reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

buhahahha Ayni hahahaha nie przeszkadzaj Iskierce jak loda liże hehehhe

dziewczyny a jak myslicie czy smarowanie piersi jakims ujedrniajacym balsamem przynosi efekty?? ja poki co smaruje brzuch i jest fajny ale nie wiem czy na piersi tez to działa :)

reklama
wiem, ze teraz nic nie piszesz, bo wlasnie lizesz loda ;D
Hahahha, nie powiem jak to zabrzmiało:-D:-D:-D
No ale podobno głodnemu chleb na mysli:rofl2:
Dzięki za zaproszenie.

TheHague - przez FB mam więcej znajomych, ale też i mniej czasu:-D:-D:-D

Madzilula - ja smaruję piersi tym samym balsamem na rozstępy, którym smaruje brzuszek. jak narazie żadnych nowych rozstępów tam nie mam, a i stare jakos mniej widoczne

Iskierka no ja mam to samo z FB :D jak tylko maly zasnie i wszystko porobie w domu to odrazu FB haha bo non stop do mnie ktos cos pisze :)))

Ja to mam tak z FB i z forami - siedze tu, na Wizażu (na którym corazx mniej sie dzieje), na niedzieli (ktora coraz bardziej szwankuje), na Witam.nl (cisza podobna jak na Wizażu):-D:-D:-D:-D
Włączam kompa i po kolei "lecę" po wszystkich zakladkach - poczty, fora, fb:-D:-D:-D A potem to czasu brak.

Ok, ja znikam - dobranoc all

Oj Madzia powiem Ci , ze ja smaruje tylko brzuszek, aby sie nieco uchronic przed rozstepami, ale cycuszkow to w ogole. Jakos nie dowierzam w doslowne znaczenie slowa 'ujedrnianie' w przypadku kremow, mozesz za to stosowac profilaktycznie, bo rozstepy moga sie pojawic rowniez na piersiach, a najbardziej podatna jest wysuszona skora wlasnie.

Ja tak robie na cale cialo balsam wklepuje, a na brzuch zwangerschapolie jak nie zapomne to 2 x dziennie. Nie ma cudow w kosmetyce :no: ​weltrusten skrzaty!!

reklama
Taaaaa, a ja się właśnie wyspalam:no: To znaczy nie spalam wogóle. Połozylam się o 24.00 i do samej 2.00 bezskutecznie próbowalam zasnąc kręcąc się z boku na bok.
Najpierw poczulam głod - zjadlam batonika muesli, potem wypilam szklankę cieplego mleka, w koncu poszlam na dól po laptopa bo mam dośc leżenia i patrzenia w sufit....
W dodatku mala ma dzis jakieś ADHD i od ponad dwóch godzin przewraca sie w moim brzuszku z boku na bok - podobnie jak ja w pościeli.
Ciekawe co powie moj mąż jak sie obudzi i zobaczy mnie z laptopem na kolanach:szok: Postuka sie pewnie w głowę:-D

Do góry