reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Hejka
ja juz lzejsza o jakies 4 fiolki krwi:tak::-D
Sencilla Liliczka juz taka duza:tak: Pieknie wygladacie i taka radosc z was plynie -uwielbiam na was patzrec:tak:

Ayni jeszcze nie wybralam wózka:no::sorry:
Sencilla o tak ja tez wole uzywany a lepszej firmy:tak:Chodz pierwsze myslam o nowym z pl ,ale szybko mi przeszlo:tak: zastanawiam sie nad mutsy slider lub quinny buzz :tak: Joolz tez mi sie podoba ale nawet uzywany jest drogi:eek::sorry:

Zachcialo mi sie babki ,chyba upieke dwukolorowa:tak:

reklama
Witam!!!

My już po wypadzie do Disneyland-polecam, świetna zabawa nie tylko dla dzieci! Tymek współpracował i zostałam z nim do godziny 21:tak:...chociaż miałam wcześniej wrócić do hotelu. Oczywiście na każdym rogu można spotkać Holendra i nie obywa się bez chamstwa z ich strony( o przepraszam bez indywidualizmu).

Kiedy tu w końcu ładna pogoda będzie???
Co do keukenhof to byłam ale do pawilonu z wystawą PL nie wchodziłam, słyszałam że pokazana została polska z czasów PRL-u....

A co do Polaków w NL to nie ma się co oszukiwać ale na niskim poziomie jest tutaj bardzo dużo naszych rodaków i oni tworzą obraz...

Anna, witamy :tak:
no, wlasnie my sie wybieramy do Keukenhof... ale ten Prl ;) odstraszajaco brzmi.. czyli co dokladnie tam jest? :szok::rofl2:

Karola, a do jakiej ceny chcecie kupic wozeczek?

Sencilla ale to tylko jeden pawilon wystawowy....ja akurat tam nie wchodziłam...a sa podobno zdjęcia z tego okresu a z teraźniejszości Pudzian:-D. Ale jechać musisz bo jest pięknie i kwiaty jak zwykle zachwycają...(ja przynajmniej lubię).

SENCILA LILA juz taka duza ale na moje oko to do tatusia podobna:-)

My tez planujemy isc do keukenhof no ale czekamy na ladna pogode ,bo juz bylam tam w zimniejsze dni i marze o sloncu.Wogole z ta pogoda to juz przegiencie.Rok temu to Tymek o tej porze w letnich ubrankach smigal a teraz ...:-) Slonko zapraszamy:-)

Wiecie wczoraj w TV mowili tylko nie zrozumialam dobrze ze ksiezyc byl 14 razy wiekszy niz podczas pelni ,to moze dlatego Tymcio nie spal.

My zdecydowalismy sie na mieszkanie w De Zilku.Prawdziwa wioska.1 sklep ,1 piekarnia.Zato koniki po ulicach jezdza za domem pole kwiatow.Oj ale bym chciala by moja babcia to zobaczyla ,by mogla do nas przyjechac ,jutro ma urodzinki (95) i smutno mi ze znow nie bedzie nas z nia w tym dniu.

Nana, gratulacje dla babci i najlepsze zyczenia! Wow! co za wiek, chcialabym tyle dozyc, aby moc cieszyc sie wnukami i prawnukami. Marze o tym, aby moja Mama tyle zyla, bo kocham ja nad zycie i nie wyobrazam sobie, ze jej kiedys nie bedzie.. Taty juz nie mam, zmarl 11 lat temu.

Witam!!!

My już po wypadzie do Disneyland-polecam, świetna zabawa nie tylko dla dzieci! Tymek współpracował i zostałam z nim do godziny 21:tak:...chociaż miałam wcześniej wrócić do hotelu. Oczywiście na każdym rogu można spotkać Holendra i nie obywa się bez chamstwa z ich strony( o przepraszam bez indywidualizmu).

Kiedy tu w końcu ładna pogoda będzie???
Co do keukenhof to byłam ale do pawilonu z wystawą PL nie wchodziłam, słyszałam że pokazana została polska z czasów PRL-u....

A co do Polaków w NL to nie ma się co oszukiwać ale na niskim poziomie jest tutaj bardzo dużo naszych rodaków i oni tworzą obraz...

To niestety prawda. Idziesz do sklepu i jak wchodzą Polacy, to bez K*** się nie obejdzie przecież :crazy:. Aż czasem wstyd się po polsku gdzieś odezwać.

reklama
Witam serdecznie.
Ja juz po śniadanku (albo dopiero - jak kto woli:-D). Rano poosłałam męża do pracy i dzieic do szkoły. Wczoraj byłam bardzo sceptyczna, co do tego czy piesek da mi pospać. Ale chociaż spał z nami od 3.00 w nocy to o dziwo aż do 10.45:szok: Byłam w szoku, gdy spojrzałam na zegarek.
Ładne sloneczko za oknem, ale..... raczej chłodno jest, więc chyba kawki na dworze nie wypiję.

Sencilla o tak ja tez wole uzywany a lepszej firmy:tak:Chodz pierwsze myslam o nowym z pl ,ale szybko mi przeszlo:tak: zastanawiam sie nad mutsy slider lub quinny buzz :tak: Joolz tez mi sie podoba ale nawet uzywany jest drogi:eek::sorry:
A ja właśnie zdecydowałam się na wózek z Polski:-D Któraś z was kiedyś podała tutaj linka do allegro. Zadzwoniłam, wypytałam o wysyłke do Holandii, potem rozmawiałam z rodzicami, bo to oni sponsorują wozek i doszliśmy do wniosku, że jest naprawdę fajny, funkcjonalny i niedrogi. No i z wysyłką pod wskazany adres:-D
Właśnie taki: Wózek 3w1

Dziewcdzyny, czytałyście? Dramat pobitej przez młodocianych ciężarnej kobiety Aż ciarki przechodzą.............

Do góry