reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Mi jeszcze też trochę do "parasolki" bo takiego malego nie będę wozić w takim wózku...Ale jeśli będę miała zamiar kupić (a pewnie tak) to się skuszę na MacLarena...konkretnie model maclaren techno mi się widzi...

A dokładnie jaki model? Techno XT czy XLR? Oba fajne;-)
Toddler Buggies Selector

Anetka, ten Chicco też super.

Ja zmykam do sprzątania, ale baaardzo mi sie nie chce:eek:

my na razie zarzadzilismy nalesniki z dzemem malinowym na lunch:tak: a potem sie zobaczy - pewnie ryba znajac mojego M:-D choc Karina od dwoch dni naciska na makaron z serem:tak:...
Skonczylam prasowanko na razie - lece zaraz po dzieciaczki...

Sencilla a ciebie co tak polamalo...
Komu tam swieci slonce to zazdroszcze:-p:cool2: u nas wieje szaro a moje pranie na suszarce schnie juz 3 dzien...:dry:

U nas slonko walczy o byt .Witam sie :-) Ja tez kiepsko spalam czyzby pelnia ?

My dzis wieczor spedzamy sami tzn ja i Tymus bo tatko idzie na kolacje z ekipom z pracy.Fajnie maja spotykaja sie czasem na grilu ,wypady lodka ,kolacyjki a wszystko szef sponsoruje:-)

Ostatnia edycja:
Ja tez lacze sie z tymi ktorzy zle spali dzisiejszej nocy:-(Moje dziecie przespalo cala noc ale ja nie mialm sie juz tak fajnie. Wlasnie wrocilam od kolezanki bo cos chyba mnie rozklada ZNOWU. Czuje sie jakbym mialam z 40 stopni goraczki a jak mierze to mam tylko 35 nie rozumiem a do tego stracilam glos.

U mnie w domu to prasuje moj T ja tego nienawidze tak samo jak mycia garow dlatego u mnie w zlewie zawsze sie cos znajdzie. Naszczescie mam juz zmywarke na nowe mieszkanko :-):-)

ANETKO u nas na nowym mieszkaniu tez jest zmywarka :-)Kiedy sie przeprowadzacie?

SENCILLA jak na aero. ,jak kondycja.Cos doczytalam ,ze polamana jestes:-)

Ostatnia edycja:
​nana No czekam na telefon ze spoldzielni bo musza sprawdzic wszytskie dokumenty. Niestety dostalismy informacje ze jedna z osob ktore sie tym zajmuja jest chora i moze to troszke dluzej potrwac niz zwykle. Obstawiam ze w pn albo wt zadzwonia.

Nana, moje dziecie zle spalo w nocy, a mi sie wczoraj zebralo na ogladanie filmu wieczorem, wiec poszlam spac po polnocy..
Na aerobik nie poszlam, choc sie caly tydzien na to cieszylam. Godzine przed zajeciami moj maz poszedl spac i nie mial kto dzieci polozyc spac.. moja frustracja siegnela wtedy zenitu :wściekła/y::no:

Sencilla - ja bym sie tak wsciekla :szok:ze on spac by juz nie mogl...:cool2:
Anetko ty oslabiona jestes- kuruj sie kobieto...:tak: zdrowka zyczymy...

Ja prasowac to moglabym calymi dniami:-) - uwielbiam moj generator pary hihi...:-D

reklama
SENCILLA no to mosi byc jakis rewanz;-)

Ja wczoraj polozylam Tymka spac do jego lozeczka no i w nocy obudzil sie z krzykiem i w panice.Wzielam go do siebie no i reszte nocy przespal przyklejony do mnie a dzis to samo zabawki go nie interesuja ciagle chce sie przytulac.Czy to mozliwe ze przez to ze go polozylam spac do lozeczka i bal sie ,ze znikne czy cos.

Do góry