reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
o ble fuuj oliwki , co za ochyda , nigdy tego nie wezme do buzi hehehe
dzisiaj na obiad mnie naszło zeby zrobić placuszki ziemniaczane
nana19
Fanka BB :)
Kwasy Omega-3 niezbędne dla Twojego dziecka - Apteka Internetowa Cefarm24 tu cos o kwasch omega
Madzia , mi kiedys tez nie smakowaly oliwki, ale nic dziwnego, w koncu to czego probowalam w polsce to gumowe, wydrylowane cos ze sloika z biedronki. Tutaj sie przemoglam i teraz uwielbiam czarne 'tlusciutkie' z pestka mmm... A ja tez bede robic dzis placki z duza iloscia cebuli , tak mnie natchnelo jakies 20 minut temu, chyba dzis dodam troche curry do nich, mysle, ze tez bedzie ok. Ideee bo umieram z glodu!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni dzisiaj mnie skusiło trzeć ziemniaki na tarce, to sobie i palca utarłam , ałaaaaaa uwazaj na siebiehehe
ooo widze, moj ulubiony temat KULINARNY ;-):-)
co do olejow, to ja uzywam najrozniejsze, przede wszystkim oliwa z oliwek, ale takze olej z orzechow wloskich (idealny do salatek, nie wolno go podgrzewac, bo gorzknieje i traci cenne wlasciwosci) oraz olej z orzechow laskowych (mozna nim polac np. nalesniki badz placuszki dla dzieci, super zdrowy, idealnie sie komponuje ze slodkimi daniami. Uzywam tez z pestek winogron i z dynii, polecam!
A olejem z orz. laskowych sobie smaruje cialo, idealnie natluszcza i wygladza, mozna go takze wymieszac np. z kremem do buzi.
co do olejow, to ja uzywam najrozniejsze, przede wszystkim oliwa z oliwek, ale takze olej z orzechow wloskich (idealny do salatek, nie wolno go podgrzewac, bo gorzknieje i traci cenne wlasciwosci) oraz olej z orzechow laskowych (mozna nim polac np. nalesniki badz placuszki dla dzieci, super zdrowy, idealnie sie komponuje ze slodkimi daniami. Uzywam tez z pestek winogron i z dynii, polecam!
A olejem z orz. laskowych sobie smaruje cialo, idealnie natluszcza i wygladza, mozna go takze wymieszac np. z kremem do buzi.
nana19
Iguana_
U nas obiadek już gotowy: naleśniki z pieczarkami, cebulką, kukurydzą lub wersja z tuńczykiem, sos majonezowy i do tego sałatka wiosenna
Mąż załatwił i jutro jedzieniemy oglądać jakieś mieszkania, a potem jeszcze kilka innych w poniedziałek. Zobaczymy, może na początku nowego tygodnia już wybierzemy coś.
nana, Frytki nie trawię...ale Cejrowski nie ma za grosz klasy, heh.
Mąż załatwił i jutro jedzieniemy oglądać jakieś mieszkania, a potem jeszcze kilka innych w poniedziałek. Zobaczymy, może na początku nowego tygodnia już wybierzemy coś.
nana, Frytki nie trawię...ale Cejrowski nie ma za grosz klasy, heh.
anetka880
Ja podobnie jak madziula nie lubie oliwek i chyba nigdy nie przelamie sie i nie sprobuje. Widze ze dzis plackowy dzien na forum bo ja tez dzis milam placki ziemniaczane z sosikiem. Zaliczylam wlasnie 10 minutowa drzemke na kanapie przy karmieniu :-)
Wogole to nie dzwonili z tej spoldzielni z tym mieszkaniem
Wogole to nie dzwonili z tej spoldzielni z tym mieszkaniem
reklama
hihi...moja Karina uwielbia oliwki od chyba 9 miesiaca zycia...po prostu sie nad nimi trzesla jak je widziala /potrafila maly sloik sama opedzlowac/ teraz naprzyklad szpinak czy pesto ze spagetti to jej ulubione potrawy
A my juz tez skonsumowalismy kopytka i... po drzemce zalliczylismy wszyscy - teraz dzieciaki buduja namiot w pokoju z kocy bo pogoda sie popsula...