reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien Dobry :-)

Widze dzisiaj ja pierwsza noe nie liczac Iskierki. U nas dzisiaj ladna pogoda sie zapowiada sloneczko juz swieci:cool2:dziewczyny nie szalejcie dzisiaj bo wybieram sie do kolezanki na kawusie, mam nadzieje ze nie bede miala 10 stron do przeczytania :-)

reklama
Taaaaa, a ja się właśnie wyspalam:no: To znaczy nie spalam wogóle. Połozylam się o 24.00 i do samej 2.00 bezskutecznie próbowalam zasnąc kręcąc się z boku na bok.
Najpierw poczulam głod - zjadlam batonika muesli, potem wypilam szklankę cieplego mleka, w koncu poszlam na dól po laptopa bo mam dośc leżenia i patrzenia w sufit....
W dodatku mala ma dzis jakieś ADHD i od ponad dwóch godzin przewraca sie w moim brzuszku z boku na bok - podobnie jak ja w pościeli.
Ciekawe co powie moj mąż jak sie obudzi i zobaczy mnie z laptopem na kolanach:szok: Postuka sie pewnie w głowę:-D

hej...widze ze nie tylko ja dzis niespalam:dry::dry::dry: - chyba moja najgorsza nac odkad sie V urodzil... przy czym moje dziecie spalo snem kamiennym do 7.00:-D a ja koniec koncow wyladowalam na kanapie i...tam zasnelam zamotana w kocu:eek:

tak wiec cala polamana mowie wam DZIEN DOBRY :-) i lece prasowac...

Cześć Kobitki :-D. Ja dziś wyjątkowo pospałam i pierwsze co zrobiłam prócz wzięcia leku na tarczycę, to do Was zajrzałam. Dzisiaj idziemy po używane (ale w bardzo niskim stopniu) łóżeczko z materacykiem z Ikei :-D. Cieszę się niesamowicie. Póki co zmiatam sobie pooglądać tv i zmajstrować jakieś śniadanko. Dzisiaj mam ochotę na lane kluski na mleku mmmm.

Bry
Madziula ja smaruje piersi tym samym kremen co brzuch:tak: W pierwszej ciazy smarowalam sam brzuch oliwka i na brzuchu nie mam nic a na piesiach niestety mam:eek:

Aniu to to od rana do prasowania sie zabierasz ,ja zanim sie ogarne jest 12:baffled::sorry2:No czasem mi sie zdarzy ...
Dzis mi sie dobrze spalo ,za to wczoraj nie:no:
Madziula biblioletka jest na Spui kolo gemeente:tak: a pl sklep musze poszukac adresu w necie:tak:
Jak mi leci tydz za tygodniem,juz znów weekend:szok:

Astrid lane kluski mniam,mniam . Babcia mi zawsze robila:tak:

Karola ja za bardzo wyjscia nie mam bo to da klientki prasowanie:-) ale wczoraj pranie zrobilam /3pralki:dry:/ i zamierzam to wyprasowac rowniez:tak: Lane kluski tez lubimy nawet w zupach:-p...
U nas szarowa... na szczescie maz dzis weekendowe zakupy po pracy zrobi wiec mam z glowy...

ide dalej machac...:-)

W zupach też lubię :tak:. Dzisiaj mam szczwany plan posprzątania mieszkania. Póki co relaks i trawienie śniadania. Właśnie sobie przypomniałam, że też mnie czeka prasowanie... tyle że wypranych ciuszków dla Majki. Nienawidzę prasować, dobrze, że są małe i nie jest ich cała góra.

Mogę myć tony garów, odkurzać i segregować miliardy ciuchów do prania. Prasowanie mnie mało kręci, ale czego się nie robi dla Córci :-D. W ogóle ona chyba z dnia na dzień coraz bardziej się niecierpliwi. Czuję się strasznie skopana i nawet jakieś siniaki mi się pojawiły na brzuchu :confused:. Dziecko mnie bije, co za patologia :eek:.

reklama
karola to ja pytalam o biblioteke i pl sklep:tak::tak: jak bedziesz znala adres sklepu to napisz prosze.
ja tez nieprzespana noc, Tomek sie budzil co chwila....
no i dzis standardowo do pracy...... a pogoda super - normalne. w weekend pewnie za to bedzie padac :dry:
my dzis zurek na obiad, mniami mniami :)))

Do góry