reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
nana19 hehe oglądałam to kiedyś, kobieta wyzwolona heheh pomijajać Cejrowskiego to chociaz pokazał jej co sobą reprezentuje ta kobieta ale nie wiem czy w ogole do niej to dociera
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Uwielbiam oliwki, szczególnie zielone . Jakbym mogła, to bym jadła je na słoiki chyba, hehe. Tak samo mam z czosnkiem, mógłby być w praktycznie każdym daniu . Natomiast nie znoszę marchewki, blee , szczególnie marchewki z groszkiem, w której mój ojciec się lubuje, brr.
Wszystko już porobiłam i mam spakowane. Tylko czekam, aż M. wróci z pracy i jedziemy na imprezę do Delft .
Buźka :*
Wszystko już porobiłam i mam spakowane. Tylko czekam, aż M. wróci z pracy i jedziemy na imprezę do Delft .
Uwielbiam oliwki, szczególnie zielone . Jakbym mogła, to bym jadła je na słoiki chyba, hehe. Tak samo mam z czosnkiem, mógłby być w praktycznie każdym daniu . Natomiast nie znoszę marchewki, blee , szczególnie marchewki z groszkiem, w której mój ojciec się lubuje, brr.
UDANEGO WIECZORKU!
Madziula85
Astrid ja za to uwielbiam marchewke, najlepiej w wersji starta marchewka z sokiem cytrynowym ze swiezej cytryny i cukier i moge taka cała miske zjesc o jej jej mnia mniam, marchewka z groszkiem tez jest pyszna pod warunkiem ze dobra ma zasmazke zreszta ja moge ostrogac marchewke i jesc jak królik
Ja w Polsce duzo rzeczy nie jadlam, nie lubilam, bo w sumie w Polsce sie bardzo monotonnie je. Tutaj zaczelam kupowac rozne rzeczy i oszalalam na punkcie warzyw i owocow. Moim ulubionych owocem jest granat z woda rozana w miseczce , no i na poczatku ciazy arbuz non stop, az moj musial jezdzic do miasta i szukac arbuza dla mnie, potem sie zlitowali i dowiezli do lidla ;D
Sencilla ja nawet nie slyszalam o oleju z orzechow laskowych, z wloskich cos mi sie obilo o uszy. Ale pewnie tez bym sie smarowala, ten olej co mam do brzuszka teraz to centralnie oliwa z oliwek tylko perfumowana
Sencilla ja nawet nie slyszalam o oleju z orzechow laskowych, z wloskich cos mi sie obilo o uszy. Ale pewnie tez bym sie smarowala, ten olej co mam do brzuszka teraz to centralnie oliwa z oliwek tylko perfumowana
Laski - wlasnie kupilam rower jade go odebrac wieczorkiem Marktplaats.nl > Stoere jongensfiets Boyz Street Fun 20 inch - Fietsen en Brommers - Fietsen | Jongens
Madziula85
reklama