reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Astrid!!! Ja jestem ze Świdnicy :p a w Wałbrzychu studiowałam na PWSZ :p heheheheh my z Meppel do Świdnicy mamy 845 km :p wiec chyba rzut większym, mokrym beretem :pP

Prosukujecie tyle postów, że nie mogę Was nadrobić :p i nie mogę się połapać w nowych użytkowniczkach :p heheh

Też studiowałam na PWSZ, turystykę i rekreację :-D:-D. Mam super wspomnienia związane z tą uczelnią i ją uwielbiam (w przeciwieństwie do UWr :eek:).

quote_icon.png
Napisał nana19

Tu mieszkam LUBAN SLASKI i jeszcze obok wioseczka ZAREBA .Niedaleko jest Lubomierz tam gdzie nagrywali SAMI SWOI

My przez Lubomierz jeździmy do W-cha, bo jest lepsza droga.

Polska piekna, jak dluga i szeroka, ale wandalizm i brak kultury mnie przeraza..
Mimo apeli o pozytywne wiadomosci umieszczam tę wiadomosc, bardzo mnie zasmucila..

Zoo w Łodzi. Żyrafy Hana i Suri nie żyją. Zmarły ze strachu

widzialam te zyrafy w FAKTACH - po prostu rece opadaja:zawstydzona/y::-(
Ja juz wam mowie dobrej nocki - moj M na wyjezdzie i ... sama nie wiem co ze soba zrobic bo oczywiscie z ranca zdarzylam z nim koty podrzec - wiec wyjechal bez slowa...:-(ide pod prysznic i...moze wroce...:eek:

Polska piekna, jak dluga i szeroka, ale wandalizm i brak kultury mnie przeraza..
Mimo apeli o pozytywne wiadomosci umieszczam tę wiadomosc, bardzo mnie zasmucila..

Zoo w Łodzi. Żyrafy Hana i Suri nie żyją. Zmarły ze strachu

O rany :no:. Do niektórych trzeba strzelać bez ostrzeżenia i niech sobie wsadzą w buty petycje o zniesienie kar śmierci. Dzisiaj jeszcze czytałam info o jakimś 8 letnim szczylu, który wrzucił kota do mrowiska i go zatrzymywał przed ucieczką za pomocą wiadra. Na szczęście kot jakimś cudem zwiał, ale odniósł ciężkie rany. Gówniarz pewnie wyniósł takie zachowanie z domu, bo niby skąd dzieci biorą przykład? Zakładam, że wszystko mu wolno i nie ma żadnych postawionych granic. Jakbym takiego gnojka złapała, to nie ręczę za siebie :angry:.

ISKIERKO jasne to wioski kolomnie a z Grabieszyc pochodzila moja mama a granice przekraczam w Zgorzelcu i zaraz domek za 20 min drogi.

No ja uważam Kraków i Wrocław za najładniejsze miasta Polski. Mój brat mieszka w Krk.

a ja nie oglądałam w wiadomościach bo PL tv nie mam...ale w weekend byłam w zoo Amsterdamskim i powiem że bez rewelacji...najgorsze było jak kotki(lwy) strasznie się dobijały żeby wejść do środka... i samiec walił łapami w żelazne drzwi...:-(...pewnie chciały sobie posiedzieć a tu tyle gapiów przyszlo...:zawstydzona/y:
Za to polecam zoo w Arnhem,zwierzaki mają dużo miejsca i nie ma typowych klatek.

reklama
Fajnie Nana, troche Cie wytrzesie i juz jestes w domu ! :-)

a ochroniarze z tego zoo co robili? obalali flaszke czy przycinali komara ? smutne...

Do góry