reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
anetka880
Fanka BB :)
TheHague no niestety w tym Primarku nic nie znalazlam na siebie moze akurat taka kolekcja bo w NewYorkerze kupilam sobie bluzeczki.
Astrid a ja widze ze ty na biezaco z bajkami :-) Ja ostatnio sie smialam sama z siebie bo w TV nic nie lecialo i wlaczylam sobie bajki i patrzalam.
Astrid a ja widze ze ty na biezaco z bajkami :-) Ja ostatnio sie smialam sama z siebie bo w TV nic nie lecialo i wlaczylam sobie bajki i patrzalam.
Morgen. Lo... Ją wchodzę a tu taki szok z rana. Jestem zszokowana co piszecie o polskich dzieciach. Zawsze myślałam że są lepiej wychowane niż holenderskie no ale widać że bywa duuuuzo wyjątków. Zresztą co sie dziwić jak przyjeżdża tutaj często margines społeczny z pl gdzie w domu się pije codziennie rodzice po robocie otwierja flaszkę i potem sie pewnie kłócą i lecą k... I inne.. Ją nie mam tutaj żadnych znajomych z polski u mnie na wsi jedynie widzę w sklepie zawsze jakoś depresyjnie wyglądają. Ciuchy takie jakieś może nie brudne ale sprane brzydkie i wybierają co tańszego do koszyka.
Anetka dzięki za spostrzeżenia i przykro mi że męża spotkała taka niemila sytuacja. Na szczęście ktoś się odezwał w jego obronie. Jednakże dał radę i zdał samo świadczy że sobie radzi! Swoją droga ja na miejscu holendra byłabym się przygadac twojemu mężowi ;D
The hague Omg ty taka zaboboniara? Zobaczymy czy mi się zatem łyse urodzi ;D
Anetka dzięki za spostrzeżenia i przykro mi że męża spotkała taka niemila sytuacja. Na szczęście ktoś się odezwał w jego obronie. Jednakże dał radę i zdał samo świadczy że sobie radzi! Swoją droga ja na miejscu holendra byłabym się przygadac twojemu mężowi ;D
The hague Omg ty taka zaboboniara? Zobaczymy czy mi się zatem łyse urodzi ;D
Iguana_
Co do bajek i tego czym się dzieciaki interesują to się dopiero wciągam;-) A w tv często nic nie ma, więc regularnie podglądam kanał Disney'a hehe Cartoon Network niestety tutaj nie mamy, a szkoda;-)
Iguana_
Ja z bajek lubię Monster High, Ruby Gloom, Krowa i kurczak, Johnny Bravo A ze staroci to oczywiście Smurfy, Gumisie, Kubuś Puchatek, He-Man
Z Jankiem słuchamy dużo Fasolek, Majki Jeżowskiej, Natalki Kukulskiej i Pana Kleksa Teściowa-bibliotekarka zbiera używane, ale w dobrym stanie książeczki (bajki), które nie nadają się do szkolnej biblioteki, bo są dla młodszych czytelników i nam regularnie podrzuca w paczkach...także mamy co czytać Jankowi
Z Jankiem słuchamy dużo Fasolek, Majki Jeżowskiej, Natalki Kukulskiej i Pana Kleksa Teściowa-bibliotekarka zbiera używane, ale w dobrym stanie książeczki (bajki), które nie nadają się do szkolnej biblioteki, bo są dla młodszych czytelników i nam regularnie podrzuca w paczkach...także mamy co czytać Jankowi
No moze troche zaboboniara ale zawsze tak bylo w gronie ludzi ktorych znam, ze babeczkom ze zgaga rodzily sie dzieciaki z wlosami ja zgage mialam 3 razy tylko ale strasznie silna, ze w nocy nie moglam spac i bylo to w 8 i 9 miesiacu
reklama
nana19
Witajcie my mielismy ciezka noc Tymek usnal o 12 i obudzil sie okolo 3 w nocy bardzo plakal ,krzyczal az sie trzasl.No nie wiedzielismy co mu jest ,Nic nie pomagalo ,nie chcial by go dotykac ,ani spiewac ,nic ,dalam mu paracetamol,No i uspokoil sie na chwile potem zaczal sie bawic ,puszczal swoje ulubione piosenki z telef.meza.Pozniej znow plakal bo juz chyba taki zmeczony byl ,mosielismy go kiziac po stopce na zmiane.No i o 6 usnol.
ANETKO gratulacje dla meza zdanego egzaminu ,swietnie sobie poradzil biorac pod uwage stres przedegzaminacyjny:-)
Ja w ciazy mialam mega zgage od 5 m,uszami mi wychodzilo a mimo to Tymek urodzil sie z niewielka iloscia wloskow.
ANETKO gratulacje dla meza zdanego egzaminu ,swietnie sobie poradzil biorac pod uwage stres przedegzaminacyjny:-)
Ja w ciazy mialam mega zgage od 5 m,uszami mi wychodzilo a mimo to Tymek urodzil sie z niewielka iloscia wloskow.