reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Nie wyświetliło mi, że piszecie w tym wątku i tak wchodzę na forum i zagwozdka: wszyscy pospali, czy jak? Ja też już po śniadanku, kanapeczki z warzywami, serem żółtym i szynką mm :-D, do tego bawarka no i po kanapeczkach znalazłam w lodówce dwie ostatnie pralinki belgijskie... no i zjadła, żeby mnie już więcej nie korciły. Teraz ogłaszam oficjalny zakaz kupowania mi tego cuda.

Pogoda mogłaby się poprawić, bo siedzieć w domu, to nuda a sprzątać nie chcę, bo nie ma specjalnie co, prócz garów w kuchni.

Anetko - ja w PL często cierpiałam na zapalenie strun głosowych i nie mogłam mówić... pomagało mi gorące mleko z miodem. Po dwóch dniach, jak ręką odjął.

Ostatnia edycja:
reklama
anetko, powodzenia w pracy.
karola, czytałam o tych żyrafach. Co za ludzie stąpają po tej ziemi:-(

Nas CB czeka jutro z rana, ale bez szczepienia..uff;-)

Pogoda taka sobie, rano lało, a teraz szaro. Wczoraj położyliśmy się ok 1:00 z powodów przeprowadzkowych, także śniadanie dopiero teraz będzie. Transport rzeczy ustalony na 25 maja, tylko jeszcze nie wybraliśmy gdzie????:szok: hehehe Ale jesteśmy niezdecydowani:-D

...ale trzeba wiedzieć wcześniej gdzie się będzie mieszkać;-) hehe :-)

haha, zróbcie losowanie albo nie wiem... :-D

My żałujemy, że internet załatwialiśmy dopiero po przeprowadzce, bo czekać miesiąc i oglądać te same filmy z komputera, to jakaś masakra. Na szczęście nas sąsiad poratował i nam użyczył kodu do swojego internetu. Bo tak, to ani z rodziną pogadać, ani nic. W ogóle KPN mnie dobija od 3 dni, coś chyba gmerają sobie w sieci, bo mi tak internet chodzi, jakby chciał a nie mógł :angry:. Nie mamy żadnego limitu, ani nie ściągamy seriali czy innych filmów na potęgę, żeby nam coś zakłócało. Klucz mamy tylko my, więc wątpię, żeby nam ktoś podbierał.

A co do seriali, to jestem niepocieszona bo... 5 sezon The Big Bang Theory się skończył :-(, zaraz się kończą The Vampire Diaries... za to mamy do nadrobienia Grimm, parę odcinków Gry o tron i ja mam cały drugi sezon prawie Borgiów ;-).

IGANA trafna uwaga:-) A czemu macie problem z wyborem?Macie jakies typy? My klucze mamy dostac 28 maja i mozemy sie przeprowadzac.

Iguana hehe no to napewno , w kazdym badz razie jak tylko bedzie juz wiadomo jaki adres to odrazu zgloscie internet, nawet jakbyscie mieli czekac 2 tyg krocej to zawsze cos :)

Astrid jak dostaniesz jedno powiadomienie o nowej wiadomosci i go nie odczytasz to juz potem sie nie wyswietla i potem wchodzisz a tu od groma hehe mam tak nie raz:)

ASTRID a moze ktos od was sciaga internet.Wiem ,ze tak mozna przez antene.Kiedys jak mieszkalam z innymi polakami to jeden chlopak tak robil.Zakupil sobie specjalna antene i sciagal neta od sasiada.

reklama
Do góry