reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

wczoraj robilam tortille hiszpanska, pychota, tak mnie wzielo na hiszpanskosc :) moj R patrzyl ze zgroza, jak obalam prawie cala.. haha
a teraz patrze co sie pojawia na mojej ulubionej kulinarnej stronie?

Tortilla hiszpańska - Przepis

aaa! szalenstwo, jutro robie!

reklama
KOMINIKAT:-D a co...

Kochane ciesze sie ze jest nas tyle i jest tak milo ale jak widze nie tylko ja mam ten problem - chodzi o FBooka - zaakceptowalam juz wiele zaproszenie ale wstyd sie przyznac nie moge sie polapac kto jest kto,,,,:eek::eek::eek::eek: czy jak wysylacie zaproszenie mozecie dopisac na priva ksywke z forum? albo jakos inaczej siebie zdefiniowac?:zawstydzona/y: ja bardzo prosze o wiadomosci do mnie bo ja sie troche pogubilam:-D

KOMINIKAT:-D a co...

Kochane ciesze sie ze jest nas tyle i jest tak milo ale jak widze nie tylko ja mam ten problem - chodzi o FBooka - zaakceptowalam juz wiele zaproszenie ale wstyd sie przyznac nie moge sie polapac kto jest kto,,,,:eek::eek::eek::eek: czy jak wysylacie zaproszenie mozecie dopisac na priva ksywke z forum? albo jakos inaczej siebie zdefiniowac?:zawstydzona/y: ja bardzo prosze o wiadomosci do mnie bo ja sie troche pogubilam:-D
Hahahah, a myslałam, że tylko ja mam taki problem:-D:-D:-D
Ja zawsze oglądam zdjęcia i probuję skojarzyć z tymi widzianymi na forum. Albo obecne miejsce zamieszkania. Czasem pomaga, czasem nie ;-)

Ania, no wlasnie to samo chcialam napisac.. Blagam, piszcie od razu swoja ksywke z forum.. Dostalam dzis zaproszenie od ktorejs z Was, ale nie moge zidentyfikowac.. hulp!

reklama
Do góry