reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Astrid podziwiam was za ta cierpliwośc bo ja bym się bała że urodze Przedwcześnie i nic nie będzie. A ty sprytnie z tym geboorte centrum żeby mąż w międzyczasie przygotował. Widzisz my już od początku swirujemy chociaż jeszcze masa czasu. Fajnie że wam trochę pomogą rodzice. My na nikogo nie liczymy toteż sami ciulamy powoli nasza wystawę.

Sencilla mmmm smacznie. Też bym zjadła z kasza gryczana. Ale mam tylko kaszę :-D dziś będzie makaron i mielone się rozmraza . Ja ostatnio mam huc na makarony :-D a priva nie odpialas :p

reklama
Astrid podziwiam was za ta cierpliwośc bo ja bym się bała że urodze Przedwcześnie i nic nie będzie. A ty sprytnie z tym geboorte centrum żeby mąż w międzyczasie przygotował. Widzisz my już od początku swirujemy chociaż jeszcze masa czasu. Fajnie że wam trochę pomogą rodzice. My na nikogo nie liczymy toteż sami ciulamy powoli nasza wystawę.

Sencilla mmmm smacznie. Też bym zjadła z kasza gryczana. Ale mam tylko kaszę :-D dziś będzie makaron i mielone się rozmraza . Ja ostatnio mam huc na makarony :-D a priva nie odpialas :p

U nas rodzice walnęliby focha, jakby nie kupili wózka. Moja mama np. już przegląda maniakalnie wszelkiego rodzaju Grupony i szuka fajnych gadżetów dla Małej, do tego ćwiczy już robienie różnych rzeczy na drutach :rofl2:.

nana moj Kuba bez zmian dalej ma okropny kaszel. Wydaje mi sie ze inhalator nie pomoga bo on sam dobrze nie potrafi z niego korzystac.

ayni ale narobilas mi ochoty na kasze. Uwielbiam kasze gryczana i jeczmienna mniam...

Aaa mam pytanko czy ktoras z was korzystala z tych promocji na stronie Grouponu ? Bo moja mama ma za tydzien urodzinki i chcilam jej zamowic taki urodzinowy kupon.

NO zal mi tez tego chlopaka ktoremu kazali mowic taki glupi tekst.Jak na moj gust to prawdziwe dziennikarstwo nie na tym polega.Swinstwo

ANETKO skoro Kuba ma zapalenie oskrzeli to powinien miec antybiotyk ,inchalacja to za malo ,wydaje mi sie.

Ayni,no my walsnie z kasza,zapraszam :) a na priva odpiosalam...hmmm....ostatni temat:trucizna w szczepionkach :)

Jak dla mnie to było debilne, co zrobili. Równie dobrze, mógł ktoś zaczepiać obcokrajowców w PL i kazać im czytać po polsku podobne bzdury. Poziom dziennikarstwa poniżej próchnicy w glebie. Nadaje się do pudelka i innych tego typu syfiastych portali. Jakby tak do mnie podszedł, to bym mu powiedziała, żeby spadał a nie robił sobie jaja z ludzi. Nieznoszę chamstwa w żadnej postaci.

Sencilla toż Ci odpisalam zanim poszłam spać :-D i nic dalej. Prześle ci jeszcze raz jak peanut zejdzie z komputera.

Dziewczyny nie nakrecajcie się na takie głupie programy. Chwala za majewskiego my teraz też robimy sobie jaja z holendrów. A w życiu codziennym zdarza mi się często żartować z nich. Szczególnie jak gdzieś dzwonimy to udajemy ciężkie holenderskie hoi i parodiujemy ich wiejski sposób mówienia. Pomaga :-) mi holender nie podskoczy bo mam zawsze na nich riposte O:-)

Tak to się tylko do Pudelka nadaje. Niższy poziom niż płytka chodbikowa i pudel sam w sobie.

reklama
Do góry