reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
A ja z Krakowa:tak: Ehhh, jeszcze miesiąc i znowu będę oglądać mój kochany rynek:-D

7axe7, nie napisałam wcześniej. Czekamy na Ciebie. Wracaj na forum:-D

Niestety w czerwcu będę bardzo sporadycznym gościem tutaj...bo pewnie troche potrwa jak zamontują mi net na nowym mieszkaniu. Zawsze tak miałam tutaj jak się przeprowadzaliśmy. Miesiąc trzeba odczekać, taki tutaj zwyczaj. Do pracy męża nie dam rady podskoczyć na godzinkę lub dwie na necika, jak poprzednio jeszcze będąc z brzuszkiem...bo co z Jankiem;-)

Iguana internet mozna zglosic 3-4 tyg przed przeprowadzka i na nowym mieszkanku bedziesz miala na czas i nie musisz miesiac czekać :)
nana19 byłam w lubomierzu, wlasnie jak była impreza jakas filmowa :) i byli aktorzy rozni tam ;)

Chcialam wam na mapie pokazac ale sie otwiera mapa polski cala:-(

Tak tam sie odbywa przeglad komedii polskich czy jakos tak no i zjezdzaja sie wtedy celebryci :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry