reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

bry , a moj tel oszalal i sie cofnal godzine tak ze dobrze ze moja mama:-) bo bysmy zaspali:-p
Ja w podstawowce bylam Mistrzem Ortografii a potem nawet gdziej tam 3-cia:zawstydzona/y:;-) ale zawsze lubilam polski - wypracowania kilka A4 i lektury na przyszly rok szkolny /plus wlasne streszczenia i cytaty/ juz w wakacje mialam przeczytane:-D no co lubilam baaaaardzo czytac...

jade z dziecmi do szkoly

reklama
Magdzia nawet nie zartuj ze tak starsznie ma byc:no: Chyba dostane jakiej depresji..

Aniu ja nigdy nie czytalam tyle co teraz:sorry: przez 4 lata nadrobilam czytanie chyba za pól mojego zycia:tak: Uwielbiam , czytam wszystko oprócz sciense fiction

karola82 , teraz zaglądałam i niby na weekend ma być słoneczko, ale ja na to słoneczko patrze sceptycznie ;) w koncu to Holandia ;)

a depresja i owszem ;:)(

Dzień dobry Dziewczyny! Kuuurczę co za pogoda, normalnie nic tylko zostać cały dzień pod kołdrą. Nie dość, że Holandia to przede wszystkim depresja, to jeszcze pogoda sama nastraja do depresji psychicznej :dry:. Idę sobie zrobić budyń na śniadanie, bo chleb mi się skończył a nie mam nawet pół centa w portfelu, no i ta pogoda... Mąż zostanie później oddelegowany po pieczywo, albo razem pójdziemy, jeśli pogoda ulegnie poprawie.

Witam :-)

Ja tez chyba wpadne w depresje:-(
Sencilla az sie boje pisac bo ja tez byki robie :-)

Ja najlepiej wspominam miesieczne wyjzdowe praktyki.
Iskierka ja tez bylam najlepsza z j.rosyjskiego. Bylam pupilkiem mojego nauczyciela:-D Mature nawet z j.rosyjskiego zdawalam.

dobrze ,ze chociaz cieplo na polu:tak: bez kurtki smialo mozna isc ,tylko den deszcz...

wcinam bule i popijak kakao mniam:-D

dzień dobry
też mam depresję jak patrzę co się dzieje za oknem............a w Pl upały Jedziemy w środę ale wtedy ma byc tam deszczowo A tak pięknie było(i teraz jest) w Szwajcarii Ja chce wracać

zdecydowanie wolę humanistyczne przedmioty Uwielbiałam pisac wypracowania......Szło mi nie źle bo na maturze z pl i historii byłam zwolniona
dobrze ze wtedy matematyki nie było obowiązkowej............
o chemii już nie wspomnę :szok::szok::szok:

trzeba by obiad wstawić Dzis szybka zupa czyli tzw śmieciówka (jarzynowa) zmiksowana (inaczej nie zjedzą) i boloński garnek

reklama
Do góry