reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzien dobry...

Ja wam kochane zostawiam tocik do kawy i pare fotek i zmykam... doczytam was po poludniu...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
TheHague no niestety w tym Primarku nic nie znalazlam na siebie moze akurat taka kolekcja bo w NewYorkerze kupilam sobie bluzeczki.

Astrid a ja widze ze ty na biezaco z bajkami :-) Ja ostatnio sie smialam sama z siebie bo w TV nic nie lecialo i wlaczylam sobie bajki i patrzalam.

mamy z bajkami musza byc zawsze na topie:tak::-D i najlepiej zeby umialy wszystkie strefy na PSP przejsc...:-):tak::tak: taki nasz los hihi..

Morgen. Lo... Ją wchodzę a tu taki szok z rana. Jestem zszokowana co piszecie o polskich dzieciach. Zawsze myślałam że są lepiej wychowane niż holenderskie no ale widać że bywa duuuuzo wyjątków. Zresztą co sie dziwić jak przyjeżdża tutaj często margines społeczny z pl gdzie w domu się pije codziennie rodzice po robocie otwierja flaszkę i potem sie pewnie kłócą i lecą k... I inne.. Ją nie mam tutaj żadnych znajomych z polski u mnie na wsi jedynie widzę w sklepie zawsze jakoś depresyjnie wyglądają. Ciuchy takie jakieś może nie brudne ale sprane brzydkie i wybierają co tańszego do koszyka.

Anetka dzięki za spostrzeżenia i przykro mi że męża spotkała taka niemila sytuacja. Na szczęście ktoś się odezwał w jego obronie. Jednakże dał radę i zdał samo świadczy że sobie radzi! Swoją droga ja na miejscu holendra byłabym się przygadac twojemu mężowi ;D

The hague Omg ty taka zaboboniara? Zobaczymy czy mi się zatem łyse urodzi ;D

Co do bajek i tego czym się dzieciaki interesują to się dopiero wciągam;-) A w tv często nic nie ma, więc regularnie podglądam kanał Disney'a:-D hehe Cartoon Network niestety tutaj nie mamy, a szkoda;-)

Ja uwielbiam Shaun The sheep mogłabym codziennie oglądać. Baranki mają takie pomysły że głowa mała o_O każdej mamie polecam

Ja z bajek lubię Monster High, Ruby Gloom, Krowa i kurczak, Johnny Bravo:-D A ze staroci to oczywiście Smurfy, Gumisie, Kubuś Puchatek, He-Man:-D

Z Jankiem słuchamy dużo Fasolek, Majki Jeżowskiej, Natalki Kukulskiej i Pana Kleksa:tak: Teściowa-bibliotekarka zbiera używane, ale w dobrym stanie książeczki (bajki), które nie nadają się do szkolnej biblioteki, bo są dla młodszych czytelników i nam regularnie podrzuca w paczkach...także mamy co czytać Jankowi:-D

No moze troche zaboboniara :D ale zawsze tak bylo w gronie ludzi ktorych znam, ze babeczkom ze zgaga rodzily sie dzieciaki z wlosami :D ja zgage mialam 3 razy tylko ale strasznie silna, ze w nocy nie moglam spac i bylo to w 8 i 9 miesiacu :tak:

reklama
Witajcie my mielismy ciezka noc Tymek usnal o 12:szok: i obudzil sie okolo 3 w nocy bardzo plakal ,krzyczal az sie trzasl.No nie wiedzielismy co mu jest ,Nic nie pomagalo ,nie chcial by go dotykac ,ani spiewac ,nic ,dalam mu paracetamol,No i uspokoil sie na chwile potem zaczal sie bawic ,puszczal swoje ulubione piosenki z telef.meza.Pozniej znow plakal bo juz chyba taki zmeczony byl ,mosielismy go kiziac po stopce na zmiane.No i o 6 usnol.

ANETKO gratulacje dla meza zdanego egzaminu ,swietnie sobie poradzil biorac pod uwage stres przedegzaminacyjny:-)

Ja w ciazy mialam mega zgage od 5 m,uszami mi wychodzilo a mimo to Tymek urodzil sie z niewielka iloscia wloskow.

Do góry