reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Astrid!!! Ja jestem ze Świdnicy a w Wałbrzychu studiowałam na PWSZ heheheheh my z Meppel do Świdnicy mamy 845 km wiec chyba rzut większym, mokrym beretem P
Prosukujecie tyle postów, że nie mogę Was nadrobić i nie mogę się połapać w nowych użytkowniczkach heheh
Też studiowałam na PWSZ, turystykę i rekreację . Mam super wspomnienia związane z tą uczelnią i ją uwielbiam (w przeciwieństwie do UWr ).
My przez Lubomierz jeździmy do W-cha, bo jest lepsza droga.
Polska piekna, jak dluga i szeroka, ale wandalizm i brak kultury mnie przeraza..
Mimo apeli o pozytywne wiadomosci umieszczam tę wiadomosc, bardzo mnie zasmucila..
Zoo w Łodzi. Żyrafy Hana i Suri nie żyją. Zmarły ze strachu
Mimo apeli o pozytywne wiadomosci umieszczam tę wiadomosc, bardzo mnie zasmucila..
Polska piekna, jak dluga i szeroka, ale wandalizm i brak kultury mnie przeraza..
widzialam te zyrafy w FAKTACH - po prostu rece opadaja:-(
Ja juz wam mowie dobrej nocki - moj M na wyjezdzie i ... sama nie wiem co ze soba zrobic bo oczywiscie z ranca zdarzylam z nim koty podrzec - wiec wyjechal bez slowa...:-(ide pod prysznic i...moze wroce...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
O rany . Do niektórych trzeba strzelać bez ostrzeżenia i niech sobie wsadzą w buty petycje o zniesienie kar śmierci. Dzisiaj jeszcze czytałam info o jakimś 8 letnim szczylu, który wrzucił kota do mrowiska i go zatrzymywał przed ucieczką za pomocą wiadra. Na szczęście kot jakimś cudem zwiał, ale odniósł ciężkie rany. Gówniarz pewnie wyniósł takie zachowanie z domu, bo niby skąd dzieci biorą przykład? Zakładam, że wszystko mu wolno i nie ma żadnych postawionych granic. Jakbym takiego gnojka złapała, to nie ręczę za siebie .
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
też oglądałam w wiadomosciach ;(
AnnaJ007
Fanka BB :)
No ja uważam Kraków i Wrocław za najładniejsze miasta Polski. Mój brat mieszka w Krk.
a ja nie oglądałam w wiadomościach bo PL tv nie mam...ale w weekend byłam w zoo Amsterdamskim i powiem że bez rewelacji...najgorsze było jak kotki(lwy) strasznie się dobijały żeby wejść do środka... i samiec walił łapami w żelazne drzwi...:-(...pewnie chciały sobie posiedzieć a tu tyle gapiów przyszlo...
Za to polecam zoo w Arnhem,zwierzaki mają dużo miejsca i nie ma typowych klatek.
a ja nie oglądałam w wiadomościach bo PL tv nie mam...ale w weekend byłam w zoo Amsterdamskim i powiem że bez rewelacji...najgorsze było jak kotki(lwy) strasznie się dobijały żeby wejść do środka... i samiec walił łapami w żelazne drzwi...:-(...pewnie chciały sobie posiedzieć a tu tyle gapiów przyszlo...
Za to polecam zoo w Arnhem,zwierzaki mają dużo miejsca i nie ma typowych klatek.
reklama