reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Mi jeszcze też trochę do "parasolki" bo takiego malego nie będę wozić w takim wózku...Ale jeśli będę miała zamiar kupić (a pewnie tak) to się skuszę na MacLarena...konkretnie model maclaren techno mi się widzi...

Anetka az mi sie teskno zrobilo jak zobaczylam na linku twojego wozka nazwe BIELKO BIALA - jak ja lubie to miasto i bliskie jest mojemu sercu:-D wozek tez fajny ja tez mam jedna spacerowke z CHICCO podobna ale chyba starszy model... bo wogole mam dwie:-) jedna w domu a druga woze zawsze w aucie...chociaz moj V ostatnio wogole ich nie uzywa - tak od 2 mies:dry: bo wszedzie zasuwa na nozkach:tak:bo na tym loopmotrze;-)..
My juz po kapieli - dzieciaki jeszcze figle z tatkiem uprawiaja...
a nad nami burza za burza przez srodek placu rzeka mi plynie:szok:

slodkich snow wielbicielki wozkow!:-D

Iskierka, ja tez chce zaproszenie na FB :)
ja dopiero teraz usiadlam po calym dniu... normalnie 4 etaty robie :-D

Zajrzalam, wyslalam zaproszenie, dzieki!
Iguana, wlasnie obejrzalam zdjecia Janka, on jest cudny! Naprawde, sliczny z niego chlopczyk :tak:

Ayni, I miss you at FB! Where are you, Falkor!

Ostatnia edycja:
Ooooo fejsbukowo sie zrobilo... :))) profil tam ma chyba kazdy, az niektorzy nawet mowia, ze jak sie nie ma profilu na portalu spolecznosciowym to sie nie istnieje heheh :)

reklama
Widzisz Iskierka dostalas jeszcze mnie w pakiecie ;P hihi , wiem, ze teraz nic nie piszesz, bo wlasnie lizesz loda ;D

Do góry