reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ja zawsze mam schize zima ze autem wpadne do takiego kanalu jak w poslizg bym wpadla:eek::rofl2: - kiedys widzialam jak takie auto wyciagali i ... to mily widok nie byl...:zawstydzona/y:

hehe AnnaJ ostatnio moj znajomy wpadl do kanalu, mowil ze zanim wlecial to 2 metry jeszcze szorowal twarza po pokrzywach :-D:-D:-D no ale takie sa skutki jezdzeniem rowerem pod wplywem alko :-D:-D

sencilla- u nas ferie byly do 13stego, dzisiaj dzieci pierwszy dzien w szkole:tak:
dzielnie dajesz rade z cala trojka;-)

annaJ- mielismy espace i powiem ci ze nawet jak na 3 osoby jest to supre wygodny samochod, tylko w holandii jest drozszy do oplat bo ciezki ;-) ale za to pakowny a dodatkowe 2 fotele u nas czesto sie przydawaly :tak:

ayni- zabraniasz annie pisac o polsce, a pomyslalas ze moze ktos nie ma ochoty czytac o "twoich krajach" gdzie ty zamierzasz sie wyprowadzic... przydaloby sie zastanowic nad tym co piszesz, rob to tak by nikogo nie obrazac, bo twoje docinki nie byly mile..

a ja was zszokuje bo z Amsterdamu prawie do domu (bez 30km) jedziemy autostrada i nie ma zadnych dziur a mamy okolo 1000km :-)

O Matulu :szok:. Niektórzy nie są normalni. Ja rozumiem jazdę po kanale, ale samemu, bez takiego berbecia. Kanały nie sa zazwyczaj jakoś bardzo głębokie. Jazda po jeziorze mnie przyprawia o dreszcze.

Jak ja zobaczyłam ten obrazek, to też byłam w pierwszej chwili przerażona:szok:...ale ta pani wyglądała na prawdę dość śmiesznie, bo co chwilę się przewracała, wstawała i dalej się ślizgała...i chyba to była raczej babcia tej dzidzi niż mama:tak:

ja tak samo jak niunia jade do domu (mam 1200km) i nie jade przez dziury, no chyba ze trzeba przez Olszyne to wtedy niestety tak :cool:

ja tak samo jak niunia jade do domu (mam 1200km) i nie jade przez dziury, no chyba ze trzeba przez Olszyne to wtedy niestety tak :cool:

TheHague a jak moge to skad jestes? bo ja tez tyle mam...:tak: my teraz juz rzadko na Olszyne bo sobie przystanek robimy pod Wroclawiem ale kiedys jak sama jezdzilam do domu to zawsze przez O. bo tam pyyyyycha karkowka byla hihi...:-D

My tez fajnie mamy bo ja mieszkam 20 km od granicy z niemcami wiec tylko kawaleczek jade polskimi drogami .no u nas niby porobione drogi ale jakos tak mimo wszystko gorzej sie jedzie no i na tych lokalnych to faktycznie mnostwo dziur.

reklama
Do góry