reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

buhahahha Ayni hahahaha nie przeszkadzaj Iskierce jak loda liże hehehhe

dziewczyny a jak myslicie czy smarowanie piersi jakims ujedrniajacym balsamem przynosi efekty?? ja poki co smaruje brzuch i jest fajny ale nie wiem czy na piersi tez to działa :)

reklama
wiem, ze teraz nic nie piszesz, bo wlasnie lizesz loda ;D
Hahahha, nie powiem jak to zabrzmiało:-D:-D:-D
No ale podobno głodnemu chleb na mysli:rofl2:
Dzięki za zaproszenie.

TheHague - przez FB mam więcej znajomych, ale też i mniej czasu:-D:-D:-D

Madzilula - ja smaruję piersi tym samym balsamem na rozstępy, którym smaruje brzuszek. jak narazie żadnych nowych rozstępów tam nie mam, a i stare jakos mniej widoczne

Iskierka no ja mam to samo z FB :D jak tylko maly zasnie i wszystko porobie w domu to odrazu FB haha bo non stop do mnie ktos cos pisze :)))

Ja to mam tak z FB i z forami - siedze tu, na Wizażu (na którym corazx mniej sie dzieje), na niedzieli (ktora coraz bardziej szwankuje), na Witam.nl (cisza podobna jak na Wizażu):-D:-D:-D:-D
Włączam kompa i po kolei "lecę" po wszystkich zakladkach - poczty, fora, fb:-D:-D:-D A potem to czasu brak.

Ok, ja znikam - dobranoc all

Oj Madzia powiem Ci , ze ja smaruje tylko brzuszek, aby sie nieco uchronic przed rozstepami, ale cycuszkow to w ogole. Jakos nie dowierzam w doslowne znaczenie slowa 'ujedrnianie' w przypadku kremow, mozesz za to stosowac profilaktycznie, bo rozstepy moga sie pojawic rowniez na piersiach, a najbardziej podatna jest wysuszona skora wlasnie.

Ja tak robie na cale cialo balsam wklepuje, a na brzuch zwangerschapolie jak nie zapomne to 2 x dziennie. Nie ma cudow w kosmetyce :no: ​weltrusten skrzaty!!

reklama
Taaaaa, a ja się właśnie wyspalam:no: To znaczy nie spalam wogóle. Połozylam się o 24.00 i do samej 2.00 bezskutecznie próbowalam zasnąc kręcąc się z boku na bok.
Najpierw poczulam głod - zjadlam batonika muesli, potem wypilam szklankę cieplego mleka, w koncu poszlam na dól po laptopa bo mam dośc leżenia i patrzenia w sufit....
W dodatku mala ma dzis jakieś ADHD i od ponad dwóch godzin przewraca sie w moim brzuszku z boku na bok - podobnie jak ja w pościeli.
Ciekawe co powie moj mąż jak sie obudzi i zobaczy mnie z laptopem na kolanach:szok: Postuka sie pewnie w głowę:-D

Do góry