Iskierka71
Fanka BB :)
Witam
Ja już po śniadanku i po kawusi. Mam chwilke czasu, bo mąż robi porządki w garażu, a potem jedziemy na zakupy i z naszym pieskiem do weterynarza na szczepienie. Już mi go żal
Tyle, że jemu mnie nie żal. Obudził mnie glośnym piszczeniem o 3.00 w nocy i choć on potem jeszcze zasnął, to ja wierciłam się prawie do samej 5.00...
Za to potem spałam do 10.00
Wiecie co? Denerwują mnie niektórzy sprzedający na marktplaats. Dają ogłoszenie, nie podają nr telefonu tylko kontakt meilowy, człowiek pisze i czeka dniami, tygodniami na odpowiedz
Już tak miałam z łóżeczkiem, teraz tak mam z szafką. Chciałam kupic szafkę - taką wąską do 50cm, żeby postawić w kąciku dziecięcym koło łóżeczka. Miałabym na ubranka i kosmetyki. No i oczywiście czekam już od poniedzialku na odpowiedz i lipa
Niepoważni ludzie........
Robale, coś dawno cie tu nie bylo. Jak zdrówko?
Hehe, zapraszam, zapraszam. Oblejemy troszeczkę, by się tapeta nie odkleiła
Ja już po śniadanku i po kawusi. Mam chwilke czasu, bo mąż robi porządki w garażu, a potem jedziemy na zakupy i z naszym pieskiem do weterynarza na szczepienie. Już mi go żal
Tyle, że jemu mnie nie żal. Obudził mnie glośnym piszczeniem o 3.00 w nocy i choć on potem jeszcze zasnął, to ja wierciłam się prawie do samej 5.00...
Za to potem spałam do 10.00
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!o 13:00, będę starsza od siebie o rok... 25 lat, jeju, zawsze mi się wydawało, że to tyyyle jeszcze czasu przede mną, a to już
Ja też mam acera. ma już 2,5 roku i oczywiście działa wyłącznie na prąd. szkoda mi na nową baterię, wolę poczekac i ew. kupic nowy laptopCo do marki HP to jest chyba przereklamowana bo juz od tylu osob slyszlam ze maja problemy. My mamy acera (3 lata) i lenovo(1.5) z tym ze acer juz ma padnieta baterie a lenovo chodzi bez zarzutow.
Wiecie co? Denerwują mnie niektórzy sprzedający na marktplaats. Dają ogłoszenie, nie podają nr telefonu tylko kontakt meilowy, człowiek pisze i czeka dniami, tygodniami na odpowiedz
Już tak miałam z łóżeczkiem, teraz tak mam z szafką. Chciałam kupic szafkę - taką wąską do 50cm, żeby postawić w kąciku dziecięcym koło łóżeczka. Miałabym na ubranka i kosmetyki. No i oczywiście czekam już od poniedzialku na odpowiedz i lipa
Niepoważni ludzie........
Robale, coś dawno cie tu nie bylo. Jak zdrówko?
Hehe, zapraszam, zapraszam. Oblejemy troszeczkę, by się tapeta nie odkleiła