reklama
anetka880
Fanka BB :)
12 stron do nadrobienia. REKORD
Dzien dobry :-)
Wczoraj juz nie pisalam bo bylampierwszy dzien w pracy, myslalam, ze bedzie lepiej ale sie przeliczylam. O godzinie 20 zasypialam na stojaco nogi mi do tylka wchodzily. A do tego wszytskiego dzownil do mnie moj T ze Filipek placze i nie wie co zrobic. Moje dziecko chyba zauwazylo ze nie ma cycusia i mamusi i sie pzerazil.
Dzisiaj tez mam zajety dzien bo musze jechac na egzamin z zakresu bezpieczenstwa i ochrony na lotnisku na 16 a o 18 do pracy. Niestety nie bede mogla wybrac sie na szczepionke z Filipem :-(Tatus bedzie sie musial wykazac.
Iskierka my tez jezdzimy przez Jedrzechowice jest dokladnie 30 km wiecej ale warto. My mamy dokladnie 1230 km do Siemianowic Ślaskich.
Dzien dobry :-)
Wczoraj juz nie pisalam bo bylampierwszy dzien w pracy, myslalam, ze bedzie lepiej ale sie przeliczylam. O godzinie 20 zasypialam na stojaco nogi mi do tylka wchodzily. A do tego wszytskiego dzownil do mnie moj T ze Filipek placze i nie wie co zrobic. Moje dziecko chyba zauwazylo ze nie ma cycusia i mamusi i sie pzerazil.
Dzisiaj tez mam zajety dzien bo musze jechac na egzamin z zakresu bezpieczenstwa i ochrony na lotnisku na 16 a o 18 do pracy. Niestety nie bede mogla wybrac sie na szczepionke z Filipem :-(Tatus bedzie sie musial wykazac.
Iskierka my tez jezdzimy przez Jedrzechowice jest dokladnie 30 km wiecej ale warto. My mamy dokladnie 1230 km do Siemianowic Ślaskich.
AnnaJ007
Witam.
U mnie w nocy padał deszcz, nad ranem zresztą też...teraz jest troszkę lepiej...
anetka trzymaj się w pracy, napewno ciężko jest rozstać się z maleństwem no i jeszcze jak mąż zadzwonil że synus płacze.Mam nadzieję że dziś będzie lepiej...
U mnie w nocy padał deszcz, nad ranem zresztą też...teraz jest troszkę lepiej...
anetka trzymaj się w pracy, napewno ciężko jest rozstać się z maleństwem no i jeszcze jak mąż zadzwonil że synus płacze.Mam nadzieję że dziś będzie lepiej...
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Witam
u nas tez wczoraj wieczorem padało, dzisiaj wilgotno ale tragicznie, może sie jeszcze rozkręci
ide sniadankować
u nas tez wczoraj wieczorem padało, dzisiaj wilgotno ale tragicznie, może sie jeszcze rozkręci
ide sniadankować
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Straszne z tymi zyrafami Zoo w roterdamie tez fajne
Diergaarde Blijdorp - dierentuin
My dzis do poloznej na14 idziemyMichalek pakuje wszystkie slipki do walizki
Anetka pierwszy dzien zawsze najgorszy ,potem bedzie z górki
Straszne z tymi zyrafami Zoo w roterdamie tez fajne
Diergaarde Blijdorp - dierentuin
My dzis do poloznej na14 idziemyMichalek pakuje wszystkie slipki do walizki
Anetka pierwszy dzien zawsze najgorszy ,potem bedzie z górki
nana19
Witam dziewczynki.Fakt niewiele mnie wytrzesie i juz w domku jestem ,bo wiekszosc trasy to holandia i niemcy i 20 km pl.ISKIERKO no to pewno czasem przejezdzalas przez moja ukochana Zarebe.Niestety moi rodzice juz od dawna nie zyja wiec nawet nie zapytam ich o znajomosci.Jako dziecko bywalam u babci w Grabieszycach ale babcia sie juz wyprowadzila z tamtad a teraz to nawet kontaktu z nia nie mam choc mieszka 300 m odemnie:-( dziwne ale prawdziwe.
anetka880
AnnaJ mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej bo wczoraj to myslalam tylko o tym zeby sie skonczylo i on dzidzi. U nas najwiekszym problemem jest to ze maly nie chce pic z butelki :-(
U nas tez tak padalo w nocy ze spac nie moglam przez te nasze pochyle okno...
Mam pytanie. Mam taka chrype ze nie moge mowic jedynie szeptem, ale wogole nie gardlo nie boli znacie jakis sposob zeby ta chrypa zeszla bo z dania na dzien jest gorzej. Jutro to chyba nie bede mowila nawet szeptem.
A ja znowu na tym forum siedze hehe zamiast sie uczyc na dzisiejszy egzamin. Ide troszke poczytac
U nas tez tak padalo w nocy ze spac nie moglam przez te nasze pochyle okno...
Mam pytanie. Mam taka chrype ze nie moge mowic jedynie szeptem, ale wogole nie gardlo nie boli znacie jakis sposob zeby ta chrypa zeszla bo z dania na dzien jest gorzej. Jutro to chyba nie bede mowila nawet szeptem.
A ja znowu na tym forum siedze hehe zamiast sie uczyc na dzisiejszy egzamin. Ide troszke poczytac
nana19
ANETKO wspolczuje ci mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej.Ja to powiem wam ,ze nie spodziewalam sie u siebie takich reakcji ,ze np.nie bende chciala tak bardzo rozstawac sie z dzieckiem.Juz sie martwie jak to bedzie gdy Tymek pojdzie do przedszkola. Zawsze mialam obiekcje przed np. opiekunkami do dzieci.No ale oczywiscie rozumiem ,ze to konieczne i dobre dla Tymka.
reklama
AnnaJ007
anetko może sprawdź różne typy butelek...może TT mu bedzie odpowiadała...
powodzenia na egzaminie..
powodzenia na egzaminie..