reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ostatnia edycja:
no wlasnie ja duzo bede po piachu jedzic
A ten mutsy ma skretne osie? Jak sie go prowadzi wiesz moze? czy jest zwrotny bo w sklepie nie bylo takowego i nie moglam go przetestowac...

niestety nie wiem, mialam tylko okazje w sklepie probowac wozek z joolza , o jezu jak sie pieknie prowadziło :) mutsy jeszcze nie :(

Karola ja osobiscie nie jestem zwolenniczka wozkow na 3 kolakach ale brdzo mi sie podoba ten quinny co podalas link, ale ja bym wybrala na tym innym stelazu bo jest solidny jedna kobitka ze szkoly go ma i jest bardzo fajny jezdzi teraz spacerowka cicho sie prowadzi a ten na tym stelazu co ty poslalas jest strasznie glosny on chyba ma plastikowe kolka nie pompowane. Zobacz ten:

Marktplaats.nl > Quinny Kinderwagen - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties

karola miałam mutsy i super się prowadził Niestety spacerówka jest bardzo wąska dla dziecka Moje dzieci były drobne więc oki ale jak dziecko jest pulchniejsze to już ciasno Kolor miałam granatowy i wyblakł od słońca więc ten jasny nie jest taki zły Nie kupiła bym znowu mutsy Quinny miała koleznaka i fajnie się prowadziło Ale ten ma 3 koła więc dla mnie odpada
sprawdz który ma większy kosz na zakupy (mutsy mały)

a ja zawsze myslalam ze kupuje sie wozek ktory sie podoba a tu sie okazuje ze jest tyle szczegolow i szczegolikow ze wlasciwie poszukiwania bywaja czasochłonne ;)

Karola ten mutsy ma strasznie maly koszyk. A tak jak pisalam ten quinny co podalas linka to nie jest zbyt fajny bo codziennie ze szkoly wracam z jedna mama ktora go ma jako spacerowke i zaglusza nasza rozmowe (te plastikowe kolka). Ja mam ten ESPIRO VECTOR PRO 2011 + MAXI COSI CABRIO FIX 3W1 (2312303053) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. juz 2 raz z tym ze tym razem model nowszy i jest rewelacyjny moge prowadzic go jednym bardzo skretny Polecam

reklama
Anetka ekstra ten wozek ,ale cena dla mnie za duza :sorry2:

No wlasnie z tego co widzialm to te nowsze wozki maja takie male koszyki:baffled:

Sencilla a jak twoj koszy ,bo wiem ze w joolz tez jest podobny jak w mutsy:tak:

Do góry