reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Iguana obejrzalam Ahmeda i juz drugiego filmiku nie obejrze-nie lubie zartow z narodowosci ani z religii. Uwielbiam za to muzyczny kabaret Kwartet Okazjonalny.

Dobry wieczór wszystkim
Ja dziś przeżyłam fajny dzień widząc jak moje dziecię cieszy się ze swoich troszke spóźnionych urodzin. Humoru nie popsuł mu nawet kolega, który nie przyszedł. Był tort z aplikacjami Ajax Amstrerdam (wklejałam wczoraj), chipsy, cola i seans w kinie na filmie w 3D, z ogromna porcją popcornu i fantą do popicia - sama radośc dla dzieci:-D
Impreza nie byla długa, bo goście przyszli na 12.00, a po seansie, o 16.15 odwoziłam ich do domu. Pogoda dopisała, więc przed kinem mogli poszalec na dworze, a ja mogłam posiedziec w ciszy i spokoju:-D
Mąż został w domu i robił szybki obiad - piersi z kurczaka nadziewane pieczarkami z tartym serem i frytki do tego - dzieci oczywiscie niewiele zjadły:-D
Jutro zaczyna się normalne zycie - mąż do pracy, dzieci do szkoły, a ja... do łożka:-D Chociaż nie wiem, czy piesek da mi pospać - tak rozrabia:-D:-D:-D

Witam wieczorowo

Aniu wszystkiego dobrego dla Erniego!:tak::tak:
Iskierka dla twojego syna równiez sto lat:tak:
Ciesze sie ,ze imprezki sie udaly ,no ale jakby moglo byc inaczej..:happy2:

Sencilla mój maz sie smieje ,ze wybieram wozek jakby to bylo auto:-)

jurtro z ranca na badanie krwi jade:tak:

pa

Karola bo wózek to takie pierwsze auto ;-) mnie samochody w ogóle nie interesują ale wózki taaaak . A co masz na oku ?

Polecam filmiki z komikiem/ brzuchomówcą Jeff'em Dunham'em, uwielbiam go. Zwłaszcza jego 2 postacie: zrzędliwy Walter i Ahmed-martwy terrorysta:-D

Ahmed - Martwy terrorysta PL - YouTube

Jeff Dunham & Walter talking about Love and Marriage - Spark Of Insanity - YouTube

Ahmed jest czaderski :D. Fajna jest jeszcze wersja bożonarodzeniowa :-D:-D:-D. Mnie tam takie żarty specjalnie nie ruszają. Jakby było coś o Polakach na poziomie, to bym się z chęcią pośmiała, bo ciekawa jestem, jak się nas odbiera w krzywym zwierciadle.

kabaret hlynur - skandynawski romans - YouTube - z tego nie mogę hahaha :D, jakby coś w tym stylu o Polakach pokazali z tym naszym szeleszczeniem itd. to bym się nie obraziła :D

http://www.youtube.com/watch?v=4Zs5N6IK2Ps&feature=related - uwielbiam Monty Python'a :-)

Ostatnia edycja:
Ahmed jest czaderski :D. Fajna jest jeszcze wersja bożonarodzeniowa :-D:-D:-D. Mnie tam takie żarty specjalnie nie ruszają. Jakby było coś o Polakach na poziomie, to bym się z chęcią pośmiała, bo ciekawa jestem, jak się nas odbiera w krzywym zwierciadle.

kabaret hlynur - skandynawski romans - YouTube - z tego nie mogę hahaha :D, jakby coś w tym stylu o Polakach pokazali z tym naszym szeleszczeniem itd. to bym się nie obraziła :D

Monty Python PL - Szurnięte religie - YouTube - uwielbiam Monty Python'a :-)

Kochana, nie wiem czy juz to widzialas, bo wklejalam kiedys jeden z nich. To sa zarty o Polaku w wielkiej brytanii , ktorego gra iranski komik, bardzo popularny w UK, bardzo mi odpowiada jego poczucie humoru, bo w jego zartach jest sporo prawdy, o tym jak polacy sie marnuja za granica ;D moj m tez to uwielbia :

Omid Djalili Show - Welcome to Poland - YouTube
Omid Djalili Show - Polish Plumber - YouTube

tutaj juz bardziej groteskowe & chamskie -litewskie zarty z Polski i jezyka polskiego :

Lithuanians making fun of Polish people after Valdemar Tomasevski speech on TV. Part 1 of 2 - YouTube

No i troche niemieckiego klimatu :D

Steffen Moller o Polsce i Niemczech (2009) - YouTube

jakby Ci bylo malo, to przy wpisaniu w Google : jokes about Poles roi sie mnostwo kawalow o Polakach, wymyslonych przez Amerykanow. Ale to juz nie jest smieszne, bo tam robia z nas kompletnych kretynow, a generalnie wg mnie jest odwrotnie :D

ENJOY!

dzien dobry...

My juz spakowani, po sniadanku - dzis pierwszy dzien szkoly,jupi!:-D nareszcie ...:sorry:
Astrid fajnie ze masz takich rodzicow bardzo zaangazaowanych - my zawsze wszystko sami - od wesela po wyprawki ale nam to odpowiada i nie narzekamy:cool2:
Iskierka super ze sie chlopakom podobalo i ze ty milo rowniez spedzilas czas...nasze przyjecie dla dzieci bedzie dopiero 16:shocked2:maja ale przez te wakacje inaczej sie nie dalo a najblizszy termin jest wlasnie w srode:tak: - groep 1/2 i tak ma wolne.

zmykam
milego dnia kochani...

reklama
milego dnia, Aniu!
ja juz po odprowadzeniu dzieci do szkoly, po spacerku i zakupach, nawet slonko wyszlo, to zdazylysmy skorzystac.

Karola, i na jaki wozek sie zdecydujesz? jesli moglabym cos doradzic w tej sprawie, to ja kupilabym wozek uzywany, ale bardzo dobrej firmy, niz jakis nowy badziew. Badziew i tak sie szybko zniszczy, a uzywany swietnej jakosci pozostanie w dobrym stanie dlugo.

Wybieramy sie w srode do keukenhof, bo ma byc ladnie :tak:

i kilka fotek z wczoraj...

Ostatnia edycja:
Do góry