reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Nana, no wlasnie zorientowalam sie, ze maja wczesniej zamkniete, bo dzwonilam po poludniu i nikt nie odbieral :blink: zadzwonie w poniedzialek, ok?
Ayni, no wlasnie najwiekszy wybor tych wszystkich olejow masz w tureckim sklepie.
My wlasnie ze spacerku wrocilysmy, mojego R> jeszcze nie ma, robie dla dzieciakow racuchy gryczane z koziego mleka z jablkami i cynamonem.

Ostatnia edycja:
Madziula nawet niewiesz jak sie ciesze bo ...az mna potrzeslo popoludniu jak sie zorientowalam ze ten link zniknal:dry: a ja czekam i czekam na meila jak ...glupia:shocked2: - sliczne ubraneczka!
Sencilla my tez wlasnie do domu wrocilismy ale moi wpakowali po jogurcie i...na razie tyle..moj M pewnie wroci ok19.-19.30 wiec bedzie obiad:tak:
Raczej juz do was niezagladne bo kiedys tez mezem trzeba sie zajac hihi...:-)

Hej ,my wlasnie wrocilismy z ogladania mieszkania.to ta chatka ktorej zdjecia wam pokazywalam.No i wstepnie jestesmy za.Jest tam ogrod,mieszkanie czysciutkie odmalowane ,salon i dwie sypialnie .W jednej sypialni duza szafa scienna z lustrem .kuchnia to taki aneks kuchenny.lazienka malutka ,osobno pomieszczenie na pralke i suszarke,osobno mala komorka np.na rowery .Sklep za 30 m a za 100 kindergarden strasznie fajowy.Ogolnie cisza spokoj ,kwiaty.Tylko oplaty 795 + rachunki ale sam wynajem 650 e wiec mozemy sie starac o huurtoeslag.Wlasciciel mieszkania ma obok swoj dom ,jak narazie wydal sie sympatyczny.Troche mnie ta kuchnia meczy bo to taki aneks no ale zycie nie konczy sie na kuchni:-)
SENCILLA zobaczymy czy bedzie trzeba dzwonic w poniedzialek ,mamy sie namyslic przez weekend i dac odpowiedz.

Ostatnia edycja:
aniahaven, to nie odpisali to w dodatku ogłoszenie znikneło??? to nie ładnie, wypadało by odpisać cokolwiek zeby człowiek wiedział na czym stoi a nie czeka jak głupi bo byś sobie juz szybciej innego szukała a nie :(

nana19 a kiedy bedzie wiadomo czy macie to mieszkanie cyz nie??

no jak chcemy to je mamy :-) tylko mosimy zdecydowac ,bo wlasciciel nie ma nic przeciwko,

Nana, jesli sie Wam podoba, to bierzcie, poki jest, z tego co piszesz, to naprawde warte wziecia! super, ze cos znalezliscie, gratuluje!
moj luby juz wrocil i zaraz mnie uraczy spaghetti.. a ja wciaz o jedzeniu :-D

Ayni, no wlasnie zawsze mnie intryguje, co to za cudo, ta woda rozana? nie wiedzialam, do czego to mozna uzyc, ale zawsze mnie kusi, aby kupic...

a ja sie zalamalam bo nie dzwonili z tego mieszkania czyli ta osoba z 1-go mijsca je wziela :no: a tak liczylam na nie nie moglam spac dzisiaj bo juz sobie ukladalam w glowie wszytsko.
Moje dziecie wlasnie lezy na brzuszku i sobie cwiczy a drugie pojechalo z tata na myjnie autko umyc bo wlasnie wrocilo od mechanika.

reklama
oj anetka 888 szkoda ;( wiem jak to jest , kiedys tez szukałam mieszkania ;) człowiek juz sobie w myślach mebluje a tu sie okazuje ze nici ;( ale pociesze cie ze jak nie tym razem to nastepym sie w koncu uda ;)

Do góry