reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ja mam 1200km z Bredy ale pod Wadowice....bo tam mieszkam a konkretniej miedzy Andrychowem a Wadowicami :-) jesli ktos poza Karola i Iguana sie orientuje tam ;)) :tak::tak::tak:

OJ kobity ale tu goraco bylo ,nie ladnie ,nie ladnie:-D:-D

Aniu ale wtopa z tymi zyczeniam...:-D:-D
Sencilla zuch dziewczyny z was :tak:

O tak Aniu ja wim ja tam pieknie:tak: Kraków tez uwielbiam ,niestety nie za czesto tam bywam:sorry:

Robale cos malo sie ostatnio udzielasz:sorry::happy:
Niunia a u nas druga tura wakacji od 28 maja:tak:

Ja tez kocham polske ,i mysle ze kazda z nas ma ja w sercu:tak: Ale przeaza mnie perspektywa przyszlosci-niestety:-(

Zdjecie wozka moze jutro uda mi sie wstawic:tak:Dzis juz trzy prania zrobilam,a jutro pewnie pol dnia bd prasowac:szok::happy:

teraz mi sie przypomnialo ,ze przeciez Ania wklejala fotki Erniego z duuuuuuuuuuuuza 5:tak:Extra ten prezncik :tak:

Ostatnia edycja:
Astrid!!! Ja jestem ze Świdnicy :p a w Wałbrzychu studiowałam na PWSZ :p heheheheh my z Meppel do Świdnicy mamy 845 km :p wiec chyba rzut większym, mokrym beretem :pP

Prosukujecie tyle postów, że nie mogę Was nadrobić :p i nie mogę się połapać w nowych użytkowniczkach :p heheh

Nie było mnie kilka godzin a tu taka goraca atmosfera...;-)
Dziewczyny mi Kramzorg sam polecila obgryzanie paznokci i czasami jak obcinalam nozyczkami to zstawal taki zadziorek i wtedy zeby pomagaly
No proszę, a juz myślalam że posądzicie mnie o herezję:-D
dziewczyny które jezdza autostrada na Olszyne to wiedza jaka mamy zajeb..... droge :crazy: jak tylko pomysle ze zas bede tam skakać po tej betonówce przez 70 km to mnie telepie na sama mysl brrrr a moj biedny kroliczek bedzie latał w swojej skrzynce na tylnym siedzeniu hehhe
Polecam drogę przez Jędrzychowice. Też kierunek na Wrocław... Odkryłam tę drogę niedawno - Przez Arnhem, Kassel, Lipsk, Drezno, az po Jedrzychowice - nowa, piekna autostrada z malowniczymi widokami, tunelami wydrążonymi w górach itp. Potem Wrocław, Opole, Katowice i dalej na Kraków.
W sumie może z 50km dalej niz przez Berlin i Olszynę, ale droga naprawde świetna - polecam.
Więc się pytam czy ktoś jakieś pozytywy o TEJ Polsce napisze...bo po kiełbasy i na wakacje to sporo osób jeździ...
Polska jest pięknym krajem - morze, pojezierze, góry itp. Niestety to piękno zabija polska rzeczywistość, polscy politycy i ... polska mentalność
Tu mieszkam LUBAN SLASKI i jeszcze obok wioseczka ZAREBA .Niedaleko jest Lubomierz tam gdzie nagrywali SAMI SWOI
Nana, a wiesz gdzie jest Platerówka i Włosień??? Bo stamtąd pochodzi mój tata, mieszkali tam moi nieżyjący już dziadkowie i mieszka nadal moje wujostwo, czyli brat mojego ojca z żoną. A w Grabiszycach mieszka siostra mojego ojca z rodziną. Znam te okolice bardzo dobrze :-D
bo tam mieszkam a konkretniej miedzy Andrychowem a Wadowicami :-) jesli ktos poza Karola i Iguana sie orientuje tam ;)) :tak::tak::tak:
Ja też się orientuję - byłam w tych okolicach jako dziecko na zimowisku, zwiedzaliśmy wadowice i dom JPII, w Andrychowie też byłam, tylko nie pamiętam jak nazywała się ta miejscowośc gdzie mieszkaliśmy:-D
Ja jestem ze Świdnicy
Tam tez mam rodzinę,hahahaha:-D

Aniuhaven, jak tam synuś zadowolony z prezentu, widziałam na fb zdjęcia, super bryka :tak:

To niecalkiem tak jak myslicie... Erni nie dostal tego QUADA na urodziny:-p /dostal rower z duzymi kolami i PSVITA - bo to byly jego marzenia:tak::tak:/ a tego quada moj M odkupil od Holendra za 50euro bo nie dzialal ale jak to chlopy pogrzebali popatrzyli i dwa dni pozniej byl gotowy na chodzie...:-D
Teraz jest bardzo HAPPY a mojej serce drzy...bo to takie crazy dziecko:laugh2:

reklama
Ja chyba mam najdalej z Was.. po przekroczeniu niemieckiej granicy to dopiero sie droga przez meke zaczyna.. co najmniej 8 godzin :wściekła/y::no: przez cudowne polskie drogi.

Do góry