reklama
Robale
Fanka BB :)
bry
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam sie i ja
Wlasnie robie sniadanko
milego dzionka moje kochane....:-):-)
Wlasnie robie sniadanko
milego dzionka moje kochane....:-):-)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
Karola82 własnie tak myslalam ze to cos takiego .... z tym ze ja jeszcze myslalam o opcji na piersi ale na ramie to bardziej senswone ani rysunku nie dali ani nic i weź tu się domyślaj do czego to
Iskierka jessli masz zarejestrowana karte z kruidvata to musisz na stronie internetowej sie najpierw zalogowac i tam wypełnic dane o ta paczke.
znowu beznadziejny ponury dzień ;(
Karola82 własnie tak myslalam ze to cos takiego .... z tym ze ja jeszcze myslalam o opcji na piersi ale na ramie to bardziej senswone ani rysunku nie dali ani nic i weź tu się domyślaj do czego to
Iskierka jessli masz zarejestrowana karte z kruidvata to musisz na stronie internetowej sie najpierw zalogowac i tam wypełnic dane o ta paczke.
znowu beznadziejny ponury dzień ;(
Iskierka71
Witam wszystkich
Ja już po śniadanku, wybieram się do sklepu na małe zakupy i odebrać tort dla syna - wprawdzie urodzinki mial 1 maja, ale goście przyjdą jutro.
Po zakupach wielkie sprzątanie....
Mój mąż z córką wczoraj lepili pierogi do 23.00 - z kapustą, z serem, z truskawkami - do wyboru, do koloru. Ale teraz kuchnia wygląda jak pobojowisko
Znikam się ubierać - do później moje panie;-)
Ja już po śniadanku, wybieram się do sklepu na małe zakupy i odebrać tort dla syna - wprawdzie urodzinki mial 1 maja, ale goście przyjdą jutro.
Po zakupach wielkie sprzątanie....
Mój mąż z córką wczoraj lepili pierogi do 23.00 - z kapustą, z serem, z truskawkami - do wyboru, do koloru. Ale teraz kuchnia wygląda jak pobojowisko
Wiem, wiem. Wypełniłam już dawno :-)Iskierka jessli masz zarejestrowana karte z kruidvata to musisz na stronie internetowej sie najpierw zalogowac i tam wypełnic dane o ta paczke.
Znikam się ubierać - do później moje panie;-)
dzien dobry
Pogoda jak zawsze w weekend ale coz... my dzis w planie mamy prazone na grilu wiec nic nam nie pokrzyzuje planow...ja juz zakupy zrobilam i odebralam rowniez tort z Hema dla Erniego bo jutro ma urodzinki /Iskierka spoznione zyczenia dla twojego synka;-)/ chata posprzatana wczoraj wiec tylko prezenty zapakowac i dekoracje zrobic...
Kawke wypilam i lece wrzucic jeszcze pralke...
Milej soboty kochane.....
Pogoda jak zawsze w weekend ale coz... my dzis w planie mamy prazone na grilu wiec nic nam nie pokrzyzuje planow...ja juz zakupy zrobilam i odebralam rowniez tort z Hema dla Erniego bo jutro ma urodzinki /Iskierka spoznione zyczenia dla twojego synka;-)/ chata posprzatana wczoraj wiec tylko prezenty zapakowac i dekoracje zrobic...
Kawke wypilam i lece wrzucic jeszcze pralke...
Milej soboty kochane.....
Morgeeeen no jestem i ja ;p pogoda znow jakas niemrawa.. Znow nici z morza bo zamarzne na kosc.
Ja mialam swiezy polski chlebek na sniadanko przyniesiony prosto z rana, wczoraj z okazji polmetka ciazy intensywny masaz calego ciala , olejki te sprawy, jeszcze jakby mi pogoda dopisala, to byla bym w 1oo % dopieszczona.
Dziewczynki, odpowiedzcie mi prosze na pewne nurtujace pytanie, bo w necie kazdy pisze co innego. Ile ciuszkow w jakich rozmiarach musze miec ?
50 - kupowac , czy nie , bo moga byc za male ?
52 - mam pare sztuk
56- rowniez mam pare sztuk
60- rowniez posiadam
ale waham sie z ta 50-tka bo na kafeterii pisza laski, zeby od razu wieksze kupowac...
Mozecie mi nieco doradzic jak to jest z ta rozmiarowka ?
Ja mialam swiezy polski chlebek na sniadanko przyniesiony prosto z rana, wczoraj z okazji polmetka ciazy intensywny masaz calego ciala , olejki te sprawy, jeszcze jakby mi pogoda dopisala, to byla bym w 1oo % dopieszczona.
Dziewczynki, odpowiedzcie mi prosze na pewne nurtujace pytanie, bo w necie kazdy pisze co innego. Ile ciuszkow w jakich rozmiarach musze miec ?
50 - kupowac , czy nie , bo moga byc za male ?
52 - mam pare sztuk
56- rowniez mam pare sztuk
60- rowniez posiadam
ale waham sie z ta 50-tka bo na kafeterii pisza laski, zeby od razu wieksze kupowac...
Mozecie mi nieco doradzic jak to jest z ta rozmiarowka ?
nana19
AYNI ja tez mialam same wieksze a jak Tymek sie urodzil to mosialam kupic rozmiar 44 Ja mysle ze takich malych to nie kupuj bo wrazie czego mozesz dokupic.Dziecko szybko rosnie :-)Mi tez wszyscy mowili ze nie kupuj duzo ,no a moj Tymek tak ulewal ze mosialam go przebierac po kilka razy dziennie i codzien pranie robilam.Ayni ja mysle ze wszystkiego nie da sie przewidziec ,poprostu bedziesz dokupywac jak uznasz ze masz zamalo.Zreszta wiekszosc rodzicow dokupoje rozne rzeczy bo sie okazuje ze to czy tamto przydaloby sie.Mysle ze tak 7 sztuk rozmiar 56 mosisz miec na poczatek.
reklama
No ja rozumiem, ale zastanawiam sie, czy kupowac ta 50-tke czy nie... Jaki rozmiar nosi statystyczny niemowlak tuz po urodzeniu ? Bo tez nie chcialabym, zeby trzeba bylo latac od razu w pierwsze dni dlatego wolalabym miec 50-tke, tymczasem na kafeterii odradzaja, mowia , ze po co lepiej kupic wieksze bo dziecko dlugo nie pochodzi. Ale ja tez nie cche zeby sie topil w tych ciuchach.. Kupic, nie kupic ? Oto jest pytanie! :-)