Robale
Fanka BB :)
A jak trzeba sobie w życiu radzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No proszę, a juz myślalam że posądzicie mnie o herezjęDziewczyny mi Kramzorg sam polecila obgryzanie paznokci i czasami jak obcinalam nozyczkami to zstawal taki zadziorek i wtedy zeby pomagaly
Polecam drogę przez Jędrzychowice. Też kierunek na Wrocław... Odkryłam tę drogę niedawno - Przez Arnhem, Kassel, Lipsk, Drezno, az po Jedrzychowice - nowa, piekna autostrada z malowniczymi widokami, tunelami wydrążonymi w górach itp. Potem Wrocław, Opole, Katowice i dalej na Kraków.dziewczyny które jezdza autostrada na Olszyne to wiedza jaka mamy zajeb..... droge jak tylko pomysle ze zas bede tam skakać po tej betonówce przez 70 km to mnie telepie na sama mysl brrrr a moj biedny kroliczek bedzie latał w swojej skrzynce na tylnym siedzeniu hehhe
Polska jest pięknym krajem - morze, pojezierze, góry itp. Niestety to piękno zabija polska rzeczywistość, polscy politycy i ... polska mentalnośćWięc się pytam czy ktoś jakieś pozytywy o TEJ Polsce napisze...bo po kiełbasy i na wakacje to sporo osób jeździ...
Nana, a wiesz gdzie jest Platerówka i Włosień??? Bo stamtąd pochodzi mój tata, mieszkali tam moi nieżyjący już dziadkowie i mieszka nadal moje wujostwo, czyli brat mojego ojca z żoną. A w Grabiszycach mieszka siostra mojego ojca z rodziną. Znam te okolice bardzo dobrzeTu mieszkam LUBAN SLASKI i jeszcze obok wioseczka ZAREBA .Niedaleko jest Lubomierz tam gdzie nagrywali SAMI SWOI
Ja też się orientuję - byłam w tych okolicach jako dziecko na zimowisku, zwiedzaliśmy wadowice i dom JPII, w Andrychowie też byłam, tylko nie pamiętam jak nazywała się ta miejscowośc gdzie mieszkaliśmybo tam mieszkam a konkretniej miedzy Andrychowem a Wadowicami :-) jesli ktos poza Karola i Iguana sie orientuje tam )
Tam tez mam rodzinę,hahahahaJa jestem ze Świdnicy
Aniuhaven, jak tam synuś zadowolony z prezentu, widziałam na fb zdjęcia, super bryka