Astrid, moja mama odwiedzala mnie wielokrotnie, ale tato jeszcze nie byl w Holandii i w ogole za granica. On kocha gory i kazdy urlop spedza w Polsce, wiec dla niego zawsze wszystkie zdjecia z Holandii to jeden wielki szal, mysle, ze jakby tutaj przyjechal, tez by mu sie spodobalo chociaz napewno bylby w szoku w duzym miescie moze uda mi sie go namowic jeszcze w tej ciazy, bo z Polski zrezygnowalismy. Fajnie miec rodzinke przy sobie , szczegolnie w tak waznych momentach w zyciu. Moja mama planuje sie przeniesc do Niemiec wraz z moim bratem, wtedy widywalibysmy sie co miesiac.
Anna nie znam sie na amsterdamskich cenach, ale wiem, ze generalnie takie uslugi sa bardzo tanie i wiele dziewczyn szuka takiego zajecia, glownie studentki. Zazwyczaj stawka wynosi nie wiecej niz 6 EUR.
Sencilla super ten deserek, fajnie sie komponuje ten rabarbar z galaretka i serkiem mascarpone, pyszny kontrast. ja ostatnio robilam ciasto z rabarbarem i moj M powyciagal rabarbar ze swoich porcji bo mu kwasne bylo dziwak
Anna nie znam sie na amsterdamskich cenach, ale wiem, ze generalnie takie uslugi sa bardzo tanie i wiele dziewczyn szuka takiego zajecia, glownie studentki. Zazwyczaj stawka wynosi nie wiecej niz 6 EUR.
Sencilla super ten deserek, fajnie sie komponuje ten rabarbar z galaretka i serkiem mascarpone, pyszny kontrast. ja ostatnio robilam ciasto z rabarbarem i moj M powyciagal rabarbar ze swoich porcji bo mu kwasne bylo dziwak