reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry...

My juz po sniadanku i spakowani do pracy - dzieci do szkoly a w przerwie na lunch mamy kontrole dentystyczna starszej dwojki:tak:pije kawke - wrzuce do pralki jeszcze i uciekam... do wieczorka!;-)

reklama
12 stron do nadrobienia. REKORD

Dzien dobry :-)

Wczoraj juz nie pisalam bo bylampierwszy dzien w pracy, myslalam, ze bedzie lepiej ale sie przeliczylam. O godzinie 20 zasypialam na stojaco nogi mi do tylka wchodzily. A do tego wszytskiego dzownil do mnie moj T ze Filipek placze i nie wie co zrobic. Moje dziecko chyba zauwazylo ze nie ma cycusia i mamusi i sie pzerazil.

Dzisiaj tez mam zajety dzien bo musze jechac na egzamin z zakresu bezpieczenstwa i ochrony na lotnisku na 16 a o 18 do pracy. Niestety nie bede mogla wybrac sie na szczepionke z Filipem :-(Tatus bedzie sie musial wykazac.

Iskierka my tez jezdzimy przez Jedrzechowice jest dokladnie 30 km wiecej ale warto. My mamy dokladnie 1230 km do Siemianowic Ślaskich.

Witam.
U mnie w nocy padał deszcz, nad ranem zresztą też...teraz jest troszkę lepiej...

anetka trzymaj się w pracy, napewno ciężko jest rozstać się z maleństwem no i jeszcze jak mąż zadzwonil że synus płacze:zawstydzona/y:.Mam nadzieję że dziś będzie lepiej...

Witam dziewczynki.Fakt niewiele mnie wytrzesie i juz w domku jestem ,bo wiekszosc trasy to holandia i niemcy i 20 km pl.ISKIERKO no to pewno czasem przejezdzalas przez moja ukochana Zarebe.Niestety moi rodzice juz od dawna nie zyja wiec nawet nie zapytam ich o znajomosci.Jako dziecko bywalam u babci w Grabieszycach ale babcia sie juz wyprowadzila z tamtad a teraz to nawet kontaktu z nia nie mam choc mieszka 300 m odemnie:-( dziwne ale prawdziwe.

AnnaJ mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej bo wczoraj to myslalam tylko o tym zeby sie skonczylo i on dzidzi. U nas najwiekszym problemem jest to ze maly nie chce pic z butelki :-(

U nas tez tak padalo w nocy ze spac nie moglam przez te nasze pochyle okno...
Mam pytanie. Mam taka chrype ze nie moge mowic jedynie szeptem, ale wogole nie gardlo nie boli znacie jakis sposob zeby ta chrypa zeszla bo z dania na dzien jest gorzej. Jutro to chyba nie bede mowila nawet szeptem.

A ja znowu na tym forum siedze hehe zamiast sie uczyc na dzisiejszy egzamin. Ide troszke poczytac

ANETKO wspolczuje ci mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej.Ja to powiem wam ,ze nie spodziewalam sie u siebie takich reakcji ,ze np.nie bende chciala tak bardzo rozstawac sie z dzieckiem.Juz sie martwie jak to bedzie gdy Tymek pojdzie do przedszkola. Zawsze mialam obiekcje przed np. opiekunkami do dzieci.No ale oczywiscie rozumiem ,ze to konieczne i dobre dla Tymka.

reklama
Do góry