzisz, jaka jestem przewidywalna :tak::-D
Twoj kolejny post jest jedynie potwierdzeniem tego, o czym pisalam. Z godnym podziwu uporem odpisujesz kazdemu na jego uwage na temat Twoich wypowiedzi, a moglabys za ten czas i z mniejszym nakladem energii zastanowic sie, ze skoro wszyscy pisza to samo, to moze jest cos jednak w tym? Prosze Cie jedynie o odrobine dystansu do tego forum i do swojej osoby.

A ja cie prosze o odrobine dystansu do mojej osoby.To juz nie wiem ,mam wyjasniac czy nie ,bo jedni pisza ze nie wyjasniam ,ty znow ze odpisuje.Hm ,ustalcie jak ma wreszcie byc.

nana no chyba duzo ludzi bylo w polsce u poloznej. wyobraz sobie ze duzo moich dobrych kumpel bylo/jest w ciazy i duzo sie nasluchalam. a teraz w sierpniu rodzi moja najlepsza przyjaciolka (w PL). na dodatek moja sasiadka jest ginekologiem-poloznikiem.

THE HAGUE czy ja cie o cos pytalam ,a poza tym to co znow historie typu, a kolezanka mi mowila ,ze ... Gdybys napisala ze ty bylas i cos przezylas to rozumiem.

nie wiem Nana co masz robic. NIe ma instrukcji uzytkowania forum, kazdy cos pisze, kazdy jest dorosly, nie ma jednak takich spiec. Nie jestem moderatorem, moze Ani sie poradz, co masz robic.

NANA, The Hague nie przezyla, ale ja przezylam. I uwierz mi, w PL tez sa lekarze, ktorzy zaniedbuja swoje obowiazki. Rodzilam Marysie 20 godzin, przy czym od poczatku bylo wiadomo, ze nie urodze silami natury, a meczylam sie tyle godzin. Polozna w tym czasie pisala sobie na gg na komputerze, a lekarza zadnego nie bylo. Przyszedl po 20 godzinach i wrzasnal na nie: co Wy, chcecie mi pacjentke i dziecko zabic?

Nana, nie tylko Ty mialas negatywne doswiadczenia. Ale tylko Ty piszesz o nich na okraglo.

Ostatnia edycja:
nana nie pytalas, ale tak samo jak ty tak i ja moge sie udzielac :sorry: i odpowiadac na co chce nawet bez pytania. ciebie tez tu nikt o wiele rzeczy nie pyta a sie wtracasz

dziewczynki co to dzisiaj za jakiś dzień??? chyba to wolne swieto i brak rozrywki czy chodzenia po sklepach tak działa ze napiecie na forum rośnie :) a moze podyskutujemy na jakiś ciekawy temacik;)

ja ostatnio sie zastanawiałam, jak urodze a np przez pare dni nie ebde miała odrazu pokarmu to co? dzidzia dostanie mleko modyfikowane ???

reklama
Do góry