reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Tak AYNI kwasy omega i NNKT to wlasnie obnizaja poziom cholesterolu ,maja bardzo dobry wplyw na nasz uklad krazenia a dla dzieci sa wazne na rozwoj ukladu nerwowego.Dlatego warto juz w ciazy dostarczac sobie tych skladnikow.

reklama
o ble fuuj oliwki , co za ochyda , nigdy tego nie wezme do buzi hehehe

dzisiaj na obiad mnie naszło zeby zrobić placuszki ziemniaczane ;)

Madzia , mi kiedys tez nie smakowaly oliwki, ale nic dziwnego, w koncu to czego probowalam w polsce to gumowe, wydrylowane cos ze sloika z biedronki. Tutaj sie przemoglam i teraz uwielbiam czarne 'tlusciutkie' z pestka mmm... A ja tez bede robic dzis placki z duza iloscia cebuli
:tak:, tak mnie natchnelo jakies 20 minut temu, chyba dzis dodam troche curry do nich, mysle, ze tez bedzie ok. Ideee bo umieram z glodu!

ooo widze, moj ulubiony temat KULINARNY ;-):-)
co do olejow, to ja uzywam najrozniejsze, przede wszystkim oliwa z oliwek, ale takze olej z orzechow wloskich (idealny do salatek, nie wolno go podgrzewac, bo gorzknieje i traci cenne wlasciwosci) oraz olej z orzechow laskowych (mozna nim polac np. nalesniki badz placuszki dla dzieci, super zdrowy, idealnie sie komponuje ze slodkimi daniami. Uzywam tez z pestek winogron i z dynii, polecam!
A olejem z orz. laskowych sobie smaruje cialo, idealnie natluszcza i wygladza, mozna go takze wymieszac np. z kremem do buzi.

U nas obiadek już gotowy: naleśniki z pieczarkami, cebulką, kukurydzą lub wersja z tuńczykiem, sos majonezowy i do tego sałatka wiosenna:-D

Mąż załatwił i jutro jedzieniemy oglądać jakieś mieszkania, a potem jeszcze kilka innych w poniedziałek. Zobaczymy, może na początku nowego tygodnia już wybierzemy coś.

nana, Frytki nie trawię...ale Cejrowski nie ma za grosz klasy, heh.

Ja podobnie jak madziula nie lubie oliwek i chyba nigdy nie przelamie sie i nie sprobuje. Widze ze dzis plackowy dzien na forum bo ja tez dzis milam placki ziemniaczane z sosikiem. Zaliczylam wlasnie 10 minutowa drzemke na kanapie przy karmieniu :-)

Wogole to nie dzwonili z tej spoldzielni z tym mieszkaniem :no:

reklama

hihi...moja Karina uwielbia oliwki od chyba 9 miesiaca zycia...po prostu sie nad nimi trzesla jak je widziala /potrafila maly sloik sama opedzlowac/ teraz naprzyklad szpinak czy pesto ze spagetti to jej ulubione potrawy:-D

A my juz tez skonsumowalismy kopytka i... po drzemce zalliczylismy wszyscy:tak: - teraz dzieciaki buduja namiot :szok: w pokoju z kocy bo pogoda sie popsula...:dry:

Do góry