reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witam
no ja zgagę miałam przeokropną i to prawie pół ciąży i Szymek urodził się z pełną czupryną:)
co do bajek mój mały jakoś nie ogląda, jego interesują reklamy, jak lecą to stoi i patrzy, a przy bajkach nawet się nie zatrzyma:)
ania wszystkiego naj dla synka!:-)
no w końcu słoneczko za oknem, po obiedzie wyruszam na spacerek.
Pozdrawiam

reklama
ja też miewam silna zgagę ale wtedy pije mleczo na zgage ;) jeszcze nie urodziłam , ale dam znać czy mała bedzie włosiasta czy nie heheh :)

HEJ...

Dziekuje za wszystkie zyczonka...;-);-);-)
Anetko musisz byc dumna ze swojego mezusia ze mu tak dobrze poszlo...;-)
Co do zgagi to mi pomagaly migdaly... i generalnie meczyla mnie przez trzy ciaze a juz w ostatnich miesiacac to masakra - mialam wrazenie ze mi tresc zolodkowa przelyk spali:dry::confused: - spalam na siedzaco prawie...no i oczywiscie kudly wszycy mieli ze hej:-D

Jesli chodzi o ta piosenke KOKO - dla mnie to wstyd:baffled: mowcie sobie co chcecie - masakra:-(
Ja mam wielu Polakow znajomych - ale przewaznie:-p sa oni wychowani jak my... czyt;normalni hihi...
Co do rasizmow wzgledem nas ja sie jeszcze niespotkalam - zawsze wlasnie przyjazdnie i zaciekawieni nasza kultura- zwlaszcza daniami wigilijnymi i tradycjami:tak::-)

My juz po spacerku - Victor wlasnie wczolgal sie sam do lozeczka i padl...:tak: ostatnio czesto nas tak zaskakuje ze sam od siebie idzie jak mu sie spac chce:-D

Robie kawke i..zjem jeszcze kawalek torcika...a co tam...hihi

Witam panienki,my jak wybylismy z domu z rana,to dopiero teraz wrocilismy.najpierw na Msze o 9.30,a pozniej do znajomych na kawe i ciacho,co skonczylo soie obiadem,hihi.mezus od razu wybyl z Marysia na basen,tylko stroje wzieli,a my z reszta dzieciarni sie relaksujemy.Aniu jak imprezka urodzinowa,udana?

Tłumacz w trakcie wizyty lekarskiej (tolk)W trakcie wizyty u lekarza domowego jak i u specjalisty w Królestwie Niderlandów masz prawo do skorzystania z usługi tłumacza (tolk), który we właściwy sposób przetłumaczy lekarzowi twoje dolegliwości.Wystarczy w trakcie umawiania wizyty zgłosić taką potrzebę a przychodnia sama wszystko ureguluje.W większości przypadków koszty tłumacza (tolk) są automatycznie pokrywane z ubezpieczenia zdrowotnego.Znalazlam taka informacje :-) wiedzialyscie o tym?

AniaHaven, gratulacje dla synusia!!!

nana, to mam nadzieję, że teraz już lepiej Tymciowi. Jak się teraz czuje?

Ja zgagi w ciąży wcale nie miałam, Janek urodził się z włoskami, ale miał ich mało i troche się naczekaliśmy aż wreszcie zaczęły rosnąć w większej ilości:tak:

:szok::szok::szok: Ludzie to mają pomysły!!!
PUDELEK - Najgorsi rodzice świata...? (ZDJĘCIA)

reklama
Oj tam , takich ludzi w samej polsce wiecej by sie znalazlo "pomyslowych rodzicow", niedawno bylo przeciez o mamusi ktora z wozkiem przysnela w parku pod wplywem narkotykow. To chyba gorsze niz durnowate przebranie za syrene z cyckami. Wszystkie zdjecia jak na moje oko rodem z Ameryki, jakies stare, maja minimum 5 lat, brak Polskich zdjec .... A czemuz to ? Jeszcze jak widze komentarze cyt : "sa dowody, odebrac prawa rodzicielskie" smieszne... Czy przecietny czytelnik Pudelka nie zdaje sobie sprawy, ze artykul jest zmontowany z jakis starych amerykanskich zdjec znalezionych w sieci ?

Do góry