Madziula85
Rodzina w komplecie :)
nana19 mnie juz dretwieja nogi i mam motyle w brzuchu jak czytam o porodzie i wtedy sobie mysle ze niebawem bede miała mała istotke w domu, czego jeszcze nie tak dawno nawet sie nie spodziewałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, ja decyzję juz dawno mam, ale wypłacają mi tylko 70%, bo jak twierdzą musze iść do arboarts by ten stwierdzil czy moja "choroba" faktycznie spowodowana jest ciążą.Iskierka ile ty juz czekasz na ta decyzje??? toz to do 4 tyg powinnas dostac.
Mnie oba porody wzięły trochę z zaskoczenia, bo dwa tygodnie przed wyznaczonym terminem. W obu przypadkach bylo tak, że rano m owilam - a tam, jeszcze dwa tygodnie spokojnie sobie pochodzę, a w nocy się zaczęłoJa sie ciesze ,ze mnie wzielo z zaskoczenia niby spodziewalismy sie ze bedzie predzej ale kiedy sie zaczelo to troche spanikowalam.Nogi mialam jak z waty ale to chyba normalne.Wielu kobitkom trzesa sie nogi i maja dreszcze.Tylko to uczucie ze nie moge nad tym zapanowac bylo dziwne.
Taaa jakis czas przed porodem dostaje sie takiego kopa, ze nawet gory mozna przenosic dlatego wiekszosc babeczek w tym czasie zaczyna wszystko sprzatac, ukladac wszystkie rzeczy, tzn syndrom wicia gniazda ja mialam to samo, latalam po domu jak wsciekla, sprzatalam, pralam, odkurzalam..